yasmin hapından bahsetmişsiniz...en doğalı bu hap..ve en pahalısı....diğerler 5lira iken bu 15 lira....ve ssk filan karşılamıyor....kızlar ben adet düzensizliği için geçen yaz 4 ay kullandım...başka bir haptı...bu haplar vücutta östrojon hormanı yükseltiyor ve yüzünde birden güneş lekeleri oluştu...bir faydasınıda görmedim..bir süre sonra tekrar doktora gittim ve yasmin verdi..1 ay kullandım ama ben kullanmaktan sıkıldım....bu ayda horman tahlili yaptırmayı düşünüyorum....
ayy hoşbulduk kızlar..
dalina branşım fen ve teknoloji meslektaşız sanırım..
tatlırüya 1 ay içinde dikilecekse süper ya benim arkadaşlar martta vermişler daha geçen hafta geldi..böyle olduğunu duyunca dedim en iyisi hazırlara bakayım..bu arada sizlerin branşı nedir arkadaşlar
niye itiraz ediyor seninki fiyat farkini ögrenmeden hic öyle mizikcilik yapmasin
dügün bitter el ayak ceklir bir tek fotolar kalir hatira olarak cocuklariniza miras de bisiyler kandir nisanlini
kilo yapti mi peki
bende yapmadı canım...aynı sorundan bir arkadaşımda kullandı onunda kilo olmadı...sanırım bünye meselesi....
yarın eminönüne gidicem ...gelinlik içine büstiyer takım alacağım...umarım benimkilere göre bulabilirim..çünkü çooooooooook küçükler.senağlama..bir kaçtane denedim ..yazık içinde takla attılar.delikafadulden...
benimkilerde bin takla atoyo içinde ama silikonlu bütiyer aldım onun içine bikiniler için ayrı silikonlarvar onları tıkıştırıyom yoksa olmuyo napim senağlama
alla alla bu bustiyerlerin a b díye cesitleri yokmu a boyu olur ufaksa
herhalde evet eli de saranlar bustiyer diyorlar... peki bustiyerler beli siki tutuyormu korse gibi
karnı ve beli kapatanlar sıkı tutuyor...bende göbeğim belli olmasın diye onlardan bakıyom...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?