Aaaa olur mu ebru illa birileri burnunu sokcak .
Bende oyleyim . Kuru Kayisiyi sicak suya koy pelin sonra 5 dakika bekle ye kayisilari sonra o suyu ic iyi geliyo r.
Oznur valla felaket durumdayim . 3 gun oldu 1 saat anca uyudum . Memeden birakmiyor Eylül . Bu aralar sorunlar yasadim 2-3 oldu oldukca kotu durumdayim sanirim bu durum Eylüle de yansidi. Huysuz oldukca sorma Oznur
kayısıyı bırde oyle deneyeyım kompostonun içindekileri yiyorum çok da kötu tadı ama
Aa canım sen de mi ereğlide oturdunnnopuyorumnanaktan
ben lıseyı bıtırdıgımde taşındı babamlar ereglıye
üniversiteyi kazandıgım için pek oturmadım orda okul bitincede istanbula geldim direk ama ailem orada oldugu için tatillerde hep oradaydım tabi
çok da begenirdim orayı istanbulada yakın hep eşime gidelim diyorumda kısmet olmuyor gunıbırlık gidip gelinecek yer yakın baya
inşallah bir yaz geliriz tanışmış oluruz
Ne çok acıkıyorum ben ya hamilelilkteki gibi
ay benım gıbı birisinin olması sevındırdı benı :)
inşallah kesılır şu iştahlar nazancım
allah rızası için banada yazın çok sıkılıyom bebeğim gelmiyo
Allah yardımcın olsun canım
sen bizim sana yazmamızı arada görunmuyor kaynıyor eskı yazılanlar
bekleme balıklama dal konulara
inşallah en kısa zamanda alırsın bebegını saglıkla kucagına
bende kendimi doğum çizelgesine eklicem ama kızımın hala bi adı yok
((
13 günlük oldu hala eşimle ortak karar veremiyoruz.çevremizdekiler artık yuh diyolar.isim lütfen...
ay zor durum ne diye sevıyorsunuz bebişi
birde ismini okumak lazım kulagına biranönce
ben çok inanıyorum ona
biranönce bulursunuz inşallah
selamm kızlar nasılsınız?bebişler nasıl??benim arda cım zebil bir şekilde uyumaya bayılıyoo şimdide kucağımda uyuyoooo ...
biz çok iyiyiz
öglen aldım mınayı uyanınca sardım sarmaladım anneme gittim ohh be kafama göre çıkabılmek evden süperr havayı guzel bulduk dıye tabı bu ohh belerim :)
siz nasılsınız geçen yazdımda görmedın seçil
arda bey işin başına geçmiş şimdiden
buyuk patron geldi basınıza :)