• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

3 v 4 ayni model ayni sac dimi?
bide 5 6 7 de ayni sac modelli benmi yalnis görüyorum akessuarlar farkli

kader dua ettim insallah bir faydasi olur

ne sinir oldum yine ya biktim be ne uyusuk adama cattim.. nezamandan beri diyorum davetileri erkenden bastirt almanyaya da gelecek daha yetismiyor sonucta bende temmuz ortasi türkiyede oluyorum. Haziran basinda bastiracak ti güya.. simdi de matacinin makinesi bozulmus bekle annem bekle her b. k bizi buluyor .Bi isimizde düzgün gitsin yok ila bir sey cikiyor ama bunda nisanlimin sucu büyük oyalnadi durdu oyalandi durdu uyusugun teki hasta ediyor beni.. Yapacagin isi sip sak yap daha nolur yani.
Beliyorum sirada ne var bu sefer ne cikacak diye. Ben söylim bu sefer gelinlik kargoda kaybolur... Sonra gelin almaya gelirken araba yoldan cikar (allah korusun tabi) ama bunlar olsa hic de sasmam hii bide ayakkabinin topugu kirilsa mesela bu da bir alternativ. Buraya yaziyorum stress atiyorum bagislayin beni kizlar

rahatla.kaydirigubbakcemile5.herşey yolunda zamanında olucak...vardır bir hayır diye düşün..evet.küçük aksakılıklar olmasa daha iyi olur.kaydirigubbakcemile2.en kötü ihtimal ilerde anarken gülümseyeceğim bir anın olur...sırnaşık şey

rahatla.kaydirigubbakcemile5.herşey yolunda zamanında olucak...vardır bir hayır diye düşün..evet.küçük aksakılıklar olmasa daha iyi olur.kaydirigubbakcemile2.en kötü ihtimal ilerde anarken gülümseyeceğim bir anın olur...sırnaşık şey

pozitif bak diyorsun, öyle yapayim bari.. nisanlima demedimi birakmadim zatan hatasini kabul etti bende birazcik rahatlasim :jeyyar:

3 v 4 ayni model ayni sac dimi?
bide 5 6 7 de ayni sac modelli benmi yalnis görüyorum akessuarlar farkli

evet adaşım aynı...benim için eklediğin için çok teşekkürlerŞeniz
ben biraz daha açık saç düşünüyom yada 5-6 .gibi olabilir....güzel kına saçıda olur...kaydirigubbakcemile5 ama postiş gerekebilir...kaydirigubbakcemile3

benimde aklimdan geci.. benim iki üc tel sacla olacak is degilmafoldumben

:jeyyar:sıkma canını topuzun içine daha yüksek daha gür gözüksün diye sünger gibi bir şey konulur ....olurbiter kimsede anlamaz..:jeyyar:

pozitif bak diyorsun, öyle yapayim bari.. nisanlima demedimi birakmadim zatan hatasini kabul etti bende birazcik rahatlasim :jeyyar:

adaşım sizin ilişkide sen mi daha baskınsın sanki...aferin :lepi:
bizimkinde ben değilim:sinifsinif:çünkü bir aslanla güreşiyom...kafamçokkarıştı

allah nazarlardan sakasin.. öyleyim nisanlimda bir dedigimi iki etmiyor cok sükür.. nedersem ok olur tamam sen bilirsin gibi laflar cikiyor agzindan bende kiziyorum bir kerecik de karsi cik bir seye diyor ben üzülürüm diye düsünüyor o kendi fikrini söyleyince :-) halbuki hic den öyle bir sey olmaz

