ayy melke ben yakın bi tarih istediydim :))
ohh güle güle giysin kuzucuk.. ve hemen kocaaa bi maşallah diyelim.. ben de naza bişeyler alınca deşarj oluyorum resmen :)) kışlık hiçbişeyi yok valla nazın.. büyük bi kaç şeyi var sürekli onları giyiyo.. aslında alışveriş yapmam lazım da şu aralar bizim durumlar yine müsait diil
güle güle kullansn kuzu cicilerini. maş. da unutmayalım bizimkilerde sevse arabayı süper olucak:) sen sıkılana kadar tadını çıkar:)
Günaydın der zeynonun kahvaltısını yaptırmaya ucarr sonrada ev temizligi her iş beni bekler
şükür eve gelebildik 8 sularında sevdim ben şu metrobüsü bide merdivenleri olmasaaaa(nurcaaaaan:))
kendi adıma zeynebi bilmem artık:) çok güzel bi gün geçridim arkadaşlar. gelen arkadaşların adımına rahmet .... böyle organizasyonları sıklaştıralım. yalnız benim bilek fena durumda bayaa şişti ilaç sürüp bandajladım bi kaç hafta sahalardan uzağım ona göre:)
EvEt kızlar çok güzel bir gündü Cemrenur çok eğlendi.bende sizi görünce çok memnun oldum. Kiymetcigim tekrar gecmisolsun. Nazada gecmis olsun sibelcigim. Bende eve geldim 11de kızı uyuttuk 2 ye kadar ev topladım. Evde hala yapilacak Çok eksiğim vardı bu kadar kosturmacaya basım dondü yattım 1,5saat uyuya bildim çünkü ev dandini olunca yetistiremiycem diye korktum 3,5 ta kalktım. Taşınma arifesi gezersem böyle olur iste:2: bügünde taşımacilar gelmedi aksilik esim çok sinirlendi tasimacilara saydı durdu. Bende o hengâmede gorumcemde yattım uyudum. Kızıma kayınvalidemler baktı iyi oldu. Yarın tasimacilar 1 de gelecekler hayirlisiyla bir tasinsaydim. Kızlar taşınmak çok zormuş çok yoruldum
gecmiş olsun sibel ee sen bizim gibi dısardada oturmadın bak görüyormusun tam nazlı naz hanım.Kıymet dün ayagını burkmustu sen gelmeden önce demekki sıcaklıgıyla anlamamıs onada gecmiş olsun evet ya güzel bir gündü yine olsunn gerci cocuklar birbiriyle hiç ilgilenmiyor ama bize iyi oldu