• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

fmk tşkler ama lazer yaptırmam imkansız diyebilirim geçen hafta gelinlikçiye gittiğimde utandım valla cumartesi tekrar gitçegim için aldım artık aldım bikere bakayım sonuç nasıl olcak umarım pişman olmam

insallah ama dedigim gibi kil dönmesinini en aza indirmek icin her dusta kese yap ölü deri ciksin.... hayirlisi canim ölümden kalan herseye bir cözüm vardir

Cumartesi günü evimizi tutucaz allahin izniylen dün aksam nikah sekerimizi siparis verdik, ani defterimizide, birtek davetiye eksik, bugun de blenderimi ve robotumu aldim set olarak ve cok az kaldi nisanlima kavusmama, çok mutluyum bu hafta, allah bozmasin :asigim::nazar:

hayirli olsun canim baya is görümüsünüz gözün aydinyerimseniben

benim de fotografcidan güzel haberlerim var. Biliyorsunuz örnek fotolari göndemislerde ve benim hosuma gitmedi. bunun üzerine ben benim hosuma giden calismalari mail olark atmistim ve böyle cekim yapabilirmisiniz diye sormusum. Bugün nisanlimi aramislar, siz nasil isterseniz biz öyle cekeriz demisler sizin istediniz tarz cekimlerimizde var demisler sicak cekimler ama onlari yollammislar. Simdi o "sicak" pozlar yolayacaklar :-). Bende dedim sicak dedigi bitane birbirimizi dudaktan öperken fotogaraf yani asiri bir sey olmayacak estetik ve gayet edepli ;-) . Simdi o diyer örnek pozlari bekleyecegim bakalim bunlar nasil pozlar

Saol canim :1hug: en güzeli yakinda sevdigimin yaninda olmam tabii. Senin hazirliklarin nasil gidiyor ?

ne desem canim idare ediyorum iyi gidiyor adetten olmus... uzaktan agri yürütmeye calisiyorum organisasionu zor oluyor birz, artik yoruldum diye bilirim hem maddi hem manevi. Bi hayirlisiyla atlatasak su dügünü de rahatda kavussak. Nisanlimin ailesinin maddi yönden durumlari iyi degil.Bende artik yoruldum... cok cok ferdakarlik yapmak zorunda kaliyorum kendi aileme hic bir sey yanstimiyorum bir tatsizlik olmasin diye. anlatmakla bitmez söylemeye biraz cekiniyorum ama benim dügünden hefesim kaciyor gibi hayallerim farkliydi keske hic hayal kurmasaydim.

ne desem canim idare ediyorum iyi gidiyor adetten olmus... uzaktan agri yürütmeye calisiyorum organisasionu zor oluyor birz, artik yoruldum diye bilirim hem maddi hem manevi. Bi hayirlisiyla atlatasak su dügünü de rahatda kavussak. Nisanlimin ailesinin maddi yönden durumlari iyi degil.Bende artik yoruldum... cok cok ferdakarlik yapmak zorunda kaliyorum kendi aileme hic bir sey yanstimiyorum bir tatsizlik olmasin diye. anlatmakla bitmez söylemeye biraz cekiniyorum ama benim dügünden hefesim kaciyor gibi hayallerim farkliydi keske hic hayal kurmasaydim.

bnde aynı durumdayım canım hevesim kaçıyo yavaş yavaş herkesi idare etmekten yoruldum valla senağlama

bnde aynı durumdayım canım hevesim kaçıyo yavaş yavaş herkesi idare etmekten yoruldum valla senağlama

biktim usandim benim yerimde baskasi olsaydi ... cümlenin sonunu getirmiyorum morelim bozuluyor

daha bu gün kuzenimin eşi bizdeydi kına örtümü akrabamızdan aldımya neden aldın dedi bunu kayın valide alır dedi parasını iste yeni aldım deyip dedi bn onlar vermiyoki parayı aşkım veriyo dedim bişey daha dedi çk üzülüyomya kesinlikle kötü niyetli sölemedi bunu biliyom ama kötü niyetli olanlarda var ve bnde çok üzülüyorum
artık okadar alıngan oldumki annem bişi deyince hemen çıkışıyom bağırıyom sebepsiz yeresenağlama

her kafadan bir ses cikiyor.... su paranin gözü kör olsun bende cok doluyurm

kızlar sizleri çok iyi anlıyorum..sanırım hpimizin bende dahil sorunları var...bende sorunlar yüzünden uyku sorunu yaşıyorum...ailem n baştan beri nişanlımı istemediler..ve hep bir sorun çıkıyor...en çokta annem gönülsüz ve işi yokuşa sokuyor....bazen diyorum iyi ki şu an ailemin yanında değilim...çünkü beni bu konuda çok sıkıyorlar....

