2009 Aralık Anneleri

amaan boşver ilerisini düşünme bak kuzunun keyfi yerinde maşallah sen de tadını çıkar hazır mis..

çok sağol canım ya ben hiç nazı bu kadar grip görmemiştim.. ve bence de odasını ayırmak için bekle biraz.. şimdi senin işe başlaman onun kreşe başlaması emzik derken üstüste olcak.. ben de yaza ayırcam inşallah.. büyüyünce anlar seni onu sıkıntı yapma.. emin ol onlar bizden daha kolay alışıp daha anlayışlı oluyolar :)

çok sağol valla çok fenayız..:KK43:( nerde nasıl oldu hiç anlamadım.. ptesi öğleden sonra öksürmeye başladı.. hatta dün sabah doktora götürdüm.. öğlen bi uyandı felaket ötesi grip :KK53: gece hiç uyumadık tabi.. umarım uyanınca daha iyice olur..

kışın çocukları dışarı çıkarsan bi dert çıkarmasan bi dert, nekadarda dikkat etsek ille oluyorlar hasta inş.çabucak atlatırsınız biz gece öksürükten uyuyamamıştık gecelerce

naza çoook geçmiş olsun. ya benim dışartı çıkarmayan arkadaşlarım da var onlarda hasta oluyo valla hemde daha fazla. evde dışarı çıkan var sonuçta mikrobu taşıyo kuzulara. böyle böyle bağışıklık kazanıp büyüyecekler :) Allah beterinden korusun grip işte napalım olucaklar :)

valla biz doğduğundan beri hemen hergün dışardayız.. soğukla bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum.. mikrobik bişey bence.. bide memeyi bırakınca ilk zamanlar daha sık ve kolay hasta olabilirmiş.. yani doktor öyle dedi.. ama ben nazı hiiç bukadar hasta görmemiştim.. umarım yarına biraz toparlar.. engin de yarın şehir dışına çıkıyo.. offff offfffffffffff..

slm. benim kızım da geçen ay grip oldu, geceleri uyumadı, istifar edene kadar öksürdü bikaç kez, doktor virüs dedi, bu seneki kadar inatçı ağır grip görmedim dedi. 2 hafta kadar sürdü, bitti gibi oldu yeniden başladı, çok korktum ciğerlerine inecek diye, doktor burnunun temiz kalmasına özen göster dedi, her gün 3-4 defa otri bebe var bizde hortumlu burun temizleyisi onla temizledim, ıhlamur içirdim ballı. geçti çok şükür. mikropları tanımaları lazım bence de. her sene grip büçlenerek tekrar geliyor, bağışıklık kazanmaları lazım. çok geçmiş olsun, tez zamanda iyileşsin inşallah.

bugün daha iyiyiz yasemincim çok şükür.. hala hapşırıyo burnu akıyo silmekten burnu yara oldu bide o acıyo.. öksürüyo.. zaten huysuz ve mızmız yapı itibariyle hastalıktan daha fena.. uykusuz geceler vs. :) ay ne kadar içaçıcı.. allah acil şifa versin valla hep diyorum ya yeterki onlar hasta olmasın hayat duruyo valla..

bugün daha iyiyiz yasemincim çok şükür.. hala hapşırıyo burnu akıyo silmekten burnu yara oldu bide o acıyo.. öksürüyo.. zaten huysuz ve mızmız yapı itibariyle hastalıktan daha fena.. uykusuz geceler vs. :) ay ne kadar içaçıcı.. allah acil şifa versin valla hep diyorum ya yeterki onlar hasta olmasın hayat duruyo valla..

Tekrar geçmiş olsun sibel:KK43: çok uzun sürdü sanki canım benim küçücük canıyla acı çekiyor.
Su kremli selpak mendiller oluyor ya onlar hiç tahriş etmiyor,istersen onla sil burnunu ...ilaç kullanıyor musunuz ,burnuna sprey sıkabiliyorsan çok rahatlatır,tabi izin verirse sıkmana,azra ya malesef zorla sıkıyirduk.

Tekrar geçmiş olsun sibel:KK43: çok uzun sürdü sanki canım benim küçücük canıyla acı çekiyor.
Su kremli selpak mendiller oluyor ya onlar hiç tahriş etmiyor,istersen onla sil burnunu ...ilaç kullanıyor musunuz ,burnuna sprey sıkabiliyorsan çok rahatlatır,tabi izin verirse sıkmana,azra ya malesef zorla sıkıyirduk.

evet ya çok uzun sürdü :KK43: mümkün olduğunca yıkamaya çalıştım ama okadar sık hapşırıyoki mümkün olamıyo tabi.. neyse hapşırması azaldı iyice.. burnu tıkalı değil ama yine de temizlesin diye sıkıyorum sprey.. ilaç ta umcayla aferin kullanıyoruz.. uyumadan da burnuna bepanten sürüyorum.. ama hiçbişey yiyip içmiyo.. zaten mıymıy.. yediği iki lokmaydı o da yok şimdi..

herkse ii hafta sonları...

ikea keyfi yaptık geldik:)

ohh mis.. biz evdeyiz maalesef :KK43: hava sert çıkmasak daha iyi..

