Allahıma çok şükür artık yazabiliyorum ve herkesi görüyorum.Neydi o yaaa?bir an korktum gene site gidiyo die.Eee naparsınız bakalım bigemmmm kuzumm napann?
napam be kuzum çalışıyam uğraşıyam didiniyam
sen napannn??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahıma çok şükür artık yazabiliyorum ve herkesi görüyorum.Neydi o yaaa?bir an korktum gene site gidiyo die.Eee naparsınız bakalım bigemmmm kuzumm napann?
nigün geçmiş olsun cnm nilaya
bizede noldu anlamadım valla dünden beri bi garibim bnm üstümd ebir ağırlık var uyumak üzereyim gözleirm kapanıyo çok halsizim yağmurda keyifsiz off
Canan ewt ya gecmis olsun iyimi suan
dün güzel güzel giydirdin kuzuyu da nazar mı değirdin acaba
geçmiş olsun canancım
içir çok mantıklı içindekiler ve de rica ederim naptım ki
formülü bana da söyle... çıkmıycam diye ağlayan çocuk köpüklenirken sorun yok su döktüğün anda ağlamaya başlıyorsuyun sıcaklığını da ölçüyorum yani haşlanması veya üşümesi de mümkün değil
mailine bakmadın o zamansiz herkes misiniz güzelim? sizlere açık tabii ki ve evet eşinle gelebilirsin
canancım ya sabahtan beri her mesaja başladığımda aklımda her seferinde yine de unuttum çok geçmiş olsun yağmur kuzusuna
Yağmur Nisa ya da geçmiş olsun Canancığım nasıl şimdi düşmüştür ateşi inşallah.
MRB kızlar aşıdan geldik şimdi. ateş yapabilir biraz dedi. bakalım bekleyeip görücez:2:
mrb kızlar aşıdan geldik şimdi. Ateş yapabilir biraz dedi. Bakalım bekleyeip görücez:2:
kesin nazara geldiniz ana kız
hemen oku üfle şekerim
MRB kızlar aşıdan geldik şimdi. ateş yapabilir biraz dedi. bakalım bekleyeip görücez:2:
inş. bilgecimhadi inşallah ateş mateş yapmadan atlatırsınız tülaycım
saol canımgeçmiş olsun canım inşallah yapmaz
bizde yapmadı cnm ya inşallah sizdede yapmaz hemen ağrı kesici ver istersen ben 1 kez verdim 2 gerek duymadım gayet keyidfliydi çünkü
ya kızlar hepatit a aşısı ne zaman herkes başka bişy söylüyor 1-5 yaş dediler burda sordum bi yazıverin bakalım kaçırmayalım vaktini
inş. bilgecim
saol canım
inş. canım. sizede çok geçmiş olsun.
Gecmis olsun bize ates yapmamisti darisi basiniza canan hepatit a 2 yasa kadar blyrm ben ama suciceginden en erken 1 ay sonra yapilablyrmus ben mina buyumeden istdm ki 2. Dozuda varmis dr. Onumuzdeki ay yplm dedi banyo yaparken minada banyodaydi mama sandalyesinde ama dusakabin acik bakayim derken hertaraf su oldu o yuzden sanirim yapmam birdaha yine esim evdeyken olacak benim banyo isim
Site yedi kafayi yine alinti harici yazma yeri yok![]()
tavuk suyun varsa;kızlar bana akıl verin yemek yapıcam çorbada yapayım diorum ama ne çorbası yapsam karar veremedim:S
tavuk suyun varsa;
unu iyice kavur üzerine tavuk suyu veya et suyu ( ben tavuk kaynatınca kavanozla buzluğa koyarım elimde olsun diye ) dök çok iyi karıştır veya blender yap bol sarmısak at zeynep bayılıyor yerken siz azıcık sirke dökebilirsiniz
yoksa ;
az suyu kaynat şehriye ekle pişince kıvamını sütle sulandır üzerine nane kırmızı biberli yağ kızdır ( tuzunu en son at ki süt kesilmesin
tavuk suyun varsa;
unu iyice kavur üzerine tavuk suyu veya et suyu ( ben tavuk kaynatınca kavanozla buzluğa koyarım elimde olsun diye ) dök çok iyi karıştır veya blender yap bol sarmısak at zeynep bayılıyor yerken siz azıcık sirke dökebilirsiniz
yoksa ;
az suyu kaynat şehriye ekle pişince kıvamını sütle sulandır üzerine nane kırmızı biberli yağ kızdır ( tuzunu en son at ki süt kesilmesin[sağol cnm önerin için cvp gelmeyince bende kalktım hemen mantarlı tavuk sote pilav birde cacık yaptım çorbadan vazgeçtim sağol cnm önerin için tavuk çorbasınıdadün yemiştik:))suyu yoktu
tavuk suyun varsa;
yoksa ;
az suyu kaynat şehriye ekle pişince kıvamını sütle sulandır üzerine nane kırmızı biberli yağ kızdır ( tuzunu en son at ki süt kesilmesin[sağol cnm önerin için cvp gelmeyince bende kalktım hemen mantarlı tavuk sote pilav birde cacık yaptım çorbadan vazgeçtim sağol cnm önerin için tavuk çorbasınıdadün yemiştik:))suyu yoktu
nasıl becerdiysem cvbı msjın içine yazmışım sözde alıntı yapmıştım...
tavuk suyun varsa;
yoksa ;
az suyu kaynat şehriye ekle pişince kıvamını sütle sulandır üzerine nane kırmızı biberli yağ kızdır ( tuzunu en son at ki süt kesilmesin