şimdi ben de fatmadan çalayım ay alemsin valla laflara bak
dur sebebini tahmin edeyim bu tam mesai yaramadı sana![]()
hem o hem cananın söyledikleri hala çınlıyor beynimde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi ben de fatmadan çalayım ay alemsin valla laflara bak
dur sebebini tahmin edeyim bu tam mesai yaramadı sana![]()
sağolasın canım,,,hımm bak ben bunu duşunmemıştımm duvarlardan cıkmazkı boya eyvahhh,,,nese dur bakalım bı deneyelım napacak hanfendı
saolasın bıgecımm, nilkuncummm amınnn
evdede aslında sureklı bı uretım halındeyımm ama ınsan kendıne de vakıt ayırmak ıstıyor ya,,zaten azra bıraz buyusun kreş yaşına falan gelsın bır suruuu planlarım var kendım ıcın
bı alemsın ya
![]()
sağolasın izocambu destek nerde var beaaaaaaa heyt beaaaaaaa
duvar silgileri var çıkar hem zaten şöyle düşün 3-4 seneye badana zamanı gelmiş olacak o arada duvar boyama hevesi geçmiş olur
heee alemim çatlağım patlağım yusyuvarlağım![]()
![]()
evet boşver al sen gökkuşu herkes kendi çocuğuna baksın![]()
kötü kadın nilgünadamın parmağı kopacakmış az daha hatunun dediğine bak ilgilensene kızım kocişinle kendin
![]()
enayi işte :86: ufaklığı kayınvalidede bıraksa bu akşam gönlünce uyuyacak haberi yok![]()
ama olmaz ki emiyor bu gökkuş sıpası nasıl kalacak babaannede:96:
çok sağol canım benimGecmis olsun hasta bebislere ve nilgun esine ucuz atlatmis cok sukur
allam aklıma mukayyet ol beyin mıncıklaması geçiriyorum sinir bozukluğu cıvıklık olarak tezahür ediyor bünyede :96:
son havadis !!!!!!!!!!!!
ben akıllı kocam kocaman çelik kasaya parmaklarını sıkıştırmış
mesadaymış şimdi parmakları kan toplamış, iğneyle çekmişler
rapor vermişler...
açtık hastalık sezonunu ALLAh beterinden saklasın
Selamlarr geçmişi bitiremeden ve oğlan uyanmadan yazayım dedim öncelikle
Kıymet in Zeyno suna, Bige nin Umut una Nilkün ünde Nilay ına çook geçmiş olsun ilerlemeden çabucak atlatırlar inşallah.
Tam hastalık dönemi nasıl da belli ediyor kendini işte insan temasını da azaltmak lazım biz bile taşıyabiliyoruz dışardan oradan buradan bir şekilde bulaşıyor işte kuzulara maalesef.
Nilgüün akıllı kocana da geçmiş olsun of ne fena acımıştır yav hay Allah üst üste gelir ya böyle ama dediğin gibi Allah beterinden korusun.
aslında çocukları özgür bırakmak gerikiyormuş hayal güçleri gelişsin diye .. bizde odasında bi durvarı ona bırakmayı düşünüyoruz ne yaparsa yapsın ..
yada üzerine resim çizilen sonra da yıkanan örtüler var . onlardan alırız.. büyüsünde bi..
Kıymet in Zeyno suna, Bige nin Umut una Nilkün ünde Nilay ına çook geçmiş olsun ilerlemeden çabucak atlatırlar inşallah.
Tam hastalık dönemi nasıl da belli ediyor kendini işte insan temasını da azaltmak lazım biz bile taşıyabiliyoruz dışardan oradan buradan bir şekilde bulaşıyor işte kuzulara maalesef.
hımmmhem o hem cananın söyledikleri hala çınlıyor beynimde![]()
bizim tehlike başladı ağbisinin kalemlerini buldu mu kaçırmıyor şimdilik yeme faslında yakında çizmeye de geçeriz herhaldeaslında çocukları özgür bırakmak gerikiyormuş hayal güçleri gelişsin diye .. bizde odasında bi durvarı ona bırakmayı düşünüyoruz ne yaparsa yapsın ..
yada üzerine resim çizilen sonra da yıkanan örtüler var . onlardan alırız.. büyüsünde bi..
şimdi ne olduğunu anlatırsa yine kötü olacak cananın verdiği habere üzüldü de ondanamaaaan ne yapayım müzeyyen kı hengi birine yetişeyim
ilgilenirim arada onunlada
ah keşke dursa yazık kayınvalidemde hep diyoooo ama zıpa durmaz ki
hh tama bende onu diyecektim sen demişsin
çok sağol canım benim
ona beyin mıncıklaması demiyorlar ama neyse
ne oldu??????
ona beyin mıncıklaması demiyorlar ama neyse
ne oldu??????
hımmmüzülme diycem üzülmeyecek gibi değil o zaman kafanı dağıtmaya çaılş desem daha uygun olacak konuya takılırsan daha beter olursun canım hadi toparlan ben güldüreyim seni:76::86:
![]()
ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar .. öpüyorum hepinizi
toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 2 ziyaretçi)
b_i_o,peluse+,karanfil81+,neseli45+,nilguni+,fd7+,tweety75+,motherandbaby+,
akşam bereketi
Pelin mina'nın uykusu ne alemde :82:
ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar .. öpüyorum hepinizi
biliyorum da ban mekanizması elimi dilimi bağlıyo bacım
oğlanı merak ediyorum + cananın anlattıklarının etkisi yeni bir şey yok
al sana kafa dağıtma konusu
ANNEM UMUTUN SÜMÜĞÜNÜ YEMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
hadi canım yarın görüşürüz öp burak paşayı da
hani ben ????????????????????
hani ben ????????????????????
hehehehheh nasıl becermiş
bende bende
ateşi yükselmesin diye banyo yaptırdılar o sırada yumuşayıp eline yapıştı herhalde "bi durdum böyle ağzımda tuzlu tuzlu bir tat elimi bir attım ki" diyor ooooooyyyyyyyyy
![]()
![]()
bi de tavsiye ederim çok lezzetli diyo bana
sağolasın bacı![]()
ateşi yükselmesin diye banyo yaptırdılar o sırada yumuşayıp eline yapıştı herhalde "bi durdum böyle ağzımda tuzlu tuzlu bir tat elimi bir attım ki" diyor ooooooyyyyyyyyy
![]()
![]()
sağolasın bacı![]()
hadi ben sümüklü böceğime gidiyorum görüşürüüüüüüzzzzzzzzzz
herkes beklemediği kadar güzel ve huzurlu bir akşam+gece geçirsinnnnn![]()
al sana kafa dağıtma konusu
ANNEM UMUTUN SÜMÜĞÜNÜ YEMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
hadi canım yarın görüşürüz öp burak paşayı da
![]()
![]()
sağolasın bacı![]()
hadi ben sümüklü böceğime gidiyorum görüşürüüüüüüzzzzzzzzzz
herkes beklemediği kadar güzel ve huzurlu bir akşam+gece geçirsinnnnn![]()