• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

Kızlar geçmiş olsn dikkat edin kendize bu ara hastalanmamamız lazım :)))

bugün hava çok sıcaktı...eminönüne gittim.çok yoruldum....12 kişilik .günlük kullanim için kaşık çatal takımı baktım..ama fiyatlar yüksek geldi.... almadım....

bugün hava çok sıcaktı...eminönüne gittim.çok yoruldum....12 kişilik .günlük kullanim için kaşık çatal takımı baktım..ama fiyatlar yüksek geldi.... almadım....

hayirlisi olsun daha uyguna denk gelince alirsin sende

eurovision izliyorum

slm kızlar. Canım ikeada uygun fiyata çatal kaşık takımı var bn 6 kişiliğini 14tl ye almıştım çkda beğendim bi bak istersen

canım kaşık çatal bıçak bide tatlı kaşığı indirim var 6lı aldım bn bi 6lı daha alcam

fiyat harika.delikafadulden...ama bana ikea biraz uzak..:uhm:..hiç gitmedim:çok üzgünüm:....izmir e döndüğümde bakarım..:sm_cool:.bencede 6 lı al...12 kişilik takım olur....a.s

kızlar balayı için daha önce bir yer .tutabiliriz tuttuk gibi demiştim yaaa.....bir tanıdık vasıtasıyla orayı tutmayı düşünmüştük...olmadı...daha doğrusu bizle pek ilgilenmediler.:oklava:..bizde daha uyguna başka bir yer tuttuk..:teytey:.kemer göynük te greenwood resort hotel....umarım memnun kalırız...

fiyat harika.delikafadulden...ama bana ikea biraz uzak..:uhm:..hiç gitmedim:çok üzgünüm:....izmir e döndüğümde bakarım..:sm_cool:.bencede 6 lı al...12 kişilik takım olur....a.s

canım ikeada ev için çk güzel dekorasyon ürünleri oluyo bide mutfak için pratik şeyler zamanın olunca bak istersen

Tatlırüya hayırlısı olsun canım balayı yeriniz. Darısı başımıza inşallah. Ama herkes o tarihte antalya sıcaktan çekilmez dediğinden bodrum düşnüyoruz biz. Hem uçak parasından yırtarız kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız bakalım valla kaç gündür giremiyordum ilaclarla ayaga kalktım bakalım ayyyy yazılalanları okudum bende sadece ben böyleyim diyodum aynı durum bende de var durup duruken aglamak istiyorum bide sınavlarımı var iki hafta sonra iyice sıkıldım günler geçtikçe ne yapcağımı bilmiyorum ne güzel sizler nerelerde oturacağınız biliyorsunuz ayın 1 de nişanlımın tayıni cıkacak bu yüzden nereye gitcegimi bile bilmiyorum şu iki hafta hayırlısı ile bi geçerse iyi olacak

slm kızlar nasılsınız bakalım valla kaç gündür giremiyordum ilaclarla ayaga kalktım bakalım ayyyy yazılalanları okudum bende sadece ben böyleyim diyodum aynı durum bende de var durup duruken aglamak istiyorum bide sınavlarımı var iki hafta sonra iyice sıkıldım günler geçtikçe ne yapcağımı bilmiyorum ne güzel sizler nerelerde oturacağınız biliyorsunuz ayın 1 de nişanlımın tayıni cıkacak bu yüzden nereye gitcegimi bile bilmiyorum şu iki hafta hayırlısı ile bi geçerse iyi olacak

canım benim nişanlımın tayinide şırnak cizrede ama şu anda askerde,taaa balayından sonra şırnağ gitçez ozaman evimizi tutçaz eşya alcaz annemlerden arkadar birkaç parça eşyamızı göndercek hiç üzülme ayarlarsınız evinizi baksana biz düğünden hattabalaındandelikafadulden sonra gitçek evimizi tutmaya. Evlendiğimizde bi evimiz bile olmucak:roflol:

Tatlırüya hayırlısı olsun canım balayı yeriniz. Darısı başımıza inşallah. Ama herkes o tarihte antalya sıcaktan çekilmez dediğinden bodrum düşnüyoruz biz. Hem uçak parasından yırtarız kaydirigubbakcemile3

bizde antalya da oturacağiz...ulaşım kolay olsun diye oradan ayarladık..balayı için turlardan yer ayarlab:sm_cool:ilrsiniz..fiyatlar daha uygun oluyor...biz öyle yaptık...

geçmiş olsun...ben ailemin yanında değilim daha ağlama moduna girmedim...ayrı olmaya alıştım....nişanlının mesleği ne?umarım gönlünüze göre bir yere çıkar...

merhaba kizlar...
basim cok cok agriyor. Bügün kendime nemlendirici maske aldim ve takma kirpik. sonrada gözlerim miyop oldugu icin gözlerimi kontorl ettirdim ve lens aldim dügünde lens takmak istiyorum.

merhaba kizlar...
basim cok cok agriyor. Bügün kendime nemlendirici maske aldim ve takma kirpik. sonrada gözlerim miyop oldugu icin gözlerimi kontorl ettirdim ve lens aldim dügünde lens takmak istiyorum.

geçmiş olsn...aldıklarını güle güle kullan...duyduğum kadarıyla ilk başlarda lensi takmak çıkarmak zor oluyormuş...benim gözlerdede sorun var ama ne gözlük nede lens kullanıyorum....

parpalm - 01.08.2009

sec_hil - 01.08.2009

hulka26 - 01.08.2009

Giresunlu_Arzu - 01.08.2009

tuba654 - 02.08.2009

winnie06 - 03.08.2009

sulfat - 04.08.2009

kader06 - 08.08.2009

jtosik - 08.08.2009

lokum06 - 15.08.2009

Back