zeynep nezle oldu sanırım burnu akmaya başladı. doktorun bile anlayamadığı nerdeyse 1 aydır süren genelde geceleri öksürük devam ediyor. peditus başladım hafta başı devam ederse y,ne doktora götürcez galiba. hangi ara götürcem bilmiyorum ama :KK43:

bugün 3. iğnemi oldum gerizekalı sağlık memuru kas içine yapacağına cilt altına yapmış iğneyi yumurta gibi şişti hay ben onun eline de yapacağı işe de oturamıyorum ya:KK43:

Son düzenleme:
geçmiş olsun.. sen ne iğnesi oluyodunki? ay benim iğne fobim var zaten lafını bile duyunca tansiyonum düşüyo :s

ya nazında bi hafta oldu işte hala genzi filan tıkalı.. hala öksürük ara ara hapşırık.. bu seneki grip böyle inatçıymış zor geçiyomuş..

geçmiş olsun.. sen ne iğnesi oluyodunki? ay benim iğne fobim var zaten lafını bile duyunca tansiyonum düşüyo :s

ya nazında bi hafta oldu işte hala genzi filan tıkalı.. hala öksürük ara ara hapşırık.. bu seneki grip böyle inatçıymış zor geçiyomuş..

bademcik iltihabı oldum sibel bu 2. hafta hap geçirmeyince iğne başladık 3 iğneye hala inemedi şişi hala yutkunamıyorum ya

a aaaaaaaaaaaaaaa kızlar nerdesiniz????????????

sabah bende baktım aa kimseler gelmemiş dedim ama giriş yapmadığımdan bişey yazamadım sonra işe daldım kaldı öyle

benim bademcikler geçmedi 1 kutu antibiyotik 6iğne sonrası yine aynı durumdayım bugün fırsat bulup bi doktora gidemedim yarın inş. bugün zeynebi doktora götürdüler geçmeyen öksürüğü için 5 günlük şurup sonrası geçmezse tahlil yapılıcak geniz akıntısı devam ve hafif nezle durumu ve sonunda hepatit a aşıısnı da olduk benim delüüü kızım akşam geldiğimde anne doktor amca iğne batırdı diyip doktoru şikayet etti bana garip ve ilginç cümlelerle hergün şaşırtıyor bizi bugünün favori lafı yarabbim offff kim dedi neden dedi bilinmez kapmış hemen bütün akşam doladı diline:)

bu arada migrosta ahşap puzzlelarda indirim var ne zamandır istedğim balık tutma oyununu da aldım bi denk gelmemişti haberiniz olsun . peluş minik sırt çantalaırda indirimde:) kokoş kızlara....

Kızlar içimde sıkıntı var çok neden bilmiyorum.hergün aynı şeyleri yapmaktan sürekli bişeyler yapmak zorunda olmaktan bıktım sıkıldım.ruhum daralıyor şuan

sabah bende baktım aa kimseler gelmemiş dedim ama giriş yapmadığımdan bişey yazamadım sonra işe daldım kaldı öyle

benim bademcikler geçmedi 1 kutu antibiyotik 6iğne sonrası yine aynı durumdayım bugün fırsat bulup bi doktora gidemedim yarın inş. bugün zeynebi doktora götürdüler geçmeyen öksürüğü için 5 günlük şurup sonrası geçmezse tahlil yapılıcak geniz akıntısı devam ve hafif nezle durumu ve sonunda hepatit a aşıısnı da olduk benim delüüü kızım akşam geldiğimde anne doktor amca iğne batırdı diyip doktoru şikayet etti bana garip ve ilginç cümlelerle hergün şaşırtıyor bizi bugünün favori lafı yarabbim offff kim dedi neden dedi bilinmez kapmış hemen bütün akşam doladı diline:)

bu arada migrosta ahşap puzzlelarda indirim var ne zamandır istedğim balık tutma oyununu da aldım bi denk gelmemişti haberiniz olsun . peluş minik sırt çantalaırda indirimde:) kokoş kızlara....

çok geçmiş olsun.. valla nazında öksürük devam hafif grip devam.. ama ben ölüyorum gripten.. öksürük hapşırık burun akıntısı vs vs.. ben de bugün gidim doktora diyorum bakalım.. şuan ne kendime ne naza bakcak ne gücüm ne enerjim var..

ayy obalık tutma oyunundan ben de istiyodum bugün doktor dönüşü migrosa uğrim bari :))

Kızlar içimde sıkıntı var çok neden bilmiyorum.hergün aynı şeyleri yapmaktan sürekli bişeyler yapmak zorunda olmaktan bıktım sıkıldım.ruhum daralıyor şuan

hayırlara çıksın canım.. ara ara geliyolar bana da öyle.. yemek bulaşık çamaşır çocuk ütü süpürge tekrar yemek bulaşık ıyyy insan daralmasında naapsın.. havalarda çok soğuk gidiyo bu kış çıkamıyoruzda dışarı..

sibel naza da sana da çok geçmiş olsun.
bizi bu havalar mahfetti valla bir an önce havalar ızınsa hatta yaz gelsede okullar kapansa bende kuzumla evde kalsam :)

X