• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

amin kızlar valla araştırdım nette de çok sinsi bir hastalıkmış işte derlerya sözün bittiiği an gerçektende öyle allah annesine sabır versin ikiz bebeklerine hamileydi erken doğum yaptı bir bebeği 1 ay falan yaşadı öldü hep destek olduk bak bi,r çoçuğun daha var allah ona öçmür versin dayanman lazım die şimdi diğper bebeğinide kaybetti allahım sabır versin çok zor

mrb araalık anneleri..
ben de 2010 aralık annesiyim.
sizler geneliikl bebişlerinizi ocakmı yoksa aralık doğumlumu yazdırdınız.
ve ocak doğumlu yazdırılabiliyomu biliyomusunuz.

bizim eşim çıkarttı kimliği ama rapor istiyorlar bildiğim kadarıyla artık eskisi gibi yazılmıyor günügününe yazılıyor diye biliyorum ama tanıdık varsa nüfusta yazıyorlkarmış galiba

mrb araalık anneleri..
Ben de 2010 aralık annesiyim.
Sizler geneliikl bebişlerinizi ocakmı yoksa aralık doğumlumu yazdırdınız.
Ve ocak doğumlu yazdırılabiliyomu biliyomusunuz.

bu arada unuttum allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun ayyyy o günler aklıma geldi 6 günlükmüş bebişin ayyy ne güzeldi o günler

bir an yokluğunu düşünmeye çalıştım canan... aklım hafsalam almadı... allah da aldırmasın öğretmesin yokluklarını göstermesin büyük sözüme tövbe hayatta atlatamayacağım tek şey herhalde

gözümüzü yumduğumuz güne kadar diken üstünde ve gözümüz üstlerinde olacağız yani :50:

aminnnnnnnnnn
düşünmek bile düşünemiyorumki yokluğunu uyurken bile biraz çöok uyusun gidip dürtüklüyom kıpırdıcakmı diye off :59:

bir an yokluğunu düşünmeye çalıştım canan... aklım hafsalam almadı... allah da aldırmasın öğretmesin yokluklarını göstermesin büyük sözüme tövbe hayatta atlatamayacağım tek şey herhalde

gözümüzü yumduğumuz güne kadar diken üstünde ve gözümüz üstlerinde olacağız yani :50:

aminnnnnnnnnn
düşüncesi bile çökertiyor insanı o annenin babanın vay haline allah gani gani sabır versin bir an nefes alamadım ben bile
hayırlı olsun
allah analı babalı büyütsün
ben doğduğu günü yazdırdım
ocak yazarlarmıydı hiç bilmiyorum

evet ilçelerde yazabiliyorlar sanırım

biz ikisinin de doğum raporunu göstermeden çıkardık kimliklerini eşim sayesinde. izmirin göbeğindeyiz karşıyakada oturuyoruz ama. doğum raporuyla çıksaydı doğum yeri konak yazacaktı eşim illaki karşıyaka yazsın diye evde doğdu diye çıkarttı kimlikleri. çılgın herifim benim:90:

amin kızlar valla araştırdım nette de çok sinsi bir hastalıkmış işte derlerya sözün bittiiği an gerçektende öyle allah annesine sabır versin ikiz bebeklerine hamileydi erken doğum yaptı bir bebeği 1 ay falan yaşadı öldü hep destek olduk bak bi,r çoçuğun daha var allah ona öçmür versin dayanman lazım die şimdi diğper bebeğinide kaybetti allahım sabır versin çok zor

oooooooooooooooofffffffffffffffff katmerli :59: allah sabır versin ama buna nasıl yürek dayanır bilmiyorum allahım öğretme hiç kimseye böyle acılara dayanmayı öğretme yarabbimmmm :14:

düşüncesi bile çökertiyor insanı o annenin babanın vay haline allah gani gani sabır versin bir an nefes alamadım ben bile

biz ikisinin de doğum raporunu göstermeden çıkardık kimliklerini eşim sayesinde. izmirin göbeğindeyiz karşıyakada oturuyoruz ama. doğum raporuyla çıksaydı doğum yeri konak yazacaktı eşim illaki karşıyaka yazsın diye evde doğdu diye çıkarttı kimlikleri. çılgın herifim benim:90:

sorma müzeyyen benim de kesildi nefesim ben bi çıkıp hava alıcam başıma felaket ağrı girdi :43:

