- 4 Eylül 2007
- 3.430
- 4
- 43
Sarılık tahllili yapıldı oğluma yine yükselmiş 14 olmuş.17 olursa hastaneye yatacak kendi dr.umuz yoktu başka dr. a gösterdik sonucu iyi beslenseydi düşerdi dedi aşırı moralim bozuldu 2saatte bir 60cc süt emecekmiş yada sağıp verecekmişim sizlerde varmı okadar süt yoksa dr.mu abarttı ben nasıl bulayım 2saatte 60cc sütü süt yoksa mama verecekmişim ben günde 1-2 kez veeriyodum oğluma onu hep açmı kalmış yoksa çok üzgünüm
merhaba canım..belki biliyorsundur benim de oğlum aynı şekilde sarılık oldu hatta ağır ve uzamış sarılık geçirdi hst de de yattık...bol bol emzir 2 saati bekleme hayatımm...eğer sütünün yetmediğini düşünüyorsan mama vermektende çekinme..ben elektrikli pompa ile sağdım uykusunda bile içirdim biberonla sütümü günde 3 litre sıvı al mutlaka canım..gün aşırı kan alındı bebeğimdensenağlama o kadar çok delindiki zaten doğduğunda doğru düzgün kan olmuyo biliyosun...ne kadar çok çişini yaparasa o kadar ii..
Sarilik bizde de var . 13.7 cikmisti pazartesi gunu dun olcturduk 13.6 cikti .Benim kanim 0 Eylülün kani A oldugu icin yavas dusecekmis. Rengi sari . İnsanin butun morali bozuluyor . Bende mama takviyesi yapiyorum odum patliyor ac kalcak die