herkese günaydın yarın oğlusun doğumgünü hazırlık yapmalıyım gerci burda kimsemiz yok eşimin hastanede arkadasları gelcek eşleri ve çocukları.3 aile gelcek yani pek istediğim gib olmucak daha farklı hayallerim vardı annanemiz dedemiz dayımız olsaydı keske ama![]()
aa sıkma ama canını ilk doğum günü bu tadını çıkarmaya bak. inşallah her geçen doğum günü bi öncekinden güzel olur..
Minayi yikamadan once ilk ben yikanayim dedim mama sandalyesine koydum onu ama nasil yikandigimi bilemedim birdahakine sacimi yikayip mina sandalyedeyken uyuyunca vucudumu yikamaya karar verdim
Siz yapablyrmusunuz banyo ya baska akil verirseniz kabulumdur
valla ben eşim yokken hiç girmedim. cesaret edemem. önce ben yıkanıyorum sonra nazı alıyorum yıkıyorum eşim onu giydirmeye başlarken ben hemen durulanıp çıkıyorum..
canan ve nilgün geçmiş olsun.. aşı olan kuzucuklar var sorunsuz geçer inşallah..
çok kalamıcam benim kızın gözü yine şişti ve kızardı kafayı yemek üzereyim.. bugün engin doktora götürdü yine.. ki ben gidemediğim için kendime çok kızıyorum. kötü bi anneymişim gibi hissettim bugün.. neyse acıbademdeki cildiyeey gitti öteki doktoruda çağırmış kadın ikisi muayene etmiş ansiklopedileri açmışlar bakmışlar etmişler..alerji ama 3 yaşından önce test yapamıyolarmış. doğal olarak neye alerji olduğunu da anlayamıyolar.. yine başka bi krem verdi. e bebek gözünde kremi tutuyomu. ben sürüyorum o oğusturuyo.. of allahım. zaten öteki gözününde kanalı açılmadı. bi yaşına kadar açılmazsa operasyon geçirmesi gerekecek.. nedir benim kızımın gözünden çektiği.. çok canım sıkkın. şimdi kıpır kıpır bi oyana dönüyo bi buyana.. sürekli gözünü kaşyo kuzu.. öyle kötüki.. ay çok canım sıkılıyo valla sinirimden oturup ağlıyorum.. ne yapıcamı bilmiyorum ya nereye götürsem ne yapsam...
ay amma yazmışım kızlar geçmişe üstün körü baktım atladığım varsa kusura bakmasın öpüyorum herkesi..
müzeyyencim almışsındır inşallah mesajımı.. paşamı öp benim için..