- 4 Nisan 2009
- 6.497
- 1
pelincim benim izin belgem de de doğum belgesinde de işe başlama tarihim yazmıyor.. nerden bulacağım ne zaman başlayacağımı.. hoş başlamayacağım da.. ben sadece doğum paramı almak stiyom..şuan minayı emzirdiğim için alıntı yapmyrm herkese tesekkurler
arzu hastaneden aldıgın belgede işe baslama tarıhın yazar en erken o tarıhte veya o tarihten sonra göztepe sskya gidip evraklarını veriyorsun evraklarını teslim ettiğin gunden 15 gun sonrada postaneye kımlıgınle gidip paranı alıyorsun
günaydın melikecm naber?? ben idare eder.. uykum var..günaydın kızlar
kızlar ben anne sütünü biberonla veriyorum doyuyor mu bilmiyorum biberonla besleyenler ne kadar süt veriyorsunuz
hayat24 kullanıcısından alıntı
slm kızlar kızımın yüzünde sivilceler çıkıo sürekli neden acaba fikri olan varmı sadece yüzünde var isilik mi acaba buhar makinemiz var içersi sürekli 20 derece fazlada sarmıyoruz neden oluyo sizce
bu arada biz iyiyiz yarın 40mız çıkıo inş darısı çıkmayanalara :)))
hu hu noluyor kızlar herkes kayıplara mı karıştı...
Gözün aydın canm hayırlı olsun kırkınız da çıkıyormuş maş.mevlüt okutacakmısınız?
O sivilcelerden benm oğlumda da çıktı bizim ev çok sıcak oluyor terliyor oğlum ben ona bağlıyordum
selam kıslar ben hıç gıremıyorum nete...
ya benım kız cok guzel emerdı 2 gundur kucağımda sureklı tepınıyo mememden çekıverıyo başını sutum hep ustune akıyo anlamadım gıttı,,bır suru pozısyon denedım yok olmuyo,,bı turlu adamakıllı emzıremedım neden sızce??hep bogazına duruyo sut hava yutıyo başını hareket ettırdıkçe ayaklarıyla tekme falan atıyo,,,ılgınç bı durum ya napacağımı şaşırdım??
sutum azdı ,,tam yerıne geldı guzelleştı sutum bu seferde oşuna akıyo,,doktora soyledım adamakıllı bışey demedı napacağimi şaşirdım kızımı sakın tutabılmek için sırtımdan terler akıyo.gazını alıyım derken uyuyo emmıyoyarım saat sonra tekrar kalkıyo emmek için..
bıde sutunuzu neden bıberonla verıyosunuz,,bende mı sağıp versem...off şaşırdım kızlar ıyıcee(
selam kıslar ben hıç gıremıyorum nete...
ya benım kız cok guzel emerdı 2 gundur kucağımda sureklı tepınıyo mememden çekıverıyo başını sutum hep ustune akıyo anlamadım gıttı,,bır suru pozısyon denedım yok olmuyo,,bı turlu adamakıllı emzıremedım neden sızce??hep bogazına duruyo sut hava yutıyo başını hareket ettırdıkçe ayaklarıyla tekme falan atıyo,,,ılgınç bı durum ya napacağımı şaşırdım??
sutum azdı ,,tam yerıne geldı guzelleştı sutum bu seferde oşuna akıyo,,doktora soyledım adamakıllı bışey demedı napacağimi şaşirdım kızımı sakın tutabılmek için sırtımdan terler akıyo.gazını alıyım derken uyuyo emmıyoyarım saat sonra tekrar kalkıyo emmek için..
bıde sutunuzu neden bıberonla verıyosunuz,,bende mı sağıp versem...off şaşırdım kızlar ıyıcee(
benimkide akşam saatleri öyle veriyodu biberon iyi yöntemde sağmaya üşeniyorum başka bi yöntem buldum yürüyerek emziriyorum hem uykuya dalıyo hem tepinmiyo hemde kilo veriyorum:)) ha bu arada gazını ara ara çıkartıyorum gene ya bu emmeme işi kulak ağrısındanda olabilirmiş ama ateşi ağlaması falan yok diye üstünde durmuyorum bide kulak akıntısı iltihapta nasıl oluyor bilen var mı aranızda
amin pelin canım benim.. inşallah sorunsuz alabilirler kan örneğini ve inşallah iyileşmiştir bebişin..aralık bebeklerı bu kadar mı yaramaz sayfalar hiç ilerlememiş kımseler gelememış buralara
mina hala halsız huysuz bugun eşim kultur sonucunu almış doktor salı gunune kadar antibiyotıge devam demış salı tekrar kan idrar tahlılı ve böbreklerıne bakılacakmış ultrasonla Allahım yardımcımız olsun salı gunu tekrar kan denınce içim cız ettı şimdiden damarı çok zor buluyorlar çok canı acıyor kuzumun 1 saat ugrasıyorlar öfffffffffff Allah kımsenın bebegıne dert vermesin amin
aralık bebeklerı bu kadar mı yaramaz sayfalar hiç ilerlememiş kımseler gelememış buralara
mina hala halsız huysuz bugun eşim kultur sonucunu almış doktor salı gunune kadar antibiyotıge devam demış salı tekrar kan idrar tahlılı ve böbreklerıne bakılacakmış ultrasonla Allahım yardımcımız olsun salı gunu tekrar kan denınce içim cız ettı şimdiden damarı çok zor buluyorlar çok canı acıyor kuzumun 1 saat ugrasıyorlar öfffffffffff Allah kımsenın bebegıne dert vermesin amin