aynen öyle melike
bununla atlattık diyelim
amin canım amin hasta 1 annemde
gökkuş kayınvalidemde
bunada ben bakarım artık
yok yok bunu annesine devredip kendi kuzumu alayım ben bu daha iyi fikir
allah isteyene istediği zamanda sağlıklı nur topu gibi evlatlar versinyok anacım yok istiyorum ama şimdi değil
bu ne perhiz bu ne lahana turşusuhayır bir şey değil karşıyakalıyım dese daha beter döverler :86:
yok canım sol elin iki parmağı
hayır oda değili direk en kocamanından devasa olanlardan para kasasının kapısı
amin canım sağolasın
aynen öyle melike
bununla atlattık diyelim
amin canım amin hasta 1 annemde
gökkuş kayınvalidemde
bunada ben bakarım artık
yok yok bunu annesine devredip kendi kuzumu alayım ben bu daha iyi fikir
kötü kadın nilgünadamın parmağı kopacakmış az daha hatunun dediğine bak ilgilensene kızım kocişinle kendin
enayi işte :86: ufaklığı kayınvalidede bıraksa bu akşam gönlünce uyuyacak haberi yok
ama olmaz ki emiyor bu gökkuş sıpası nasıl kalacak babaannede:96:
ne var bir gececik de babanesi emzirsin alla alla
hem gökkuşa çeşit olmuş olur
:90:
Bigecim bu avatarını çok beğendim canuuuuummmmmm
teşekkür ederim ben de bunda karar kıldım gibiydi tam soracaktım ki sen söylemişsin
sağolasın canım,,,hımm bak ben bunu duşunmemıştımm duvarlardan cıkmazkı boya eyvahhh,,,nese dur bakalım bı deneyelım napacak hanfendıallah kavuştursun fatmacım. hadi sen de bu işlerle oyalanırsın epey gerçi azra sultandan boş vakit kalmıyoprdur eminim ama olsun ana kız güzel güzel resimler yaparsınız. eminim azra duvarlara da resimler yapar:90:
saolasın bıgecımm, nilkuncummm amınnnbu ne perhiz bu ne lahana turşusuhayır bir şey değil karşıyakalıyım dese daha beter döverler :86:
FATMACIM alıntı yapmayı unutmuşum nilkünden çalayım
allah kavuştursun ve oda konusunda da nilküne katılıyorum
ne var bir gececik de babanesi emzirsin alla alla
hem gökkuşa çeşit olmuş olur
bigecim süper olmuş..
sağolasın canım,,,hımm bak ben bunu duşunmemıştımm duvarlardan cıkmazkı boya eyvahhh,,,nese dur bakalım bı deneyelım napacak hanfendı
saolasın bıgecımm, nilkuncummm amınnn
evdede aslında sureklı bı uretım halındeyımm ama ınsan kendıne de vakıt ayırmak ıstıyor ya,,zaten azra bıraz buyusun kreş yaşına falan gelsın bır suruuu planlarım var kendım ıcın
bı alemsın ya
sağolasın canım,,,hımm bak ben bunu duşunmemıştımm duvarlardan cıkmazkı boya eyvahhh,,,nese dur bakalım bı deneyelım napacak hanfendı
saolasın bıgecımm, nilkuncummm amınnn
evdede aslında sureklı bı uretım halındeyımm ama ınsan kendıne de vakıt ayırmak ıstıyor ya,,zaten azra bıraz buyusun kreş yaşına falan gelsın bır suruuu planlarım var kendım ıcın
bı alemsın ya
allam aklıma mukayyet ol beyin mıncıklaması geçiriyorum sinir bozukluğu cıvıklık olarak tezahür ediyor bünyede :96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?