2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

eskiden allahım yardım et...ti....şimdi yardım ediyor olmuş.....sevindim..kaydirigubbakcemile5.demek herşey yolunda..

kizzzzzzz gözünden hic bir sey cik kacmiyor.. ne denilen bir sözü unutuyorsun helal sana valla.. allah yardim ediyor cok sükür ve biraz da olumlu olmak gerekiyor diye düsünüyorum.. opuyorumnanaktan bitanesin sen adasim

tamam canım fotoları bekliyorum...eminim ki çok hoş olacak..çünkü zevklisin...
sende bitanesin adaşımkaydirigubbakcemile5....
adaşım sanırım avize için koçişi kandırmaya gitti..:jeyyar:.
kader nerdesin? kaç gündür girmiyon?

kandirdim geldim :jeyyar: ve uyuttum

simid aviseyi gördügüm siteye ucuyorum delikafadulden

iyiyim canim,sen naislsin?

Ben carsamba dönüyorum,ama aktarmali olacak istanbuldan :sinifsinif:

sen ne yaptin`?

az kalmış eşine kavuşmana....darısı benim başıma...
benimde kaç gündür internetimde sorun vardı...giremiyordum...birde tv de annemlere geri göndermiştim...çok sıkıldım...

az kalmış eşine kavuşmana....darısı benim başıma...
benimde kaç gündür internetimde sorun vardı...giremiyordum...birde tv de annemlere geri göndermiştim...çok sıkıldım...

Kiyamam canim ya :teselli:

Internetin olmasina sevindim, en azindan zaman daha cabuk gecer..

darisi insallah senin basina canim,yilbasinda mi geliyorsun antalyaya?

canlarım uzun zamanır uğramadım kusura bakmayın evde internet olmayınca uzak kaldım sizden. herşey yolunda evliyim mutluyum hihoyyyt

bayramda bir iki günlüğüne geliyorum...birde izmir turum olucak...4günlük bayram tatilinde çok yorulacağım....
sel hoşgeldin...

evet yorulursu baya,ordan oraya ordan oraya.. cogu zamanin zaten yol da gecer...

sag saglim ailene kavus önemlisi bu

yarın istanbul un kurtuluşu nedeniyle okullar tatil....oley.....bu akşam geç yatabilirim...
kader fmk m.reçetem nerdesiniz?
sanırım kader uzun zamandır girmiyor...

doğru canım...siz bayramda nasıl yapacaksınız...sanırım senin ailen ankara daydı...

Amcamlar ve kuzenlerim hep ankarada sanirim kurban bayraminda önce ankaraya gideriz ardindan izmir'e halam'a.. sonradan esimin memleketine..

yarın istanbul un kurtuluşu nedeniyle okullar tatil....oley.....bu akşam geç yatabilirim...
kader fmk m.reçetem nerdesiniz?
sanırım kader uzun zamandır girmiyor...

Sanirim Kader'in evinde internet yok :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…