• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

sağolasın canım,,,hımm bak ben bunu duşunmemıştımm duvarlardan cıkmazkı boya eyvahhh,,,nese dur bakalım bı deneyelım napacak hanfendı

saolasın bıgecımm, nilkuncummm amınnn
evdede aslında sureklı bı uretım halındeyımm ama ınsan kendıne de vakıt ayırmak ıstıyor ya,,zaten azra bıraz buyusun kreş yaşına falan gelsın bır suruuu planlarım var kendım ıcın:23:

:60::60::60:bı alemsın ya:1:

sağolasın izocam :42: bu destek nerde var beaaaaaaa heyt beaaaaaaa :15: avatar da yaparım kariyer de :37:

duvar silgileri var çıkar hem zaten şöyle düşün 3-4 seneye badana zamanı gelmiş olacak o arada duvar boyama hevesi geçmiş olur :23:

heee alemim çatlağım patlağım yusyuvarlağım :15: :51:

aslında çocukları özgür bırakmak gerikiyormuş hayal güçleri gelişsin diye .. bizde odasında bi durvarı ona bırakmayı düşünüyoruz ne yaparsa yapsın .. :27:

yada üzerine resim çizilen sonra da yıkanan örtüler var . onlardan alırız.. büyüsünde bi..

Selamlarr geçmişi bitiremeden ve oğlan uyanmadan yazayım dedim öncelikle
Kıymet in Zeyno suna, Bige nin Umut una Nilkün ünde Nilay ına çook geçmiş olsun ilerlemeden çabucak atlatırlar inşallah.
Tam hastalık dönemi nasıl da belli ediyor kendini işte insan temasını da azaltmak lazım biz bile taşıyabiliyoruz dışardan oradan buradan bir şekilde bulaşıyor işte kuzulara maalesef.

evet boşver al sen gökkuşu herkes kendi çocuğuna baksın :1:

bende öyle düşünüyorum şekerim

kötü kadın nilgün :47: adamın parmağı kopacakmış az daha hatunun dediğine bak ilgilensene kızım kocişinle kendin:20:

amaaaan ne yapayım müzeyyen kı hengi birine yetişeyim
ilgilenirim arada onunlada

enayi işte :86: ufaklığı kayınvalidede bıraksa bu akşam gönlünce uyuyacak haberi yok :27:

ah keşke dursa yazık kayınvalidemde hep diyoooo ama zıpa durmaz ki

ama olmaz ki emiyor bu gökkuş sıpası nasıl kalacak babaannede:96:

hh tama bende onu diyecektim sen demişsin

Gecmis olsun hasta bebislere ve nilgun esine ucuz atlatmis cok sukur
çok sağol canım benim

allam aklıma mukayyet ol beyin mıncıklaması geçiriyorum sinir bozukluğu cıvıklık olarak tezahür ediyor bünyede :96:

ona beyin mıncıklaması demiyorlar ama neyse
ne oldu??????

son havadis !!!!!!!!!!!!

ben akıllı kocam kocaman çelik kasaya parmaklarını sıkıştırmış
mesadaymış şimdi parmakları kan toplamış, iğneyle çekmişler
rapor vermişler...
açtık hastalık sezonunu ALLAh beterinden saklasın

Nilgüün akıllı kocana da geçmiş olsun of ne fena acımıştır yav hay Allah üst üste gelir ya böyle ama dediğin gibi Allah beterinden korusun.

Kıymet in Zeyno suna, Bige nin Umut una Nilkün ünde Nilay ına çook geçmiş olsun ilerlemeden çabucak atlatırlar inşallah.
Tam hastalık dönemi nasıl da belli ediyor kendini işte insan temasını da azaltmak lazım biz bile taşıyabiliyoruz dışardan oradan buradan bir şekilde bulaşıyor işte kuzulara maalesef.

Nilgüün akıllı kocana da geçmiş olsun of ne fena acımıştır yav hay Allah üst üste gelir ya böyle ama dediğin gibi Allah beterinden korusun.

