sağol iyiyiz çok şükür aşısını da atlattık .. sen nasılsın.. ayberkim hastaymış .. berkay paşam nasıl ..
sağol bige teyzesii. valla çok güzel söylüyor. bu arada cumartesi çok güldürdü beni. seni aradıktan sonra kimle konuştun kimin doğumgünüymüş anne dedi. hani berkayın uzaktaki arkadaşı var ya umut hani annesi öpücük yollamıştı sana bak yine yolladı falan diye anlattım. hııı dedi o zaman hadi biz de gidelim doğum gününe diye tutturdu. annecim çok uzak evleri gidemeyiz diyorum. annemdeyiz o sırada evin önünden metro geçiyor annemin. sen dememiş miydin metroyla uzak mesafelere çabucak gidilir diye hadi metroyla gidelim demez mi? bu metro oraya kadar gitmiyor annecim diyorum o başka birşey söylüyor. vazgeçirene kadar akla karayı seçtim ama çok güldüm
görüşürüz
eşime rica edicem arabaya yükleyip götürüversin
iki kare milföyü birlikte biraz genişletiyorsun dikdörtgen oluyor normalde tarif sosisle ama sucukta daha az katkı malzemesi olduğu için ben sucuk (parmak sucuk) tercih ettim kısa kenara koyup sarıyorsun 1cm kesip çöp şişe takıyorsun yumurta sürüp fırına
3 ocak diye düşünmüştük
bende fellah köfteye bayılırımmmm bende gelimmmmmm .Pelincigim sagol valla istedigi kadar carlasın cıkarıp verdim bakıcıya 1 saat sonra aradı yakınlardaysan ben optimuma gidiyorum kız uyumus kocası evdeymiş ey allahım dedim geldim artık kızın dogum günü için bir kac süs aldım birazda karton falan benim yapacaklarımda var bakalım becerebilecekmiyimm
bende fellah köfteye bayılırımmmm bende gelimmmmmm .Pelincigim sagol valla istedigi kadar carlasın cıkarıp verdim bakıcıya 1 saat sonra aradı yakınlardaysan ben optimuma gidiyorum kız uyumus kocası evdeymiş ey allahım dedim geldim artık kızın dogum günü için bir kac süs aldım birazda karton falan benim yapacaklarımda var bakalım becerebilecekmiyimm
anladım galiba ama inan kafam yerinde değil
yaparken sorarım olmazsa
ah güzel paşam yaaaaa... aşkımız karşılıklı desenesen de kırmayıp getiriverseydin annesi
desene yazlıkta görüşme faslını ayarlamak için ayberki fişteklemek lazımöğrendiğim iyi oldu
becerirsin eminim çok güzel olur inşallahbende fellah köfteye bayılırımmmm bende gelimmmmmm .Pelincigim sagol valla istedigi kadar carlasın cıkarıp verdim bakıcıya 1 saat sonra aradı yakınlardaysan ben optimuma gidiyorum kız uyumus kocası evdeymiş ey allahım dedim geldim artık kızın dogum günü için bir kac süs aldım birazda karton falan benim yapacaklarımda var bakalım becerebilecekmiyimm
müzeyyen geçmiş olsun toptan
bugün akşam olur mu??????????????????
bige teyzesi ayberki fiştekleyecek ayberk babasını fiştekleyecek berkayla anne de arada kaynayıp gidecek:97:
valla bana olmuyor amma sizi bilemem
maaşallah zeynep prensesime. hadi geçmiş olsun canım. iyi ama zatürre aşısı ne oldu?? bizim kkk yı koldan vurdu doktorumuz. zatürreyi sağlık ocağında bacağından vurmuşlar.biz geldik aşıdan
yeni aile hekimimize götürelim hemde tanışlaım dedim ama kadının yerinde yeller esiyo aşıyı yaptıralım dedik hemşirelerde yok ortada bende kendi doktoruna götürdüm Allahtan yoğun değilmiş bugün . biz bi tane bacaktan olduk sadece (kızamık, kızamıkçık ve kabakulak) ısrarla iki tane değil miydi diye sordum kadın ters ters baktı bana 1 tane işte. önümüzdeki ayda su çiçeği var dedi. multitabsı kes ferrruma devam. önümüzdeki ay gidince thil yapcakmış.
