elifnaz olsun o zaman o da çok güzel isim....oğlun kaç yaşında muhtemelen aşık olduğu kızın adıdır ırmak :)))[/QUOT
6 yaşında teyzesi..ahh ahhh ben çok dedim elifnaz olsun diye ama içime sinmiyo diyo kırmakda istemiyorum ama onun söylediği isimlerde benim hoşuma gitmiyo nasıl olcak bilmiyorum.:bbo:
elifnaz olsun o zaman o da çok güzel isim....oğlun kaç yaşında muhtemelen aşık olduğu kızın adıdır ırmak :)))[/QUOT
6 yaşında teyzesi..ahh ahhh ben çok dedim elifnaz olsun diye ama içime sinmiyo diyo kırmakda istemiyorum ama onun söylediği isimlerde benim hoşuma gitmiyo nasıl olcak bilmiyorum.:bbo:
yerim onu ben :))) bizde yaşadık aynı durumları..benim de kızım 9 yaşında istemedi ömer olmasını...ömer de kayınpederimin ismi ve ben çok istiyodum...çok net bir şekilde hayır ömer olacak dedim artık surat ifadem nasıl olduysa bi daha bişi diyemedi yazık :)))
yerim onu ben :))) bizde yaşadık aynı durumları..benim de kızım 9 yaşında istemedi ömer olmasını...ömer de kayınpederimin ismi ve ben çok istiyodum...çok net bir şekilde hayır ömer olacak dedim artık surat ifadem nasıl olduysa bi daha bişi diyemedi yazık :)))
adıyla büyüsün inş. ömer çok güzel bi isim..
Ben de artık yalnız kalmak istiyorum. Bebeğimi oturduğum odada rahatça emzirmek istiyorum, kendim yıkamak istiyorum. Acıktı mama yap, acıktı emzir, üşüdü giydir sözlerini artık duymak istemiyorum. Televizyon karşısına geçip istediğim kanalı seyretmek istiyorum. Öffffffffffffff....
ya ben hayatımın toplasam bu kadar su içmedım kayısı kompostosu içmedım ama çok kabızlık çekıyorum ya siz ne alemdesınız
Burcuu nerelerdesin eylül bırakmıyo artık seni galiba
burcu tickerını çalabilirmiyim??:)))
şuan gelsem uzum suyu alkolsuz bıra anca :)
ben unıversıtedeyken annemler orada oturuyordu kadıtarlasında
ben sadece tatillerde geliyordum unıversıtede bıtınce istanbula tasındık zaten 1-2 arkadasım vardı orda
ama çok guzel çok begenmiştim face e benım eşim kıl varda dondurdum mecbur :)
Aaaa olur mu ebru illa birileri burnunu sokcak .
Bende oyleyim . Kuru Kayisiyi sicak suya koy pelin sonra 5 dakika bekle ye kayisilari sonra o suyu ic iyi geliyo r.
Oznur valla felaket durumdayim . 3 gun oldu 1 saat anca uyudum . Memeden birakmiyor Eylül . Bu aralar sorunlar yasadim 2-3 oldu oldukca kotu durumdayim sanirim bu durum Eylüle de yansidi. Huysuz oldukca sorma Oznur
kırkınızın çıkmasımı lazım ebru gitmesı için
yok dgl burcu çok şukur mınada sorun yok
ne dıycem anakucagında uyumadıgı zamanda da duruyormu ömer bende almak istedım geçen ama ya durmazsa oldum
Al benden de o kadar ... Tabi onları da anlamak gerekiyor.
Ben onları çok iyi anlamaya çalışıyorum. Zaten Allah için iyi insanlar. Severim normalde ama şu dönemde bu kadar uzun süreli birliktelik beni çok yıprattı. Onlar geldi diye teyzem gitti mecburen. E kendi ailen gibi olmuyor ne de olsa. Tabii ki torun sevecekler, gelecekler ama bir iki hafta yeterli yaaa. Bu çok oldu gerçekten.
Ayyyyyy ben de ne doluymuşum ha.
Aaaa olur mu ebru illa birileri burnunu sokcak .
Bende oyleyim . Kuru Kayisiyi sicak suya koy pelin sonra 5 dakika bekle ye kayisilari sonra o suyu ic iyi geliyo r.
Oznur valla felaket durumdayim . 3 gun oldu 1 saat anca uyudum . Memeden birakmiyor Eylül . Bu aralar sorunlar yasadim 2-3 oldu oldukca kotu durumdayim sanirim bu durum Eylüle de yansidi. Huysuz oldukca sorma Oznur
Aa canım sen de mi ereğlide oturdunnnopuyorumnanaktan
Ne çok acıkıyorum ben ya hamilelilkteki gibi
allah rızası için banada yazın çok sıkılıyom bebeğim gelmiyo
bende kendimi doğum çizelgesine eklicem ama kızımın hala bi adı yok((
13 günlük oldu hala eşimle ortak karar veremiyoruz.çevremizdekiler artık yuh diyolar.isim lütfen...
biz çok iyiyizselamm kızlar nasılsınız?bebişler nasıl??benim arda cım zebil bir şekilde uyumaya bayılıyoo şimdide kucağımda uyuyoooo ...
mevzu ınsanların kötu olup olmaması degil zaten arkadaslar insan evınde yalnız kalmak istıyor dogal olarak ne bileyım rahat rahat emzırmek duş almak
ilk gunler ok lazım tabı yanına insan ama cılkınıda çıkarmamak lazım
dua edelim hep beraber
evınıde rahatça gönlunce kalsın tum isteyenler
yatılı mısafirler sagolsun ve evlerıne dönsun artıkk:Saruboceq: