2009 Aralık Anneleri

selam kızlar ay intte calio izlemekten fenalık geldi ezberledim bazılarını şimdi babaanneye gitti nefes alayım dedim ama daha kapıyı kapatmadan özledim manyak mıyım neyim

merhaba,, evet aynen ben de hem bunalıyorum hem iki dakka ayrı kalamıyorum deliyiz biz deli.. :))

burdan da yazim arkadaşlar yarın 14:30 dan sonra kozzy alışveriş merkezinin oyun bölümünde toplaşıyoruz duyanlar duymayanlara diyi versin gelebilen de geli versin.. :))

güle güle kullansn kuzu cicilerini. maş. da unutmayalım bizimkilerde sevse arabayı süper olucak:) sen sıkılana kadar tadını çıkar:)

Sagolun kizlar valla azra yırtıyodu ortalığı arabadan inmek için ne olduysa ikna oldu .ama tabi ben tam uyku vaktinde yürüyüşe yada çarşıya çıkıyorum sallana sallana uyuyor ,masalah.:).
Valla bizdede kurban öncesi durumlar kritik ama aldiklarim şarttı yani kışlık ayakkabısı montu yoktu bide carsidan alınca sıkı pazarlık yaptım :) hem uygun hem kaliteli almış oldum çok şükür .bide kartla değil peşin alabilseydim çok daha süper olurdu ama ışte durumlar malûm.

bizim de kışlık ayakkabıları zor oluyor ayağına hemkışlık hem bayramlık alayım 2 tane var ama yazlık yaza onlar da olmayacak büyüsün de ne yapalım alacağız
yarın çok isterdim ama hem kociş hayatta bırakmaz hem misafirlerim var
ne yazacaktımha hatırladım biz 22 aylık olmuşuz bugün :)))

kocaman maşallah zeynebe nice nice sağlıklı ayları yaşları olsun..

bende işte kıza bi yağmur çizmesi aldım bide mont.. okadar.. ne trikomuz var ne doğru düzgün hırkamız ne yeleğimiz.. külotlu çorap bile almadım daha.. aslında c&a da bu hsonu indirim var oraya gitmek istiyorm.. hatta 3 al 2 öde vs. kampanyası var.. bakalım kısmet..

Selam kizlar suan istanbuldayim desem :) eski evimizin orda üst komsumuzdayiz.akşam eşim geldi hazirlanin beraber gidelim arabayla dedi yarım saat içinde hazırlandık çıktık .
Yaa yolda yarın bukysacaginiz aklıma geldi nasi heycanlandim gece eve gelince arkadaşa sordum koz yatağı karşıda dedi ben başaksehirdeyim hayallerim suya düştü

Herkese günaydın ee Fatma Ankaradan İstanbula geliyorsun da Kozyatagına mı gelemiyorsun bin metrobüse kozzyle arası 5 dk uzuncayır duragının hadi gel bekliyoruz .Bu arada CUMHURİYETİMİZİN 88 yılı KUTLU OLSUN

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR..

vee evet fatma gel gel gel.. bidaha nası görüşürüz fırsat bu fırsat..

şükür eve gelebildik 8 sularında sevdim ben şu metrobüsü bide merdivenleri olmasaaaa(nurcaaaaan:))

kendi adıma zeynebi bilmem artık:) çok güzel bi gün geçridim arkadaşlar. gelen arkadaşların adımına rahmet .... böyle organizasyonları sıklaştıralım. yalnız benim bilek fena durumda bayaa şişti ilaç sürüp bandajladım bi kaç hafta sahalardan uzağım ona göre:)

Günaydın der zeynonun kahvaltısını yaptırmaya ucarr sonrada ev temizligi her iş beni bekler

noolduki bileğine?? geçmiş olsun..

ya benim kız dün oyun alanında öksürmeye başlamıştı ya şimdi bildiğiniz hasta oldu off çok canım sıkkın öksürüp duruyo.. gece hiç uyumadık.. sabahtan beri de temizlik yapıyorum.. şimdi uyuyo diye ara verdim banyoyla mutfak kaldı..

ayrıca evet güzel bi gündü çok kalabalıktı yanlış bi gün seçmişiz tamda :)) nazın doğum gününe bekliyorum valla hepinizi mutlaka..