yemek konusunda herşey serbest. inek sütü konusunda da hala emdiği için alıştırmak için kasmaya gerek yok dedi. kahvaltısında bisküvileri ezmek için kullanabilirsin dedi. biz akşam yemeği yemiyoduk yetmiyodu yani öğünler ona göre ayarla yediriceksin dedi:) azılarımız şişmiş gelicekler ama zaman veremem dedi:) kilomuz 10100 boyumuz 78 olmuş ben az değil mi napalım dedim daha ne olsun dedidilimizin üzerinde yaralar vardı ağız içi hassas bu aralar ağzına soktuğu herşey tahriş eder ondan dedi . bizden bu kadar daha bi kaç şey söyledi ama hatırlamıyorum
müzeyyen geçmiş olsun ayberke ve sana canım
anladım galiba ama inan kafam yerinde değil
yaparken sorarım olmazsa
yeme sen Eda yeme yeme
maaşallah zeynep prensesime. hadi geçmiş olsun canım. iyi ama zatürre aşısı ne oldu?? bizim kkk yı koldan vurdu doktorumuz. zatürreyi sağlık ocağında bacağından vurmuşlar.
heh bak işte o kadarda sordum karıya . neyse yarın yine bana yollar göründü. söylese orda zatürreyi gidip yaptırıcaksınız diye
biz geldik aşıdan
yeni aile hekimimize götürelim hemde tanışlaım dedim ama kadının yerinde yeller esiyo aşıyı yaptıralım dedik hemşirelerde yok ortada bende kendi doktoruna götürdüm Allahtan yoğun değilmiş bugün . biz bi tane bacaktan olduk sadece (kızamık, kızamıkçık ve kabakulak) ısrarla iki tane değil miydi diye sordum kadın ters ters baktı bana 1 tane işte. önümüzdeki ayda su çiçeği var dedi. multitabsı kes ferrruma devam. önümüzdeki ay gidince thil yapcakmış.
yemek konusunda herşey serbest. inek sütü konusunda da hala emdiği için alıştırmak için kasmaya gerek yok dedi. kahvaltısında bisküvileri ezmek için kullanabilirsin dedi. biz akşam yemeği yemiyoduk yetmiyodu yani öğünler ona göre ayarla yediriceksin dedi:) azılarımız şişmiş gelicekler ama zaman veremem dedi:) kilomuz 10100 boyumuz 78 olmuş ben az değil mi napalım dedim daha ne olsun dedidilimizin üzerinde yaralar vardı ağız içi hassas bu aralar ağzına soktuğu herşey tahriş eder ondan dedi . bizden bu kadar daha bi kaç şey söyledi ama hatırlamıyorum
küstümmm insanın morbidligi yüzüne vurulmazki alenen
valla ben de severim ama bir iki denedim yapmayı beceremedim. görümcem de ben severim diye yaptı herhalde sağolsun... gerçi benim menümle pek uyumlu değildi ama olsun emek vermiş düşünmüş yine de
bi de tuzsuzdu:86: nankörgül görevde
sor şekerim anlatırım yaparım da ne zaman isterse güzel kızım
biz geldik aşıdan
ay evet ya bari ocak 1, görseydin yemezlermiydi acep?????ama kaynayıp ayvalıka gidecekler daha nolsun bacım
benim bugün ilk tam mesaimesas bana olmuyor
küsme kıyamamküstümmm insanın morbidligi yüzüne vurulmazki alenen
ama kaynayıp ayvalıka gidecekler daha nolsun bacım
benim bugün ilk tam mesaimesas bana olmuyor
ya hangisi lolipopppp ay fellah köfte valla gögsümm sisecek bizdede tek anneannem bilir onundamı getirtsem dogum gününe yapsın diye :)))) su en arkada küllahların yanındaki ne bigeee acil cevappp dogum günü masası yapacak biri olarak
lolipop sol tarafta 8 şeklinde olanlar
külahların yanında meyve suyu, süt ve plastik bardaklarımız var edacım
bu arada avcunu yalayıp göğsüne sür... yani biliyorum avcunu yala pek hoş olmadı da :86: şişmesin diye öyle yaparlar batıl matıl şimdi sütün çeker çok üzülürüm :26:
biz geldik aşıdan
maaşallah zeynep prensesime. hadi geçmiş olsun canım. iyi ama zatürre aşısı ne oldu?? bizim kkk yı koldan vurdu doktorumuz. zatürreyi sağlık ocağında bacağından vurmuşlar.
sağol kıymetcimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?