• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

evet öyle olacak ama biz belki önceden gideriz...

sezonda bitiyor,esim cok daha rahat olacak cok sükür..

bir hafta da köyde kaliriz gibime geliyor kaynanamlarda..

bakalim hayirlisi

Evet,ama biraz yorucu olacak.. burdan istanbula,istanbuldan antalyaya,.

darisi senin basina canim,insallah en kisa zamanda kavusursun esine

inşallah canım şubatta atama var...inşallah olur...eğer olmazsa ağustos a kalır....evli iken ayrı olmak daha da zormuş...

çalıştığımız okula göre yılda puan alıp sıralamaya giriyoruz....yani puan üstünlüğüne göre sıralanıp atama yapıyorlar...
neyse... allahım bizi en hayırlı zamanda kavuştursun deyip bekliyorum...

BENNNNNNNNN GELDIM yok kızlar net vardı ben yoktum ankaradaydım tenı geldım nette ankarada gırmeye fırsat bulamadım hepınızın gecmış bayramları kutlu olsun bıraz gec oldu ama resımlerımı aldım ıdare ederler album yapayım bakın bakalım ama bıde nettı kablosuz baglaya bılsesek ıyı olacak eger yıne gıremezsem bılınkı baglantımızda sorun yok tatlı ruya canım dualarım senınle ıns kocışıne tez zamanda kavuşursun FMK gormeyelı ıyıyce hamaratolmussun avızede cok sık bu arada sımdı senın albumune bakamaya gıdıyorum sonra cıkıcam yarın erken kalkacam ısım var bıraz sızı bırakamam bagımlılkı yaptınız kıb kk güzel gelinleri

kadercim.... güzel yorumlarin icin saolasin.. özlettin kendini

FMK KIZ KALDIR O RESIMLERI anacım valla nazaragelceksın kız artısmısın ne tüütüüü maşallah harıka cıkmışsın

canım ankaradaydım yenı geldım vala bende ozledım kızlar sızlerı evdeyım evımı yenı yerleştırdım lojman cıkcak dıye yerleştırmedım cıktı ama oturulmayacak kadar kotu oldugu ıcın kıraladıgımız evde oturuyoz yatak odamı yenı aldım anlıyacagınız yenı yerletım anca anladım evlı oldugumu ev ışlerı ıle ugrasıyom zaman gecıyo şebı şekılde

antalya iki gündür yazdan kalma gibi sıcakmış....istanbul da iki gündür güzel...al eşini gezmeye gidin...yoksa çalışıyor mu ben antalya da olucam eşimle el ele gezerdim...

Calisiyor esim,sezonda bittigi icin aksamlari cikiyoruz.. Persembe dogum günüm vardi,plaj'in ordaki bir bar'a gittik,canli müzik vardi..karsimizda deniz,canli müzik,yanimda askim,baska ne isterim:kedi:

doğum günün kutlu olsun....a.s.
insanın sevdiği yanında olunca başka ne ister ki....
gündüzleri ne yapıyorsun...sıkılmıyon mu?

Back