• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

Hazır burda kımse yokken bıraz yazayım delikafadulden

Dügün tarihim 2.08 allah izin verirse

gelinligimin siparisini verdik ekliyorum burda krem rengi benimki kirik beyaz olacak (herzaman allahin izniyle, herzaman yazmasamda bilin ki icimden diyorum)

yakasi böyle olacak ve burda görünen güpür kulanilacak
my.php
[/URL][/IMG]

genel olarak da bu model olacak
my.php
[/URL][/IMG]

arkadan durusu
my.php
[/URL][/IMG]

bu ayakkabim. biraz alisilmisin disinda, ama daha sonrada kulanabilirim belki diye:
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]

kina gecesi abiye giyeyi düsünüyorum, onu artik türkiyeye gidince dügün öncesi alirim

himmm bide sectigim davetiye

my.php
[/URL][/IMG]

simdilik bukadar arkadaslar.

Benim is biraz zor almanyadayim dügün türkiyede olacak nisanlim türkiyede yasiyor. Dügünden sonra almanyaya döneceyiz bu yüzden ben netten bakip begeniyorum askima söylüyorum gerisini o hal ediyor...

Ilk görüste hersey mutlu mesut görüne bilir ama bizimde dertlerimiz var icimizde cözmeye calistimiz. Allah bütün genc kizlara hayirli yuva kurmayi nasip etsin

hatirlatim dedim kaydirigubbakcemile3

cnm ekımın 10 u yazmıstım yaa:))

bu arada gelınlıgın cok şık cnmcım bu arada sorması ayıp kaça aldın?:sm_cool:
diktiricem canım provalarım haziranda başlayacak nasip olursa.
yanlış hatırlamıyorsam ya 1.000 lira yada 900 lira gamyoncuiremsu

hatirlatim dedim kaydirigubbakcemile3
şimdi baktım canım bence de yakasını değiştirmekle iyi yaparsın bu gösterdiğin daha şık,
ayrıca ayakkabılarını çok beğendim ama sence pahalı değil mi :delphin:

ayy.. ne güzel... gelinlikler belirlenmiş....ben daha karar veremedim...fmk ayakkabın çok yüksek geldi rahat edeilecek misin..

diktiricem canım provalarım haziranda başlayacak nasip olursa.
yanlış hatırlamıyorsam ya 1.000 lira yada 900 lira gamyoncuiremsu

hımm anladım cnm hayırlısı olsun bende gelınlıgi temmuzda almayı dusunuyorum bakalım hayırlısı dıktırme yapıcam sanırsam ama ordada model begenırsem alırım dırek hıc ugrasmam :))):sm_cool:

buda içi ama isimler bize ait değil sadece modeli beğendik :lepi:

hımm anladım cnm hayırlısı olsun bende gelınlıgi temmuzda almayı dusunuyorum bakalım hayırlısı dıktırme yapıcam sanırsam ama ordada model begenırsem alırım dırek hıc ugrasmam :))):sm_cool:
bence aklındaki gibi bişi görürsen üzerine giy gelinliği
ondan sonra beğenmediği yerleri olursa dersin şurası şöyle olsun burası böyle olsun diye.
değiştirirsin modeli :1rolleyes:

bence aklındaki gibi bişi görürsen üzerine giy gelinliği
ondan sonra beğenmediği yerleri olursa dersin şurası şöyle olsun burası böyle olsun diye.
değiştirirsin modeli :1rolleyes:

oda olabilir aslında bakalım daha cook var benım gelınlık bakmama o zmaan gelsınde hayırlısıyla

oda olabilir aslında bakalım daha cook var benım gelınlık bakmama o zmaan gelsınde hayırlısıyla
bence de o zaman gelsinde, bende 7 aydan saymaya başladım hee bakıyorumda şimdi ne çok olmuş beeee gamyoncuiremsu

şimdi baktım canım bence de yakasını değiştirmekle iyi yaparsın bu gösterdiğin daha şık,
ayrıca ayakkabılarını çok beğendim ama sence pahalı değil mi :delphin:
tas islemeli yaka daha güzel bencede diyer sekil cok basit görünüyordu

ayy.. ne güzel... gelinlikler belirlenmiş....ben daha karar veremedim...fmk ayakkabın çok yüksek geldi rahat edeilecek misin..

evet ayakkabi baya bir yüksek ama ben yüksek ayakkabi seviyorum... ne dense gözlerim hem topuklulara gitti... cok rahat desem yalan olur ama dügün bu cok daha rahat olmasina gerek yok ben günlük hayatta topuklu giyiorum alisigim :lepi:

Bende gelinlik resimlerimi öne almak istiyorum kızlar baya çoğaldı burda, çiçeğimi ve tacımıda koycam saçının çiçeğinin fotosunu çekmemiştim onu daha sonra koyarım. Malum iki düğün var saçım ikisindede aynı olmasın dimi amakaydirigubbakcemile5

bu günlük bukadar benden yarin sagliklar huzurla bulusmak üzere hosca kaldin

kızler çiçeğimi ve tacımı koyamıyorum yaaa sonra yine denicem:çok üzgünüm:

teşekkür rederim canım ben hep sade şeylerden hoşlanırım annemin gözü hep kabarıklardaydı amakaydirigubbakcemile3

tabıkı tercıh zevk meselesı cnm bende abartıya bayılırım sımdıden dıyorum acaba nasıl bı gelınlıgım olacak dıye mutlaka yanımda bırılerı olmalı kı bana dur desın yoksa bastan asagı ya parlak taslı olur heralde :roflol::roflol:

Back