2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

hiç bu kadar sexi olmamıştım....:kedi:
ben yatıyorum...sabahçı olduğum için erken kalkıyorum:bbo: ve uykum geliyor...nasıl olsa yarın okul yok diye rahat rahat oturdum:hulya:.....iyi geceler canım..kaydirigubbakcemile5.

Nasil güldüm,allah iyiligini versin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi geceler canim,bende uyusam iyi olur...

simdiden iyi hafta sonlar dilerim Şeniz

iyi sohbet etmisiniz.. gece gece abimin cani siliklmis.. bize gel dedim oda onu dememi bekliyormus cikti geldiler ben uykudan bayilirorum ama.. neyse biraz oturup gittiler.. bu sabah 11.30 kadar uydum.. camasir topladim bi makina daha yikaniyor suan. bulasik makinesini bosalsam bide evi sübürsem daha ne isterim :) tembeligim üstümde hergün ev isi biktim vallah. bu seksi ayakkabilari nerden aldiniz?

kolay gelsin canim, hem calismak hem ev isleri ile ugrasmak cok zor gercekten.Hele bide insanin sadece bir hafta sonu varsa.
yukarda YARARLI LINKLER yaziyor ya,oraya tikla sonra KK TECRÜBE'Ye ordan da puanlarinla alisveris yapabilirsin. yeni bir uygulamaymis

zar zor topladigim puanlarimi alisveriste harcayamam hic kusura bakmasinlar :)) bide basim agriyor biraz aksama kadar ev isini hal etmis olurum herhalde.. ama bana hic belli olmaz aksama kadar oturdugum yerden kalkmaya da bilirim.. kahve icesim var mutfaga gitimeye eriniyorum... derken abim geldi.. birazdan gelirim tekrar abim beni bekliyor

Disara havalar ne kadar güzel.. benim oturma odam cok fazla günes görmüyor ve evin ici baya bir serin.. balkona gitsem otursam güneste söyle bir kemiklerimi isistsam ama ordada net cekmiyor :)

evin içi soğuk dışarısı sıcak....bende camları açıyorum içerisi biraz ısınsın diye...
adaşım abin ne çok severmiş seni 2 gündür sizde...demek sende benim gibi kahvecisin...hergün mutlaka içerim...kışın 2 bardak içerim içimide ısıtır....hiç çay aramam..alışmamışım...

aramiz iyi cok sükür.. yoldan gecerken cama tikladi yarin sabah ordayiz kahvaltiya

ya ben bir avize gördüm.. fiyati pahali acaba diyorum taksit maksit siparis versem mi?

maşallah canım allah bozmasın...küçük kardeşini koruyordurda...
avize mi? yukarı takılan mı?masa üstü konulan mı?resmi var mı? merak ettim...çok mu pahalı?bütçeniz nasıl?eğer sıkışıksanız biraz bekle derim...

ekliyorum bir saniye.. taksitle olunca zorlanmadan öderiz cesaret edemiyorum nedense

siyah koltuk takimi.. perdem krem altin boncuklari islemeleri var

bide siyah koltugun üzerine altin tonlarinda perdeye uygun süs yastik kilifi aldiririm anneme. Prillanta görmüstüm 8 tl di tanesi.. ama ozaman dügün telasasinda elim varmadi almaya

çok şıkmış...beğendim...seninde mi koltukların siyah? bende oturma odama siyah almıştım ve gri ile kombine ettim...
sende sarı ile ediyorsun..gözümde canlandıda avize yastık süper olu canım ....

saol sabahdan beri düsünmekteyim.. ve herhalde siparis verecegim..kocis bahcede oturuyor enistemle gelsin eve yataktan agri siparis veririm artik.

canım merak ettim br ara eklermisin evin fotolarını?buraya koyarsın hemen silersin...özellikle siyah koltuklarını merak ettim....

canım merak ettim br ara eklermisin evin fotolarını?buraya koyarsın hemen silersin...özellikle siyah koltuklarını merak ettim....

tamam eklerim.. koltuk takimi henüz gelmedi.. mobilyaci 6 hafta sürer dedi siparisn.. magazada sadece kirmizisi vardi.. avize gelsin koluklar gelsin.. evi biraz düzene sokayim fotograflari ekler albüm yaparim
sende yaparsin.. ama suan pek eklenecek bir yani yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…