Ben de senİ Özledİm anam :d
noldu uyuyamıyor muyuz?
arzucum tüm enerjinle dönmüşsün bakıyorum hoşgeldin:))
benim kızımda çok korkuttu beni geçengün altını değiştirirken hep ağlıyor zaten geçen morardı havaya kaldırdık hemen ama mosmor kesildi ağzı açık kaldı nefes alamadı ödüm koptu ...ki ben okadar pimpirikli değilimdir aslında öyle korktumki bişey olacak diye ellerim titriyodu ...
OO maşallah Aryaya kırkını da uçurmuş,kocaman olmuşbiz çok şükür iyiyiz canım bi sorun yok şimdilik. 43 günlük olduk. kırkımızı da çıkardık . gezdik falan
rezene iç valla iyi mayıştırıyor bebişleri. ben içmiyorum gerçi ama duydum. banyoyu ardından masajı da deneyebilrsin.
ablamın doktoru demiş: öyle morardığında yüzüne doğru üfle demiş.ben denedim bi üff dedim irkilip birden nefes aldı.sonra gene devam ediyor ağlamaya ama en azından nefes alıyor..
Bilmiyorum ki dr. süt gaz yapar dedi bi süre içmedim ama arrtık içiyorum sıcak ve şekerli olarak gaz yapmaz herhalde o durumda..24.5 burcu da aynı dertte.
acaba sütünüzün besin değeri mi düşük? yediklerinizi bi gözden geçirin. mesela manyak Burcu süt ve ürünlerini tüketmiyo. dövücem valla!
evet soğuğu yapar gazı. bi de baklagillere şeker katarsanız yemeğin gazını alır aklınızda olsun.
bazen benim bebiş de emerken sanki kaçacakmışım gibi hızlı hızlı emiyo tıkanıyor. hemen yüzüstü yatırıp dizlerimin üstüne, sırtına hızlıca vuruyorum. geçiyor.