35.5 konusunda ısrarcı yani enişte bey :72:

selam herkese
gecmışe bakamadım umarım herkes ıyııdr ,,alıntılarda nılkunun eşini gordum aman allah beterınden korusun coook gecmış olsun nılgun
annem gıttı :5:
bende azrasultanın odasını değiştirdım bıraz,,bıde kullanmadığımız bı oda vardı oraya laptopu taşıdım ve duzenlıyorum sımdı resım odası yapcam yıne başlıcam reısım yapmaya ınş.stres atarım,,azraya verıcem boya kalemlerı oda çizittirsın bışıler,,,yanı bu odayı kendıme gore ayarlıcam,,ütü,internet,resim,kütüphane falan:24::24:

bizim eşim çıkarttı kimliği ama rapor istiyorlar bildiğim kadarıyla artık eskisi gibi yazılmıyor günügününe yazılıyor diye biliyorum ama tanıdık varsa nüfusta yazıyorlkarmış galiba

off hem de ikinci kez yaşıyor bu acıyı beterin beteri zorun zoru bu yaa kıyamam yarabbim :50:

sağolun kızlar.
evet çok güzel günelr ama zor uykusuzluğa dayanmak
neyse eim sormuş
ocak ayzılabiliomuş
ama bende sanırım aralık yazılsın istirum
baklım eşimle ne karar vericez

sorma müzeyyen benim de kesildi nefesim ben bi çıkıp hava alıcam başıma felaket ağrı girdi :43:

35.5 konusunda ısrarcı yani enişte bey :72:

ağrımayacak gibi bir durum değil ki. yavrusu olan her anne etkilenir bu durumdan çok zor.

birşey deyim mi sana hava değişsin gül biraz aynı zamanda koyu mu koyu fanatik göztepeli benim delü kocişş enteresan işte. çocukların kimliğine karşıyaka yazdırttı ayberki 1 yaşından beri göztepe maçına götürüyor. hava soğuk olmasa pazar günü tutturdu berkayı da götürücem diye. hayır korkuyorum başlarına bir iş gelecek karşıyakalılar saldıracak bunlara diye:90:

selam herkese
gecmışe bakamadım umarım herkes ıyııdr ,,alıntılarda nılkunun eşini gordum aman allah beterınden korusun coook gecmış olsun nılgun
bende azrasultanın odasını değiştirdım bıraz,,bıde kullanmadığımız bı oda vardı oraya laptopu taşıdım ve duzenlıyorum sımdı resım odası yapcam yıne başlıcam reısım yapmaya ınş.stres atarım,,azraya verıcem boya kalemlerı oda çizittirsın bışıler,,,yanı bu odayı kendıme gore ayarlıcam,,ütü,internet,resim,kütüphane falan:24::24:

allah kavuştursun fatmacım. hadi sen de bu işlerle oyalanırsın epey gerçi azra sultandan boş vakit kalmıyoprdur eminim ama olsun ana kız güzel güzel resimler yaparsınız. eminim azra duvarlara da resimler yapar:90:

sağolun kızlar.
Evet çok güzel günelr ama zor uykusuzluğa dayanmak
neyse eim sormuş
ocak ayzılabiliomuş

evet uykusuzluk zor ama inan ben şu an özledim kızımın o minicik halini her anı ayrı güzel şimdi yürüyorlar filan ama o koynuma sokulup emen kımıl kımıl hali çok tatlıydı

ben dün uykusuzluktan geberiyordum ya
eve gidip dinlenecektim ya
bi gittim nilay hanım 38,5 erece ateşle yatıyor
hoop hemen hastaneye boğaz tahlili felan
sonuç BETA :94:
üstüne gece midesinde ne varsa hepsini çıkardı
ilaç tedavisi başladık bugün okula gitmedi
gökay yanına 24 saat yaklaşmayacak, yasak ya nilay kaçıyor o kovalıyor

sizce dinlendim mi???????:37::52::35:
nilgün geçmiş çok geçniş olsunn

evet uykusuzluk zor ama inan ben şu an özledim kızımın o minicik halini her anı ayrı güzel şimdi yürüyorlar filan ama o koynuma sokulup emen kımıl kımıl hali çok tatlıydı

di mi ama yaa. o minicik savunmasız halleri bambaşka. ama melikecim tehlikeli düşünceler bunlar ben ayberkten sonra böyle düşünmeye bu özlemi hissetmeye başladığımda berkaya niyetlendik biz. bilmem anlatabildim mi:21: çok tehlikeli çoook:90:

çok moralim bozuk bir arkadaşım bebeğini kaybetmiş soğuk havale geçirmiş nedir nedendir bilmiyorum 15-16 aylık falandı bebeği

yaa kıyamam yaa rabbim sabır versin ..

mrb araalık anneleri..
ben de 2010 aralık annesiyim.
sizler geneliikl bebişlerinizi ocakmı yoksa aralık doğumlumu yazdırdınız.
ve ocak doğumlu yazdırılabiliyomu biliyomusunuz.

meraba allah analı - babalı büyütsün. bizde 22. aralaık doğumluyum doğruğu günü yazdırdık. Ocak olsun diye hiç düşünmedik. Zaten doğum raporu istiyorlar. yani bizden istediler..

selam herkese

selam canım allah kavuştursun .. bide klay gelsin..

bu arada canancım ptt paketi eve getirdi .bugün haberin olsun ..

ayy hakketten yaa ne güzeldi o zaman . şimdi canı istedimi duruyo öyle . küçükken öylemiydi.

hay allahım yarabbim allah beterinden esirgesin verilmiş sadakası varmış nilgün kasa odasının kapısı değil di mi para kasası?
büyük geçmiş olsun arkadaşım iki el mi?

