ben oğlumda hiç bişey kullanmamıştım 9 .gün düşmüştü bundada bişey kullanmadım başda 20 günlüktü alkole başladım ama bi değişiklik yok henüz.dr bişey demedi hatta bebeğiniz göbeğine bişey sürmeyin dedi dr götürdük olabilir bazen geç düşer dedi amann ne biliyim bende anlamadım yıkanmıyoda yavrum..
Doktora sordunuz mu peki? Bir yerlerde okumuştum, uzun süre göbek düşmezse eğer müdahale edebiliyorlarmış. Bebeğe de herhangi bir sıkıntısı olmuyormuş.
Bu arada isimine karar vermişsinizdir sanırım
derya doktor göbeğin düşmemesi konusunda ne diyo peki banyo yaptırılabiliyomuymuş acaba bazı bebeklerin çok geç düşebiliyo onu biliyorum ama göbeği düşmeden banyo yaptıran çok var ben yaptırmadım bizimki 9. gün düştü ama annemler yaptıralım diye söylemişlerdi
deryacım adıyla yaşasın ne güzel olmuş kuzunun ismi :)
senin dediğin oldu :) sağol teyzesi hepimize çocuklarımızın güzel günlerini görmek nasip olur inş..sizinde 40nız çıktı hayırlı olsun inş..
herkese çok teşekkur ederız dualarınız ve iyi dilekleriniz için mına daha iyi sanırım o çıglık çıglıga aglamaları çok azaldı çunku sanırım antibiyotık işe yarıyor idrar kultur sonuçları çıksın haber verırım yıne kardeşimle tekrar konuştum kültür sonucuna göre konuşalım ama öyle önemsenecek bırşey yok merak etme idrarını yaparken yanıyor dıye aglıyordur geçer antıbıyotıkle o da dedı
herkese çok teşekkur ederız dualarınız ve iyi dilekleriniz için mına daha iyi sanırım o çıglık çıglıga aglamaları çok azaldı çunku sanırım antibiyotık işe yarıyor idrar kultur sonuçları çıksın haber verırım yıne kardeşimle tekrar konuştum kültür sonucuna göre konuşalım ama öyle önemsenecek bırşey yok merak etme idrarını yaparken yanıyor dıye aglıyordur geçer antıbıyotıkle o da dedı
Selam arkadaşlar dün akşamdan beri belim tutuldu berbat durumdayım oğlumu zor tutuyorum emerken canm gidiyor içebileceğimiz bir kas gevşetici varmı bilen varmı?
Sütü bari sağıp vereyim demiştim medela elektrikli iyi ama pompa yaparken çok acıyor göğüs ucum şişiyor yanlış birşey mi yapıyorum anlamadım zor dayanıyorum sağarken
ahhh nazancım bilirim o ağrıyı nefes aldırmaz( doğumdan beri çekiyorum ben o sancıları...biraz stresle alakalı bu ağrılar...doktorum voltren verdi bana günde 3 taneye kadar içebilirsin dedi...ben içiyorum canım çok ağrım olunca 2-3 tane....
Bende de benzer problemler var. İlk zamanlar daha rahat gibiydi sanki iki haftadır oğlum çok değişti. Aynen senin gibi uyanacak diye korkuyorum. Çığlıklar atarak uyanıyor çünkü.herkese slm..ne yazık ki stresten sütüm gidiyor iyice azaldı..ilk zamanlar sizdede oldumu bu psikoloji merak ettim.ben kızım ağlayınca çok stres yapıyorum.elimde kalacak gibi geliyor zor tutuyorum.uyuyunca bile rahat değilim.ne zaman uyanacak yine ağlayacak mı ağlarsa ne yaparım gibi bir sürü olumsuzluk geçiyor aklımdan..
birde uyku sorunu var.o kadar uykusu var gözlerini zor açıyor ama bir türlü uykuya dalamıyor..
pringles bizim topiktekiler seni de listeye eklerlerse şaşırma geçen haberini verdim çoık sevindilerevettt kavustum zilliye uyutmuyo benii RABBIM HERKESI KOLAY KURTARSINNopuyorumnanaktan
Bende de benzer problemler var. İlk zamanlar daha rahat gibiydi sanki iki haftadır oğlum çok değişti. Aynen senin gibi uyanacak diye korkuyorum. Çığlıklar atarak uyanıyor çünkü.
Gaz problemi var fazlasıyla ve yalnızca memede sakinleşiyor. Sürekli meme emmeside gazını daha da çok arttırıyor vermezsem katılıyor resmen. Karnı gurul gurul.
Tabii beni de strese sokuyor bu durum. Sütüm zaten pek fazla değildi, streste iyice azalttı gibi geliyor. Sürekli rezene ve süt arttırıcı çaylardan içiyorum.
Bir de bırakabileceğin biri varsa bırakıp biraz dinlenmeye, uyumaya çalış. Sütü en iyi arttıran şeylerden biri de uyku.
Aynen uykudan ölüyor bazen ama dalamıyor bir türlü. Dalsa da kucaktaysa uyuyor bırkatığım an iki dakika içinde başlıyor.
Bugünlerde geçecek diye avunuyorum ben. Üç aylıktan sonra rahatlıyormuşuz öyle diyor çoğunluğu. Bu yaşananlar sadece bizim başımıza gelmiyor. Pekçok arkadaşın ortak sorunu. Allah başka dert keder vermesin.