ben geldim sınav adalet bakanlığının açtığı zatip katipligi sınavıyıdı tam fiyaskoyla bitti gerçi ben sırf kendimi denemek için gitmiştim kız fmk ne bu hallllllllll takma anacım takma bak o takıyomu boşver davetiye işi kimin işi erkek tarafının dimi yetişmezse o rezil olur sen niye tatlı canını sııkıyorsun bak stress yapma mazallah sivilce falan çıkar bu sefer kimseden hırsını alamazsın hayırlısını dile allahtan bu arada 2 model güzel ama size kızıyom siz herşeyi en ince ayrıntısıyla begeniyosunuz benimkiler taaa ne zaman alındı benimki çiçek ya şimdi bu taşlı tokaları görünce acaba kuaför güzel yaparmı ciçeği diye düşünüyom ayyyyyyyy hayırlısı ile bitsin şu düğün ama bu saçlarda güzel ayy kızlar ben pekmi maymun iştahlıyım ne ne görsem hoşuma gidiyor

hoşbulduk kızlar yok canım ya en son aldığımız bilgiye göre hala yoğun bakımdaymış ve beyindeki sinirler de etkilenmiş demiş drlar allah yardımcısı olsun dualarınızı eksik etmeyin neolur kızlar çok zor bi dönem yaşıyorlar

kız hakkında int bilgi aldık iste adı zeynep ışık yüce rabbim hepsinin şifasını versin

ben geldim sınav adalet bakanlığının açtığı zatip katipligi sınavıyıdı tam fiyaskoyla bitti gerçi ben sırf kendimi denemek için gitmiştim kız fmk ne bu hallllllllll takma anacım takma bak o takıyomu boşver davetiye işi kimin işi erkek tarafının dimi yetişmezse o rezil olur sen niye tatlı canını sııkıyorsun bak stress yapma mazallah sivilce falan çıkar bu sefer kimseden hırsını alamazsın hayırlısını dile allahtan bu arada 2 model güzel ama size kızıyom siz herşeyi en ince ayrıntısıyla begeniyosunuz benimkiler taaa ne zaman alındı benimki çiçek ya şimdi bu taşlı tokaları görünce acaba kuaför güzel yaparmı ciçeği diye düşünüyom ayyyyyyyy hayırlısı ile bitsin şu düğün ama bu saçlarda güzel ayy kızlar ben pekmi maymun iştahlıyım ne ne görsem hoşuma gidiyor

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

dimi erkek tarafi düsünsün ama ne yapayim ben bir sey yapilacaksa hemen olsun bitsin istiyorum böyle uzayinca sakiz gibi deli oluyorum Çok üzgünüm çoook dövesim geliyor karsimdakini... sinav hakkinda hayilisi... kader asil maymun istahli olan benim... her gördügüm modellde sac rengimi deistimeye kalkiyorum... canim kaderim asil cicek moda gelin saclarinda.. tacin modasi gecti gibi ama benim gelinlige cicek olmas artik eteginde var cünki... ben senin cicegi hatirliyorum kocaman bir sey cok güzel...
Bende ayni düsüncedeyim deli olacagim artik otur kalk yat dügün otur kalk yat dügün kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

merhabalar ben yeni katıldım sayılır aranıza... ağrı doğubayazıtta öğretmenim 6 ağustos kına 8 ağustos düğün var . ben daha burdayım nasıl yetişir o kadar iş bilmiyorum... temmuzun ilk haftası ankaradayım... aceleye gelecek maalesef :((

şu ikisi çok hoşmuş..çarşamba günü gelinlikçim ile .el çiçeğimi birlikte yapacaz..o beyaz güllerden ve yeşil yapraklardan gelinlikçimde var ama beyaz kır çiçeklerinden yok...küçük laleler var..onunla yapmayı planlıyom...bakalım bu kadar gerçek durucak mı...

merhabalar ben yeni katıldım sayılır aranıza... ağrı doğubayazıtta öğretmenim 6 ağustos kına 8 ağustos düğün var . ben daha burdayım nasıl yetişir o kadar iş bilmiyorum... temmuzun ilk haftası ankaradayım... aceleye gelecek maalesef :((

hoşgeldin aramiza....kaydirigubbakcemile5senle aynı durumdayız....

Back