çok sağol ebrucum çok sağol
ev revire döndü :94::94:
ALLAh beterinden saklaya tekrar ve tekrar

aslında çocukları özgür bırakmak gerikiyormuş hayal güçleri gelişsin diye .. bizde odasında bi durvarı ona bırakmayı düşünüyoruz ne yaparsa yapsın .. :27:

yada üzerine resim çizilen sonra da yıkanan örtüler var . onlardan alırız.. büyüsünde bi..

ben de yatak odamın duvarını oğluşa tuval yapmayı planlıyorum uyumadan önce eserini izlerim :82:

sağolasın canım

hem o hem cananın söyledikleri hala çınlıyor beynimde :14:
hımmm:59:üzülme diycem üzülmeyecek gibi değil o zaman kafanı dağıtmaya çaılş desem daha uygun olacak konuya takılırsan daha beter olursun canım hadi toparlan ben güldüreyim seni:76::86::66:

bizim tehlike başladı ağbisinin kalemlerini buldu mu kaçırmıyor şimdilik yeme faslında yakında çizmeye de geçeriz herhalde
amaaaan ne yapayım müzeyyen kı hengi birine yetişeyim
ilgilenirim arada onunlada

ah keşke dursa yazık kayınvalidemde hep diyoooo ama zıpa durmaz ki

hh tama bende onu diyecektim sen demişsin

çok sağol canım benim

ona beyin mıncıklaması demiyorlar ama neyse
ne oldu??????
şimdi ne olduğunu anlatırsa yine kötü olacak cananın verdiği habere üzüldü de ondan

haklısın canım ama çalışınca daha zor bu duruma önlem almak akşama kadar farklı insanlarla temas halinde oluyoruz bir el sıkışmakla bile mikrop alınabiliyor maalesef:50:

hımmm:59:üzülme diycem üzülmeyecek gibi değil o zaman kafanı dağıtmaya çaılş desem daha uygun olacak konuya takılırsan daha beter olursun canım hadi toparlan ben güldüreyim seni:76::86::66:

al sana kafa dağıtma konusu
ANNEM UMUTUN SÜMÜĞÜNÜ YEMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :60::60::60::60::60::60::60:

ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar .. öpüyorum hepinizi

hadi canım yarın görüşürüz öp burak paşayı da

toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 2 ziyaretçi)

b_i_o,peluse+,karanfil81+,neseli45+,nilguni+,fd7+,tweety75+,motherandbaby+,

akşam bereketi :nazar:

Pelin mina'nın uykusu ne alemde :82:

hani ben ????????????????????

biliyorum da ban mekanizması elimi dilimi bağlıyo bacım :23:
oğlanı merak ediyorum + cananın anlattıklarının etkisi yeni bir şey yok

eminim biliyorsundur,
senden kaçar mı :27:

iyi düşün iyi olsun, canım
ALLAH sabır versin ben düşününce çıldıracak gibi oluyorum

hehehehheh nasıl becermiş

hani ben ????????????????????

bende bende

hehehehheh nasıl becermiş

bende bende

ateşi yükselmesin diye banyo yaptırdılar o sırada yumuşayıp eline yapıştı herhalde "bi durdum böyle ağzımda tuzlu tuzlu bir tat elimi bir attım ki :53:" diyor ooooooyyyyyyyyy :60: :60: :60: bi de tavsiye ederim çok lezzetli diyo bana :56:

sağolasın bacı :42:

ateşi yükselmesin diye banyo yaptırdılar o sırada yumuşayıp eline yapıştı herhalde "bi durdum böyle ağzımda tuzlu tuzlu bir tat elimi bir attım ki :53:" diyor ooooooyyyyyyyyy :60: :60: :60: bi de tavsiye ederim çok lezzetli diyo bana :56:

hadi ben sümüklü böceğime gidiyorum görüşürüüüüüüzzzzzzzzzz :10:
herkes beklemediği kadar güzel ve huzurlu bir akşam+gece geçirsinnnnn :16:

ohhhhh afiyet olsun
nasılmış umut kendi derdime düştüm sormayıda unuttum

hadi sanada güle güle
öperim sümüklü böcüğünü
ben herkesi gönderiyorum böyle
ne olacaska benim halim daha 2 saatim var

bu arada inşallah inşallah
söyle ama inanma

Son düzenleme:

:60::60::60::60::60::60::60::60:

hadi bakalım güle gülee öp bakalım sümüklü böceğini de bizim için.
inşallah aynı dilekler hepimiz için geçerli olsun canım benim

Back
X