• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Yavrum yaaa nilay a çoook geçmiş olsun kıyamam kuzuma bademcikten çok çekmiş biri olarak anlıyabiliyorum antibiotik fayda etmiyor bademciğe ( ki ben çok içtim artık 20000mg bile verseler tınnnn ) adaçayı içirebilirsin anında kesiyor bal ılık su karabiber çok az limon suyu ve yarım aspirin ( veya bebe aspirini ) iyice karıştır içir bana tarifi çapadan bademciklerimi alan dr söylemişti inşallah hemen düzelir

nigün geçmiş olsun cnm nilaya

bizede noldu anlamadım valla dünden beri bi garibim bnm üstümd ebir ağırlık var uyumak üzereyim gözleirm kapanıyo çok halsizim yağmurda keyifsiz off

nigün geçmiş olsun cnm nilaya

bizede noldu anlamadım valla dünden beri bi garibim bnm üstümd ebir ağırlık var uyumak üzereyim gözleirm kapanıyo çok halsizim yağmurda keyifsiz off

kesin nazara geldiniz ana kız
hemen oku üfle şekerim

Canan ewt ya gecmis olsun iyimi suan

dün güzel güzel giydirdin kuzuyu da nazar mı değirdin acaba
geçmiş olsun canancım

içir çok mantıklı içindekiler ve de rica ederim naptım ki :54:

formülü bana da söyle... çıkmıycam diye ağlayan çocuk köpüklenirken sorun yok su döktüğün anda ağlamaya başlıyor :43: suyun sıcaklığını da ölçüyorum yani haşlanması veya üşümesi de mümkün değil :14:

mailine bakmadın o zaman :20: siz herkes misiniz güzelim? sizlere açık tabii ki ve evet eşinle gelebilirsin

canancım ya sabahtan beri her mesaja başladığımda aklımda her seferinde yine de unuttum çok geçmiş olsun yağmur kuzusuna

Yağmur Nisa ya da geçmiş olsun Canancığım nasıl şimdi düşmüştür ateşi inşallah.

saolun iyi şimdi ateş yok çok şükür bnde anlamadımki ne olduğunu dişmi nazarmı üşüttümü hayır bnde fenayım başımı kaldıramıyorum bugün bu saat oldu öle yatıom

kesin nazara geldiniz ana kız
hemen oku üfle şekerim

okudum cnm ya eşimede dedim oku yağmura korktum die akşam neyse bn çıkayım yemek bişyler hazırlıyayım kendime gelirim oyalanırken eşim gelncede duş alıp yatarım o bakar yağmura artık
pelin banyo sormuşsun geçmişte bn eşim evdeyken duş alıyorum daha rahat oluyor gözüm arkada kalmıyor çünkü güvenemiyorum yağmura uykusu çok kısa ve hafif eşim yokken göreve gittiğinde falan yani gece yıkanıyorum gece uykusu uzun daha rahat oluyor banyonun kapısnı açıyorum zaten yatak odasıyla karşı karşıya sesi hemen duyulur bilge ip alayım dedim dün gelen arkadaşlara asiperiş verdim ama kalmamış malesef olsaydı onlarda örceklerdi bizden 3 atkı 1 pakette bebek bezi alıcam kaç numara alsam bilmiyorum hangisi uygun olur sence sana tel numaramı atcaktım dimi bn unuutum dur yazayım kç bakma unutum

MRB kızlar aşıdan geldik şimdi. ateş yapabilir biraz dedi. bakalım bekleyeip görücez:2:

bizde yapmadı cnm ya inşallah sizdede yapmaz hemen ağrı kesici ver istersen ben 1 kez verdim 2 gerek duymadım gayet keyidfliydi çünkü
ya kızlar hepatit a aşısı ne zaman herkes başka bişy söylüyor 1-5 yaş dediler burda sordum bi yazıverin bakalım kaçırmayalım vaktini

hadi inşallah ateş mateş yapmadan atlatırsınız tülaycım
inş. bilgecim
geçmiş olsun canım inşallah yapmaz
saol canım
bizde yapmadı cnm ya inşallah sizdede yapmaz hemen ağrı kesici ver istersen ben 1 kez verdim 2 gerek duymadım gayet keyidfliydi çünkü
ya kızlar hepatit a aşısı ne zaman herkes başka bişy söylüyor 1-5 yaş dediler burda sordum bi yazıverin bakalım kaçırmayalım vaktini

inş. canım. sizede çok geçmiş olsun.

inş. bilgecim

saol canım

inş. canım. sizede çok geçmiş olsun.

