- 4 Nisan 2009
- 6.497
- 1
Selam arkadaşlar oğlum 16 aralıkta doğdu 3.900 gr. 50cm Ama hastaneden ancak bugün çıkabildik.İlk gün sütüm olmadığı için oğlumun kan şekeri düştü ve küveze aldılar gece yanına da gidemedim çok üzüldüm sonra kan şekeri düzeldi derken sarılık çıktı yine çıkamadık hastaneden çok zordu ama çok şükür bugün daha iyi kontrole gidecez yarın.İnş. bir sorun çıkmaz..Bir ara foto eklerim hem bana hem eşime benziyor oğlum mis gibi darısı sizlerin başına inş.O kadar yırgunum ki şimdiden.geceler çok uykusuz geçiyor 1saat uyuyorum ancak..
nazan gözunaydın hayırlı olsun inşallah hepsi geçti en kötu gunu o gunler olsun ve gerıde kalsın Allah yasatmasın hıçbirimize inşallah
merhaba arkadaşlar.ben de perşembe günü kızıma kavuştum.sezaryen oldum.kızım beklediğimizden çok daha zayıf doğdu 2350 gr 48 cm.şimdilik sağlığı iyi.ayrıca epidural denediler beceremediler.Allah doğurmayanlara da yardım etsin.unutmadan ekleyeyim sadece 5 kg gitmiş 13kg duruyor hep kendime almışım
hayırlı olsun dur bakalım 15 gun içinde 3-4 kılo daha vereceksın daha çok yenı
selam herkese
bizde kızımla evimize geldik. normal doğumu beklerken sezeryan oldu bizimkide. çarşamba kontrole gittik kalp atışları yavaşlamıştı bebişin boynunada kordon dolanmıştı doktor bırkamadı ogün 4 te sezeryanla aldılar kızımı. 54 cm 3660 kilosuda. çook güzel bişey bu. bakmaya doyamıyor insan. inşallah bekleyenlerde en kısa zamanda alır kuzuları kucaklarına..ben kaçtım bi ara resimde eklicem
masallah zeynebe Allah analı babalı buyutsun