- 20 Mayıs 2008
- 5.035
- 0
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar çok kötüyüm ben ya.moralim çok bozuluyo göğsüme..birini emziremiyorum artık dr böyle devam ederse egzamaya çevirir dedi.gözyaşlarına boğuluyorum emzirirken.bebeğime kıyamıyorum ağız tadıyla emziremiyorum.bi solüsyon verdi bakalım dünden beri sürüyorum.çok canım yanıyo ya çıldırıcam artık.durup dururken ağlama krizlerine giriyorum.dua edin nolur
Allah yrdmcın olsun
bunuda dene ıstersen 2 tane ayvanın çekirdegini çıkarp yarım çay bardagı gul suyunda 1 gun bekletıyorsun gidip geldikçe mutfaga karıştırıyorsun 1 gun sonra jölemsı bırşey oluyor emzırdıkten sonra suruyorsun
şifa olur inşallah
Bilgeyede sormak lazim lokman hekimdi ya kendisi :)
kızlaar ya bebeğim emiyor süt var fena değil ama günde iki kere de mama veriyorum aç filan kalmasın diye zaten bebek hemşireleri de öyle demişti bana ama..
bu kezde içim rahat etmiyor, kendimi kötü hissediyorum psikolojik galiba..
kötü bişey değil demi bu
benim de yara oldu... bepanthene kullandım, doktorun verdiği bi kremi kullandım pek işe yaramadı... dün gögüs pompası almaya gittim. gitmişken aklımda kalmasın lansinoh kremi deneyeyim dedim. dünden beri daha iyiyim. görünürde kabuk, yara kalmadı ama emerken yine ağrıyor. sabrediyorum artık ona da. kremin en iyi tarafı emzirmeden önce göğsü yıkamak, silmek gerekmiyor... deneyin isterseniz... belki faydası olur.
Allah yrdmcın olsun
bunuda dene ıstersen 2 tane ayvanın çekirdegini çıkarp yarım çay bardagı gul suyunda 1 gun bekletıyorsun gidip geldikçe mutfaga karıştırıyorsun 1 gun sonra jölemsı bırşey oluyor emzırdıkten sonra suruyorsun
şifa olur inşallah
Sarılık tahllili yapıldı oğluma yine yükselmiş 14 olmuş.17 olursa hastaneye yatacak kendi dr.umuz yoktu başka dr. a gösterdik sonucu iyi beslenseydi düşerdi dedi aşırı moralim bozuldu 2saatte bir 60cc süt emecekmiş yada sağıp verecekmişim sizlerde varmı okadar süt yoksa dr.mu abarttı ben nasıl bulayım 2saatte 60cc sütü süt yoksa mama verecekmişim ben günde 1-2 kez veeriyodum oğluma onu hep açmı kalmış yoksa çok üzgünüm