2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

cok cok gecmis olsun saglik olsun gerisi önemli degil sonunda mutlu olunda varsin dügün ertelesin. Allahtan acil sifalar.. Ozaman senin herseyin hazirdir?? ceyizler gelinlik kina kiyafeti hazirsa eger bizimle fotolarini paylasirmisin

canim dügünümüz ayni gün yupiiiiiiiiiiiii

aslında benim düğünüm 2 mayıstaydı nişanlım iş kazası geçirdiği için 2 agustosa ertelemek zorunda kaldık 15 gündür yürümeye başladı daha önceleri yürüyemiyordu allaha şükür şimdi bir problem yok yürüşüyünde kısmet böyleymiş sen ne yaptın gelinliğine karar verebildin mi canım ?

bu gün yaptıklarımı anlatmayı unuttumnaniknanik gelin ayakkabısı denedim bisürü iki tanesi arasında kararsız kaldım birini denerken annem yanımdaydı ve ayakkabıya bayıldı erbil süeldeydi fiyatıda çok uygun 60tlydi, öbürüde 75tl bn topuklu giyememe rağmen ikisiylede çk rahat yürüdüm, ve daha bitmedi kına için abiye bakıyodumya bn 225tlye beğenmiştim bitane ama tamire ihtiyacı daralcak falan bu gün 80tlye buldum fiyatı süper tabi onunda tamire ihtiyacı var ama hangisini alacağıma karar veremedim senağlama keşke fotoğraf makinası götürseydim ama resimde ekliyemiyom gerci siteye, biri öğrensede anlatsa çk iyi olcak çünkü kına örtümüde paylaşamadım sizinle senağlama.

hoşbuldum dalina resim yüklemeyi yazayım google resim yükle yaz ordan bir siteyi seç seçtiğin sitede açılan sayfadan gözatı tıklayıp resmini seç yükle yap ordan forumlar için olanı seç ve buraya yapıştır bildiğim kadarıyla böyle inşallah olur

Hoşgeldin canım. Ayrıca çok geçmiş olsun, herşey sağlıkla olsun da gecikme önemli değil

Kızlar ben de hazır gelinlik beğenemedim. İzmirli olanlar bilir kemeraltında filan dolaştım ama yok. Simge modaevinde dikilcek büyük ihtimalle. Yarın randevum var gelinlik denicem. Geçen hafta cuma da tarzımı anlatmıştım 4-5 model gösterdiler. Hepsi de şahaneydi :asigim:, yani birinin üstü, birinin danteli filan öyle bi kombinasyonla dikilcek. Zaten dikim için 2 ay gibi bi süreye ihtiyaç var ay sonuna kadar başlancak inşallah. Dikim riskli bi iş ve güvenebileceğim tek yer orası yerimseniben

Bu arada evimde de hareketlilik başladı nihayet. Portmanto yapıldı girişe dün monte edildi. Ev sıfır olduğu için kornişler yoktu onlar takıldı. 2 hafta önce klimamız takıldı. Banyonun havluluk, spot vs takıldı. Her yer toz toprak içinde kaldı anlayacağınız. Daha önce yaptığımız temizlik boşa gitti

işallah isteğin gibi olur gelinliğin ve çok mutlu bi gelin olursun canımkaydirigubbakcemile5 evt riskli ama hazırı beğenemediysen böle olcak içine sinmeyen şeyi alcak halin yokya:1hug:

kader06 nerdeyaaa rahatsızdı galiba enson bişimi olduki merak ettim valla:1shok:

geçmiş olsun...ben ailemin yanında değilim daha ağlama moduna girmedim...ayrı olmaya alıştım....nişanlının mesleği ne?umarım gönlünüze göre bir yere çıkar...

canım msjına gecikmeli cvp veriyorum çünkü nette pek giremeye zamanım yok nişanlım normalde edebiyat öğretmeniydi ama malum puanları yüksek atması olmayınca polisliğe başvurdu ve 15gün sonra eğitimi bitiyor 1haziran kura günü inş hayırlısı olur hakkımızda aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…