2009 Aralık Anneleri

Sayın ...... Firması yetkilisi..

Biz kadınlar kulubü aralık 2009 Anneleri olarak Van'da ki çocukların ısınma ve gıda ihtiyaçlarının karşılanması için en çok ihtiyaç olan şeylerden birinin tüp olduğunu düşündük. Mama yapmak için bile su kaynatmaya, su kaynatmak için şu durumda tüpe ihtiyaç var. Sizin de bu konuya gereken ilgi ve duyarlılığı göstereceğinize inanıyor ve ulaştırcaağınız yardım hakkında bilgi sahibi olmak istiyoruz.

Teşekkür ederiz

aygaz milangaz ve ipragaz öncelikli mail atarsanız

Yaaaaa ıstanbul da buluşma var kiskandimm bennnn .bizim ankara bırak toplanmayi forumda bile gorusemiyoruz artikim....bende çoook gelmek isterdim ordan tasinmamis olsaydık :KK43:

sevgili kıymet ve nurcan :)

öncelikle kozzy bostancıya daha yakın.. amma velakin oraya direkt bir vasıta yok.. nurcan sen eğer bostancıya gelirsen ben seni arabayla alırım benim evime yakın çünkü.. hatta kıymet sen de bostancıya gelirsen sığışırız arabaya.. yada servisleri var.. ama yine bostancıdan var.. bostancı gösteri merkezinin ordan 11:10, 13:10 ve 15:10 da var.. (değişmediyse bi arar öğrenirim) yada orası size zor olacaksa kadıköyde bi yer ayarlayalım en azından tek vasıtayla daha merkezi bi yer olur.. (gerçi kadıköyde de bi yer ayarlasak vapurla yada otobüsle gelirseniz gideceğiniz yer için yine taksiye binmeniz gerekir.. yürüme mesafesi uzak olur)

sevgili kıymet ve nurcan :)

öncelikle kozzy bostancıya daha yakın.. amma velakin oraya direkt bir vasıta yok.. nurcan sen eğer bostancıya gelirsen ben seni arabayla alırım benim evime yakın çünkü.. hatta kıymet sen de bostancıya gelirsen sığışırız arabaya.. yada servisleri var.. ama yine bostancıdan var.. bostancı gösteri merkezinin ordan 11:10, 13:10 ve 15:10 da var.. (değişmediyse bi arar öğrenirim) yada orası size zor olacaksa kadıköyde bi yer ayarlayalım en azından tek vasıtayla daha merkezi bi yer olur.. (gerçi kadıköyde de bi yer ayarlasak vapurla yada otobüsle gelirseniz gideceğiniz yer için yine taksiye binmeniz gerekir.. yürüme mesafesi uzak olur)

kadıköy olsa tabii iyi olur ama dediğimiz gibi bebelerin vakit geçireceği bi yer lazım öncelikle bu sefer kozzye niyetlendik orda yapalım inş. başka buluşmalara da başka yer olur ya azcık sıkıntı çekelim bişeycik olmaz düşüncesindeyim katılan? saat konusunda ne diyosunuz ? sizin o taraftan pelin var bu taraftaki kızlara da haber verelim mi gelebilirlr mi acep?

kadıköy olsa tabii iyi olur ama dediğimiz gibi bebelerin vakit geçireceği bi yer lazım öncelikle bu sefer kozzye niyetlendik orda yapalım inş. başka buluşmalara da başka yer olur ya azcık sıkıntı çekelim bişeycik olmaz düşüncesindeyim katılan? saat konusunda ne diyosunuz ? sizin o taraftan pelin var bu taraftaki kızlara da haber verelim mi gelebilirlr mi acep?

söyleriz herkese gelebilen gelir.. valla biz 3 ten önce gelemeyiz.. çünkü naz malum hamaktan başka hiçbiyerde uyumuyo.. ve eğer uyumadan çıkarsam günü kendine de bana da zehir eder.. 12:30 da uyuyo benimki 2 gibi de kalkar giyinir geliriz.. hatta yemeğini orda yediririm.. biraz daha erken gelmiş oluruz..

günaydınnnnnn dünden beri sibel hariç kimseler gelmemiş yine:)

yasemin yok ortalarda ya rüyamda gördüm gece:)

yasemin face giriyo canım:) hayırlara çıksın..

günaydın ben ve kendim ve kıymet :p

bütün gün iş yaptım hala yapacağım yarın da kadın gelecek bu akşamdan perdeleri tülleri halldeyim iyi olacak gün bahanesiyle ev parlayacak aynı anda yemekte pişiyor kociş ve kız uyuyor hem kahve hem pc keyfi yapıyorum

zeynebe soruyorum sen nesin diye miyav miyav diyor başka diyorum turtaaaaaaaaaaa diyor kız bile öğrendi adından önce turta olduğunu hatta bugün uğur böceğim diye sevdim anne ben turta dedi kuşum benim tabi annesi hemen ısırdı

zeynebe soruyorum sen nesin diye miyav miyav diyor başka diyorum turtaaaaaaaaaaa diyor kız bile öğrendi adından önce turta olduğunu hatta bugün uğur böceğim diye sevdim anne ben turta dedi kuşum benim tabi annesi hemen ısırdı

