• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Ebru ben onu grdum cok guzel olabilir ben minanin en sevdgi oyuncagi bir seker kutusu dandik bisey onu sakliyorum sadece banyoda veryrm onla oynarken yikiyorum ilk oturtuyorum suya alisip onla oynarkrn kafayi yikiyorum sonra kaldirip vucudu yikayip en son suratina sus tutup sacinin onunu iyice yikayip cikiyoruz ilk zamanlar tek yikamaya korkuyrdum vaktim emcem diye saldiriyor himm dedim durmazsa emer :) cirpincagina ama emmyr artik banyoda bizim telefon kulubesi gibi dus o yuzden fazla kipirdayamiyorda iyi oluyor biryandan biryandanda genis olsaydida oynasaydik suda demiyor degilim bizim alt komsu kuveti dusa koymus kaymasin otursun diye ne bileyim belki birinin aklina yatar diye yazaym dedim

benım haberım yok herkese acık mı doğum gunu,,,eşlerle gelebılıyor muyuz?

nılgun benı vazgecırıd masadan
aslında masayı almaya gıtmıştım ıkı uç tane oyuncak aldım ufak ufak bıde canım arkdaşım guzel bı fıkır verdı
altın kolye falan alıp koy bı yere buyuunce bak ılk doğum gununde bunu almıştık deyıp takarsın dedı oyle bışey de alıcam ınş

e köpek varya sende o yüzden
aynı şarkışarı söylüyor dedin bende benzer iki oyuncaktan olmasın diye aldırmadım masayı
köpek olmasaydı kesin al derdim ama

nılgun nılaycığıma gecmış olsun ınş cabuk atlatır akıllı kuzum

inşallah fatmacım inşallah

Nilgüncüğüm çok geçmiş olsun Nilay kuzumuza okuldan kapıyorlar herhalde herkes hasta.
İnşallah antibiyotiğe falan gerek kalmaz, zaten büyük çoğunluğu virütik enfeksiyonlar olduğu için kullansan da fayda etmiyor genelde doğal yöntemlere devam.
aynen öyle dikkat etmiyorki
sabah şapka atkı ne varsa taktım
tenefüse çıkarkende takıcam mı diye soruyor bi zahmet çıkma bugün dışarı dedim
ama oyun oynuyoruz diyo ya
evet kullanmadan geçirirsem ne mutlu bana

Himm olmaz o zaman mehtap ben aralik 15 gibi gelseler 1 ay sonra gidcek sEkilde plan yaparlardi sen annene gidecek olurdun falan diye dusundum ama olmadi :)

Foto ekledimm. Gerçi çoğunu face de eklemiştim ama hep çekmeyi unuttuğum park fotolarımızda var artık:)

Ebru o oyuncaktan al biriki gun kafasini yikamadan vucudunu sirf yikayip cik banyodan alissin oyunaga hemde kafayi yikarken daha cok sorun oluyor yikamazsan urkmez alisir belki alisincada birkacgun sonra kafasini da yikarsin

Himm olmaz o zaman mehtap ben aralik 15 gibi gelseler 1 ay sonra gidcek sEkilde plan yaparlardi sen annene gidecek olurdun falan diye dusundum ama olmadi :)

yok cnm hanfendi 1gün önceden gelcekmiş artık ne kadar kalırsa sinirden başıma ağrı girdi yeminle offfffff:(

Ayakta iyi cesaret yıkıyorsun Pelin ben bir kere ayağa kaldırdım poposunu yıkıyayım diye eşime tut diyene kadar elimden kaydı küvete çarptı kafayı o günden beri de pek hoşlanmıyor yıkanmaktan az önce yıkadık yine kıyamet koptu önceden ne kadar severdi sudan çıkarınca ağlardı şu e bebekte banyo oyuncakları var shelcore'nin ondan mı alsam diye düşünüyorum şimdi
Shelcore Banyo Zamanı için Oyun Merkezi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

nasıl sevdirsem ki tekrar?