gecmiş olsun sibel ee sen bizim gibi dısardada oturmadın bak görüyormusun tam nazlı naz hanım.Kıymet dün ayagını burkmustu sen gelmeden önce demekki sıcaklıgıyla anlamamıs onada gecmiş olsun evet ya güzel bir gündü yine olsunn gerci cocuklar birbiriyle hiç ilgilenmiyor ama bize iyi oldu

sağolun arkdaşlar daha iyi gibi azcık basabiliyorum artık. dünkü hengamede çok bişey anlamamışım eve gelince çıktı acısı .valla bana çok iyi geldi sizleri görmek bi süre idare eder beni. ev işi falan yapamıyorum ben anca ortalığı toplayabildim.ütüler aldı başını gidiyor. bayram temizliği yapıcaktım ama bi kaç gün daha beklesin artık:)

EvEt kızlar çok güzel bir gündü Cemrenur çok eğlendi.bende sizi görünce çok memnun oldum. Kiymetcigim tekrar gecmisolsun. Nazada gecmis olsun sibelcigim. Bende eve geldim 11de kızı uyuttuk 2 ye kadar ev topladım. Evde hala yapilacak Çok eksiğim vardı bu kadar kosturmacaya basım dondü yattım 1,5saat uyuya bildim çünkü ev dandini olunca yetistiremiycem diye korktum 3,5 ta kalktım. Taşınma arifesi gezersem böyle olur iste:2: bügünde taşımacilar gelmedi aksilik esim çok sinirlendi tasimacilara saydı durdu. Bende o hengâmede gorumcemde yattım uyudum. Kızıma kayınvalidemler baktı iyi oldu. Yarın tasimacilar 1 de gelecekler hayirlisiyla bir tasinsaydim. Kızlar taşınmak çok zormuş çok yoruldum

Allah kolaylık versin canım.evine bi geçte yavş yavaş yerleşirsin yorma kendini çok hasta olma sonra....

ah edacım orda başladı zaten öksürmeye onun için çıkmadım dışarı dedim zaten öksürüyo bi de çıkmiim dedim zaten bana yapışık iyice yapışık oldu herşeye ağlıyo.. bi yeri kaşınsa bile düşünün artık.. öksürük hapşırık bide kulaklarının altına çenesinesini tutuyo ara ara acıyo diye ağlıyo son azılar mı çıkıyo nedir?

ben de bi yandan temizlik yapmaya çalış bi yandan nazla uğraş engin evde yatıyo hiçbişeye dokunmaz bide onla ilgilenmiyorum diye trip atar.. ooffff çok bunaldım çok yatıcam hemen.. gece yine uyanırsa naz biraz enerji toplim..

Sibel kulaklarının altını tutuyorsa bademcik veya kulakları kızarmıs olabilir olmazsa saglık ocagına götür baksınlar allah korusun sonra ilerler orta kulak iltihabı falan olur bide cigniyebiliyorsa sakız ver cignettir iyi gelir carcabuk iyilesir insallah .Bugün emelime ulastım benim kızı 9.30 da uyutmayı basardımmm tabii yine öglen uykusu yok ee tabi sabah 11.30 da kalkarsan öglen uykusunu 5 de istiyor.5de uyutmayınca güm bende ütüleri yaptım tabii sadece zeynonunkileri gerisi halaya kaldı ne yapayım bende yetemiyorum kendimi paralayıncada madalya takmıyorlar erkeklerin hepsi aynı sibel sabah kalkmıs sabah dediysem 1 de kahvaltı diyor dedim sana hazırlıyayım benim işlerim var vayyy bir pazar kahvaltısı varmıs onunda cok görmüsüm o böyle dese ben apartmanı yıkarmısım bir sürü bagırdı zeyno nasıl korktu yaklasmadı bile ve o noktada da emelime ulastım kalktı ekmek arası yaptı yedi.Kadir kıymet bilmiyorlar bunlar kaldıki o saatte aksam yemegini bile yapmıstım ama hazırlamadım kahvaltı bananee erken kalksın o da her hafta sonu aynı muhabbet ayy amma içimi döktüm ben ya neyse gidip yatayım yarın iş var son hafta allahtan zaten bıkkınlık geldi 2 hafta tatil yapacam o yüzden son 5 gün herkese iyi geceler gerci kimseler yok ama

günaydın kızlar
buluşmagüzel geçmiş adınız a sevindim gelebilmek çok isterdim ama olamadı bir dahaki sefere inşallah ben de ctesi eğlendim güzel geçti günüm ayrıca paralandım :)) eşimin uyuz yengesi neyse ki gelip sinir sistemimi bozmadı zaten gelseydi bu kadar güzel geçmezdi gece annem ben de kaldı zeynep çoştu o yüzden pazar akşam üstü de çorluda kuzenim var annem ben k.validem eşim zeyno oraya gittik orada da güzel eğlendik
erkekler konusuna gelince hepsi aynı ne 1 eksikne 1 fazla ben de konuşmuyorum sinir yaratıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…