Ayy msalah turta ya :) aa sende turta diye sev kuzuyu yaa böcek mocek deme :) melike feci dillendiler di mia azra artık baya baya konuşuyor üç dört kelime arka arkaya söyleyip cümle kurabiliyor.öyle çok seviniyorum öyle mutlu oluyorum ki o konuştukça :)

oy maşallah kuzulara.. valla ben nazı hep tipsiz, çirkin, böcek vs diye seviyorum :) he bide aşkım diyorum o da bana diyo :KK66: bi de anne seni napar diyorum yer diyo :))

siz kuzuları böyle severken ben artık 1 saat uğraşıp uyumadığı için bağırdım çağırdım zeynebe ağlaya ağlaya uyudu sonunda. şimdide feci bir vicdan azabı . sabah erken kalktı sabahtan 1 arkdaş öğleden sonra da başka arkdaş geldi 3 çocuk bütün gün parmaklanmadık yer bırakmadılar bir sürü badire atlattık televizyonu üstlerine düşürüyolardı. camsız olan büfeyi açıp rafları çıkarmaya çalıştılar üstünde ve altında bir sürü bardak tabak çanak varken evde basılacak yer kalmadı oyuncaklardan, evin her yeri su, üsstler başlar kaç kere değişti bilmiyorum. istedikleri gibi kudursunlar enerjilerini atsınlar dedik öğlen uykusu da uyumadığı halde hala direndi uyumamak için benimde sabrım kalmadı . tabi bunlar bahane değil biliyorum ama offf off.....

ayy kıymet benim herzamanki halim biliyosun ama son zamanlarda tutuyorum kendimi.. salı günü de bende naz dahil 4 tane çocuk vardı ikisi aralık ikisi şubat doğumlu herkes gittikten sonra nazı anneme bırakıp 2 saatte anca toplayabildim evi düşün yani :s dün gece benimkide kırk kere uyudu.. ben iyi uykumuz düzene giriyo derken eskiye döndük memede uyuyo hamağa yatmak istemiyo.. gece sürekli emmeye kalkıyo sabahın zaten köründe kalkıyo anlamadım gitti ya. ne zaman düzene gircekki acep uykuları ne zaman sabahları ben uyandırcam??

ayy kıymet benim herzamanki halim biliyosun ama son zamanlarda tutuyorum kendimi.. salı günü de bende naz dahil 4 tane çocuk vardı ikisi aralık ikisi şubat doğumlu herkes gittikten sonra nazı anneme bırakıp 2 saatte anca toplayabildim evi düşün yani :s dün gece benimkide kırk kere uyudu.. ben iyi uykumuz düzene giriyo derken eskiye döndük memede uyuyo hamağa yatmak istemiyo.. gece sürekli emmeye kalkıyo sabahın zaten köründe kalkıyo anlamadım gitti ya. ne zaman düzene gircekki acep uykuları ne zaman sabahları ben uyandırcam??

genç kız olduğunda sabah 12 de 1 de sen kaldıracaksın

Bugün arkadaşımla kızılay a bebelere alış veriş yapmaya gittik.azra karar değiştirdi arabasına binmeye bayılıyor artık ,enterasan ama hazır güzel bi karar vermisken azra bende değerlendiriyorum bunu sabahları sitenin dışındaki yuruys yolunda bi saat yürüyorum çarşıya çıkıyorum rahat rahat :)
Bugün üç saat uyudu çarşıda :) çok rahat ettim.azra ya kışlık eşofman takımı çizme ve kaban aldım .tokalar corap felan aldık .azra ayakkabısını çok sevdi evde ayağından çıkarttırmadi o derece :) azra ya biseyler alınca moralim tavan yapiyo :))

genç kız olduğunda sabah 12 de 1 de sen kaldıracaksın

ayy melke ben yakın bi tarih istediydim :))

Bugün arkadaşımla kızılay a bebelere alış veriş yapmaya gittik.azra karar değiştirdi arabasına binmeye bayılıyor artık ,enterasan ama hazır güzel bi karar vermisken azra bende değerlendiriyorum bunu sabahları sitenin dışındaki yuruys yolunda bi saat yürüyorum çarşıya çıkıyorum rahat rahat :)
Bugün üç saat uyudu çarşıda :) çok rahat ettim.azra ya kışlık eşofman takımı çizme ve kaban aldım .tokalar corap felan aldık .azra ayakkabısını çok sevdi evde ayağından çıkarttırmadi o derece :) azra ya biseyler alınca moralim tavan yapiyo :))

ohh güle güle giysin kuzucuk.. ve hemen kocaaa bi maşallah diyelim.. ben de naza bişeyler alınca deşarj oluyorum resmen :)) kışlık hiçbişeyi yok valla nazın.. büyük bi kaç şeyi var sürekli onları giyiyo.. aslında alışveriş yapmam lazım da şu aralar bizim durumlar yine müsait diil :KK43:

güle güle kullansn kuzu cicilerini. maş. da unutmayalım bizimkilerde sevse arabayı süper olucak:) sen sıkılana kadar tadını çıkar:)

Merhaba
aralikanneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Aralık Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz.

Aralik Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Aralik Anneleri Facebook Grup

Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa

Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil

Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup

Aralık annelerinde senelere göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.

Aralik Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...

X