bizimkide öyle oldu bi ara banyodan çıkarken ağlayan çocuk girmek istemiyordu
öyle yaptım olmadı böyle yaptım olmadı
en son oyuncak olarak Nilayı aldık yanımıza
o günden beri hep beraber giriyoruz artık ne yapalım
tekrar seviyor şimdi şükür

yok cnm hanfendi 1gün önceden gelcekmiş artık ne kadar kalırsa sinirden başıma ağrı girdi yeminle offfffff:(

başın ağrısada gelecek ağrımasada
düşüncende aynı düşünmesende
bu süreci yaşamaktan başka çıkar yol olmadığına göre
kendine sıkıntı yapmadan iyi tarafından bakmaya çalış olaya

Ebru o oyuncaktan al biriki gun kafasini yikamadan vucudunu sirf yikayip cik banyodan alissin oyunaga hemde kafayi yikarken daha cok sorun oluyor yikamazsan urkmez alisir belki alisincada birkacgun sonra kafasini da yikarsin
Gidip bir mağazada göreydim diyorum almadan ama astarı yüzünden pahalıya geliyor o zamanda hiç aklımda olmayan şeyleri de alıyorum belki sipariş veririm e bebekten o yüzden.
Canberk kafasına su dökülmesine bile alışmıştı ne zamandır hiç sesi çıkmıyordu ne olduysa bu bir aydır falan böyle oldu.

dün güzel güzel giydirdin kuzuyu da nazar mı değirdin acaba
geçmiş olsun canancım

bide annemin çörekotlu tarçınlı zencefilli sütün içine koyup kaynattığı bir karışımı vardı birde onu deneyeyim ben öğlen gittiğimde içireyim

içir çok mantıklı içindekiler ve de rica ederim naptım ki :54:

Ayakta iyi cesaret yıkıyorsun Pelin ben bir kere ayağa kaldırdım poposunu yıkıyayım diye eşime tut diyene kadar elimden kaydı küvete çarptı kafayı o günden beri de pek hoşlanmıyor yıkanmaktan az önce yıkadık yine kıyamet koptu önceden ne kadar severdi sudan çıkarınca ağlardı şu e bebekte banyo oyuncakları var shelcore'nin ondan mı alsam diye düşünüyorum şimdi
Shelcore Banyo Zamanı için Oyun Merkezi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

nasıl sevdirsem ki tekrar?

formülü bana da söyle... çıkmıycam diye ağlayan çocuk köpüklenirken sorun yok su döktüğün anda ağlamaya başlıyor :43: suyun sıcaklığını da ölçüyorum yani haşlanması veya üşümesi de mümkün değil :14:

benım haberım yok herkese acık mı doğum gunu,,,eşlerle gelebılıyor muyuz?

mailine bakmadın o zaman :20: siz herkes misiniz güzelim? sizlere açık tabii ki ve evet eşinle gelebilirsin

dün güzel güzel giydirdin kuzuyu da nazar mı değirdin acaba
geçmiş olsun canancım

canancım ya sabahtan beri her mesaja başladığımda aklımda her seferinde yine de unuttum çok geçmiş olsun yağmur kuzusuna

formülü bana da söyle... çıkmıycam diye ağlayan çocuk köpüklenirken sorun yok su döktüğün anda ağlamaya başlıyor :43: suyun sıcaklığını da ölçüyorum yani haşlanması veya üşümesi de mümkün değil :14:
Ah Bilge formülü olsa bilsem de söylesem. Kafasına göre iş yapıyor bizimki bir hoşlanmaya karar veriyor bir vaz geçiyor. Anlamadım ki niye. Vardır herhalde bir bildikleri de bize de söylebilseler keşke:37:

mailine bakmadın o zaman :20: siz herkes misiniz güzelim? sizlere açık tabii ki ve evet eşinle gelebilirsin

canancım ya sabahtan beri her mesaja başladığımda aklımda her seferinde yine de unuttum çok geçmiş olsun yağmur kuzusuna

bilgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Allahıma çok şükür artık yazabiliyorum ve herkesi görüyorum.Neydi o yaaa?bir an korktum gene site gidiyo die.Eee naparsınız bakalım bigemmmm kuzumm napann?

Allahıma çok şükür artık yazabiliyorum ve herkesi görüyorum.Neydi o yaaa?bir an korktum gene site gidiyo die.Eee naparsınız bakalım bigemmmm kuzumm napann?

Back
X