yok canım sol elin iki parmağı
hayır oda değili direk en kocamanından devasa olanlardan para kasasının kapısı
amin canım sağolasın

hay allah nilgüncüm geçmiş olsun..
nilayımada geçmiş olsum hemen atlatır güzel kızım inşallah..
bütün bebekler hasta yine ya..zeynepte hala düzelmedi..ve hiçbişey yemiyo sadece emiyo okadar..düzelsin artık yaa.

evet hepsi düzelsin toptan sizede geçmiş olsun canım benim
çok tşk ederim

aman Allah korumuş tatlım kopadabilirdi Allah sana kuvvet versin hasta 1 di 2 oldu

aynen öyle melike
bununla atlattık diyelim
amin canım amin hasta 1 annemde
gökkuş kayınvalidemde
bunada ben bakarım artık
yok yok bunu annesine devredip kendi kuzumu alayım ben bu daha iyi fikir

offf büyük geçmiş olsun canım. allah korumuş nilgüncüm valla. allah beterinden saklasın. sağ salim iyi haberlerle dön inşallah.
amin inşallah hepimizi korusun
çok tşk ederim

nilgun ço k geçmiş hay allah yaa verilmiş sadakası varmış..
alah korusun canım selametle git , selametle gel ..

öznur geçmiş olsun ..
d.günü kutlanan tüm bebekler teker teker hastalanıyo yaaa.. korkuyorummm

korkma korkma ALLAH esirgesin

çok mersi nevracım

yokmuş ben sordum
doğum günü için pastane arıyorum silivri de sütlü var galiba orada yapacağım kesinleşsin haber veririm gelmek isteyen arkadaşları beklerim hadi nilgün müzeyyen bige dünür ve diğer arkadaşlar sizlerde buyurun yatacak yer ayarlarım

tamam ben uçak rez. yaptırıyorum hemen :)

çok moralim bozuk bir arkadaşım bebeğini kaybetmiş soğuk havale geçirmiş nedir nedendir bilmiyorum 15-16 aylık falandı bebeği
Rabbim sabır versin diyecek bişey bulamıyorum da diyemiyorum da

cnm benim yaaaa :5:özür dilerim:5:

:54:

nilgüncüm çok geçmiş olsun
inan verilmiş sadakanız varmış cnm
allah korumuş eşini
inş çabuk düzelir

rabbim sana güç kuvvet versin
ne diyim arakadaşım

ay kıyamam
allah kuvvet versin sabırlar versin arkadaşına

rabbim göstermesin bak daha neler duyup öğreneceğiz :18:

sağol meralim ALLAh beterinden saklasın diyorum

aminnnnnnnnnn

ayyyyyyyyyyyyy içim şişti valla

oooooooooooooooofffffffffffffffff katmerli :59: allah sabır versin ama buna nasıl yürek dayanır bilmiyorum allahım öğretme hiç kimseye böyle acılara dayanmayı öğretme yarabbimmmm :14:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

selam herkese
Allah kavuştursun Fatma
çok tşk ederim
birde tebrik ederim yeni kararından dolayı süper olmuş, evdede olsan üretmek her zaman kendini iyi hissettirir
takdir ettim yani

sağolun kızlar.
evet çok güzel günelr ama zor uykusuzluğa dayanmak
neyse eim sormuş
ocak ayzılabiliomuş

ALLAH analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah
benimkide doğduğu gün
herkes dedi ocak yazdır diye
hiiiiiiiiiiç gerek yok dedim
çocuğum hayatı boyunca soranlara aslında 3 aralık ama şu sebepten dolayı ocak yazdırmışlar diye açıklama yapsın istemedim

di mi ama yaa. O minicik savunmasız halleri bambaşka. Ama melikecim tehlikeli düşünceler bunlar ben ayberkten sonra böyle düşünmeye bu özlemi hissetmeye başladığımda berkaya niyetlendik biz. Bilmem anlatabildim mi:21: çok tehlikeli çoook:90:

yok anacım yok istiyorum ama şimdi değil

ağrımayacak gibi bir durum değil ki. yavrusu olan her anne etkilenir bu durumdan çok zor.

birşey deyim mi sana hava değişsin gül biraz aynı zamanda koyu mu koyu fanatik göztepeli benim delü kocişş enteresan işte. çocukların kimliğine karşıyaka yazdırttı ayberki 1 yaşından beri göztepe maçına götürüyor. hava soğuk olmasa pazar günü tutturdu berkayı da götürücem diye. hayır korkuyorum başlarına bir iş gelecek karşıyakalılar saldıracak bunlara diye:90:

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :27: hayır bir şey değil karşıyakalıyım dese daha beter döverler :86:

Allah kavuştursun Fatma
çok tşk ederim
birde tebrik ederim yeni kararından dolayı süper olmuş, evdede olsan üretmek her zaman kendini iyi hissettirir
takdir ettim yani

FATMACIM alıntı yapmayı unutmuşum nilkünden çalayım
allah kavuştursun ve oda konusunda da nilküne katılıyorum :29:

Back
X