sevgili kıymet ve nurcan :)
öncelikle kozzy bostancıya daha yakın.. amma velakin oraya direkt bir vasıta yok.. nurcan sen eğer bostancıya gelirsen ben seni arabayla alırım benim evime yakın çünkü.. hatta kıymet sen de bostancıya gelirsen sığışırız arabaya.. yada servisleri var.. ama yine bostancıdan var.. bostancı gösteri merkezinin ordan 11:10, 13:10 ve 15:10 da var.. (değişmediyse bi arar öğrenirim) yada orası size zor olacaksa kadıköyde bi yer ayarlayalım en azından tek vasıtayla daha merkezi bi yer olur.. (gerçi kadıköyde de bi yer ayarlasak vapurla yada otobüsle gelirseniz gideceğiniz yer için yine taksiye binmeniz gerekir.. yürüme mesafesi uzak olur)
kadıköy olsa tabii iyi olur ama dediğimiz gibi bebelerin vakit geçireceği bi yer lazım öncelikle bu sefer kozzye niyetlendik orda yapalım inş. başka buluşmalara da başka yer olur ya azcık sıkıntı çekelim bişeycik olmaz düşüncesindeyim katılan? saat konusunda ne diyosunuz ? sizin o taraftan pelin var bu taraftaki kızlara da haber verelim mi gelebilirlr mi acep?
zeynebe soruyorum sen nesin diye miyav miyav diyor başka diyorum turtaaaaaaaaaaa diyor kız bile öğrendi adından önce turta olduğunu hatta bugün uğur böceğim diye sevdim anne ben turta dedi kuşum benim tabi annesi hemen ısırdı
ayy kıymet benim herzamanki halim biliyosun ama son zamanlarda tutuyorum kendimi.. salı günü de bende naz dahil 4 tane çocuk vardı ikisi aralık ikisi şubat doğumlu herkes gittikten sonra nazı anneme bırakıp 2 saatte anca toplayabildim evi düşün yani :s dün gece benimkide kırk kere uyudu.. ben iyi uykumuz düzene giriyo derken eskiye döndük memede uyuyo hamağa yatmak istemiyo.. gece sürekli emmeye kalkıyo sabahın zaten köründe kalkıyo anlamadım gitti ya. ne zaman düzene gircekki acep uykuları ne zaman sabahları ben uyandırcam??
genç kız olduğunda sabah 12 de 1 de sen kaldıracaksın
Bugün arkadaşımla kızılay a bebelere alış veriş yapmaya gittik.azra karar değiştirdi arabasına binmeye bayılıyor artık ,enterasan ama hazır güzel bi karar vermisken azra bende değerlendiriyorum bunu sabahları sitenin dışındaki yuruys yolunda bi saat yürüyorum çarşıya çıkıyorum rahat rahat :)
Bugün üç saat uyudu çarşıda :) çok rahat ettim.azra ya kışlık eşofman takımı çizme ve kaban aldım .tokalar corap felan aldık .azra ayakkabısını çok sevdi evde ayağından çıkarttırmadi o derece :) azra ya biseyler alınca moralim tavan yapiyo :))
Bugün arkadaşımla kızılay a bebelere alış veriş yapmaya gittik.azra karar değiştirdi arabasına binmeye bayılıyor artık ,enterasan ama hazır güzel bi karar vermisken azra bende değerlendiriyorum bunu sabahları sitenin dışındaki yuruys yolunda bi saat yürüyorum çarşıya çıkıyorum rahat rahat :)
Bugün üç saat uyudu çarşıda :) çok rahat ettim.azra ya kışlık eşofman takımı çizme ve kaban aldım .tokalar corap felan aldık .azra ayakkabısını çok sevdi evde ayağından çıkarttırmadi o derece :) azra ya biseyler alınca moralim tavan yapiyo :))