kizlar sabretdelim sabredelim insallah selamete cikariz dalina tatli rüya ayni dertlerlme bousuyoruz
suan ben kendi ailemle sorunum yok niye yok cünki hic bir sey biliyorlar ondan. Bi bilesler kiyametler kopar herseyi kendi icimde yasadigim icinde kendimi cok kötü hissediyorum... icimde olan korkulari huzursuzlugu kendimi baska seylerle oyalayark bastirmaya calisiyorum nereye kadar sürer bilmiyorum... bana de okdar hirzlaniyorum ki ama hirzla sinirle harekett etmek cok büyük problmler acitii icin kendimi frenliyorum... Tek söyleye bilecegim gönül rahatliyla kimse dügünle ilgili bana sitem etmeye hakki yok kimseye bir tesekkür borcum bile yok. Nerdeyse herseyi tek basima yapiyor diye bilirim

dus alip yatag yatacagim... yorgunum bikkinim
hosca kalin allah emanet oldun

kızlar sizleri çok iyi anlıyorum..sanırım hpimizin bende dahil sorunları var...bende sorunlar yüzünden uyku sorunu yaşıyorum...ailem n baştan beri nişanlımı istemediler..ve hep bir sorun çıkıyor...en çokta annem gönülsüz ve işi yokuşa sokuyor....bazen diyorum iyi ki şu an ailemin yanında değilim...çünkü beni bu konuda çok sıkıyorlar....

gerçekten uzakta olman çk iyi bn 4 yıldır uzaktaydım ve son iki yılda yazları çeşmede çalışmıtım evde çk fazla vakit geçirmemiştim bir yıldır evdeyim herşeye karışıyolar harşey batıyo bna yyada bna öle geliyo, özgür olmaya alıştım böle çok zor geldi doğrusu.
tabi maddi sorunlarda var benim aileminde maddi sorunları var ve benim yapmam gerekenleri ailem yapıyo ama aşkımın yapması gerekenleri kendisi yapıyo ailesi bişi yapmıyo manevi bile destek vermiyolar çok zormuş bu işler ve işlişkilerimizi yıprattı iyice biz nişanlanmadan önce daha çok mutluyduk valla:çok üzgünüm:

kızlar yazmaya utanıyorum ama yazıyorum benim göbegimde tüyler var agdayla aldım biraz gögsümdede var ama onları almadım inşallah daha kötü çıkmaz karınca yumurtası kremi sürdüm dügün tarihi yaklaşıyor tatili gidicez öyle tüylü kötü gözüküyor birde nişanlımın da beni öyle görmesini istemem sizlerde de öyle problemi olan var mı ?

bendede aynı sorun...annem de hiç tüy yok....bende babama çekmişim.:roflol:...ama ben şimdiye kadar hiç almadım şimdilik almayıda düşünmüyom..alırsam sürekli almam gerekecek almazsam kötü gözüküyor....bende blmiyorum ne yapacığımı...

fmk dalin allah hepimize sabır versin....benim ev eşyaları alınacak ama nasıl alınacak bile belli değil....yine huzursuzluklar çıkacak....çok canımsıkılıyor....bazen nişanlımda anlamıyor....işte o zaman delirecek gibi oluyorum.. psıkolojik olarak kendimi güçlü görmüyorum...çünkü şu ana kadar yaşadığım sıkıntılar brnde iz bıraktı...

kızlar fmknın açtığı bu sayfaya bnde birkaç toğuz modeli koydum bi bakın belki işinize yararhttp://www.kadinlarkulubu.com/gelinbasi-gelin-taci/274964-bunlarda-sectiklerim-zevkime-hitap-eden-gelinsaclari-2.html

fmk dalin allah hepimize sabır versin....benim ev eşyaları alınacak ama nasıl alınacak bile belli değil....yine huzursuzluklar çıkacak....çok canımsıkılıyor....bazen nişanlımda anlamıyor....işte o zaman delirecek gibi oluyorum.. psıkolojik olarak kendimi güçlü görmüyorum...çünkü şu ana kadar yaşadığım sıkıntılar brnde iz bıraktı...

Allah hepimizin yardımcısı olsun biz kızlar hep iki tarafıda idare etmek zorunda oldugumuz için çok yıpranıyoruz biz nişanlanınca hemen mobilyalarımızı aldık taksitle ödemeye başladık dügün mayıstaydı ertelenmek zorunda kaldı mayısa kadar bitirmek için kısa taksit yaptık evlenince borcumuz olmasın diye o dönemde çok yıprandım aylığımın tamamına yakınını taksitlere ödedim allah a şükür borçlarımız bitti nişanlım artık yürüyor derken 35 yaşında olan teyzemi aniden kaybettik gizli kalp varmış ilk geçirdiği kalp krizini atlatamadı oyüzden arkadaşlar ölüm dışında herşeyin çaresi var sıkmayalım canlarımızı dünyaya bir sefer geliyoruz kıymetini bilelim ve canımızı sıktıgımızla saglığımızı kaybetmek dışında elimize bişey geçmiyor hiç bişey kendimizden önemli değil unutmayalım

Back