Gecmis olsun bize ates yapmamisti darisi basiniza canan hepatit a 2 yasa kadar blyrm ben ama suciceginden en erken 1 ay sonra yapilablyrmus ben mina buyumeden istdm ki 2. Dozuda varmis dr. Onumuzdeki ay yplm dedi banyo yaparken minada banyodaydi mama sandalyesinde ama dusakabin acik bakayim derken hertaraf su oldu o yuzden sanirim yapmam birdaha yine esim evdeyken olacak benim banyo isim

Gecmis olsun bize ates yapmamisti darisi basiniza canan hepatit a 2 yasa kadar blyrm ben ama suciceginden en erken 1 ay sonra yapilablyrmus ben mina buyumeden istdm ki 2. Dozuda varmis dr. Onumuzdeki ay yplm dedi banyo yaparken minada banyodaydi mama sandalyesinde ama dusakabin acik bakayim derken hertaraf su oldu o yuzden sanirim yapmam birdaha yine esim evdeyken olacak benim banyo isim

Site yedi kafayi yine alinti harici yazma yeri yok :(

kızlar bana akıl verin yemek yapıcam çorbada yapayım diorum ama ne çorbası yapsam karar veremedim:S
tavuk suyun varsa;
unu iyice kavur üzerine tavuk suyu veya et suyu ( ben tavuk kaynatınca kavanozla buzluğa koyarım elimde olsun diye ) dök çok iyi karıştır veya blender yap bol sarmısak at zeynep bayılıyor yerken siz azıcık sirke dökebilirsiniz
yoksa ;
az suyu kaynat şehriye ekle pişince kıvamını sütle sulandır üzerine nane kırmızı biberli yağ kızdır ( tuzunu en son at ki süt kesilmesin

tavuk suyun varsa;
unu iyice kavur üzerine tavuk suyu veya et suyu ( ben tavuk kaynatınca kavanozla buzluğa koyarım elimde olsun diye ) dök çok iyi karıştır veya blender yap bol sarmısak at zeynep bayılıyor yerken siz azıcık sirke dökebilirsiniz
yoksa ;
az suyu kaynat şehriye ekle pişince kıvamını sütle sulandır üzerine nane kırmızı biberli yağ kızdır ( tuzunu en son at ki süt kesilmesin

hamarat hatun şu 2ciyi denicem şehriye yaparım hep ama sütle denemedim hiç :56:

tavuk suyun varsa;
yoksa ;
az suyu kaynat şehriye ekle pişince kıvamını sütle sulandır üzerine nane kırmızı biberli yağ kızdır ( tuzunu en son at ki süt kesilmesin[sağol cnm önerin için cvp gelmeyince bende kalktım hemen mantarlı tavuk sote pilav birde cacık yaptım çorbadan vazgeçtim sağol cnm önerin için tavuk çorbasınıdadün yemiştik:))suyu yoktu

tavuk suyun varsa;
yoksa ;
az suyu kaynat şehriye ekle pişince kıvamını sütle sulandır üzerine nane kırmızı biberli yağ kızdır ( tuzunu en son at ki süt kesilmesin[sağol cnm önerin için cvp gelmeyince bende kalktım hemen mantarlı tavuk sote pilav birde cacık yaptım çorbadan vazgeçtim sağol cnm önerin için tavuk çorbasınıdadün yemiştik:))suyu yoktu

nasıl becerdiysem cvbı msjın içine yazmışım sözde alıntı yapmıştım...

tavuk suyun varsa;
yoksa ;

ne güzel ya ben işkembeyide tanesiz i,çerim, bu direk işkembe gibi olurrrrr hımmmmmmmmmmmmmmm:)))

Back
X