2009 Aralık Anneleri

sağol iyiyiz çok şükür aşısını da atlattık .. sen nasılsın.. ayberkim hastaymış .. berkay paşam nasıl ..

biz de durum pek parlak değil. ben hasta ayberkim hasta berkayım hem mızmız hem huysuz hem yaramaz 2. dk durmuyor. şimdi aradılar beni annnii diye mızlıyor telefonda. annemin iflahı kesilmiş yazık. yanında oturtuyormuş tutup ordan oraya gezdiriyormuş kadıncağızı sabahtan beri. oyuncakların yüzüne bakmıyormuş anneme yapışmış durumda. nefes aldırmadı bana bayılıcam diyor.

ah güzel paşam yaaaaa... aşkımız karşılıklı desene sen de kırmayıp getiriverseydin annesi
desene yazlıkta görüşme faslını ayarlamak için ayberki fişteklemek lazım öğrendiğim iyi oldu

bende fellah köfteye bayılırımmmm bende gelimmmmmm .Pelincigim sagol valla istedigi kadar carlasın cıkarıp verdim bakıcıya 1 saat sonra aradı yakınlardaysan ben optimuma gidiyorum kız uyumus kocası evdeymiş ey allahım dedim geldim artık kızın dogum günü için bir kac süs aldım birazda karton falan benim yapacaklarımda var bakalım becerebilecekmiyimm

anladım galiba ama inan kafam yerinde değil
yaparken sorarım olmazsa

yeme sen Eda yeme yeme

valla ben de severim ama bir iki denedim yapmayı beceremedim. görümcem de ben severim diye yaptı herhalde sağolsun... gerçi benim menümle pek uyumlu değildi ama olsun emek vermiş düşünmüş yine de
bi de tuzsuzdu :86: nankörgül görevde

anladım galiba ama inan kafam yerinde değil
yaparken sorarım olmazsa

sor şekerim anlatırım yaparım da ne zaman isterse güzel kızım

biz geldik aşıdan

yeni aile hekimimize götürelim hemde tanışlaım dedim ama kadının yerinde yeller esiyo aşıyı yaptıralım dedik hemşirelerde yok ortada bende kendi doktoruna götürdüm Allahtan yoğun değilmiş bugün . biz bi tane bacaktan olduk sadece (kızamık, kızamıkçık ve kabakulak) ısrarla iki tane değil miydi diye sordum kadın ters ters baktı bana 1 tane işte. önümüzdeki ayda su çiçeği var dedi. multitabsı kes ferrruma devam. önümüzdeki ay gidince thil yapcakmış.
yemek konusunda herşey serbest. inek sütü konusunda da hala emdiği için alıştırmak için kasmaya gerek yok dedi. kahvaltısında bisküvileri ezmek için kullanabilirsin dedi. biz akşam yemeği yemiyoduk yetmiyodu yani öğünler ona göre ayarla yediriceksin dedi:) azılarımız şişmiş gelicekler ama zaman veremem dedi:) kilomuz 10100 boyumuz 78 olmuş ben az değil mi napalım dedim daha ne olsun dedi dilimizin üzerinde yaralar vardı ağız içi hassas bu aralar ağzına soktuğu herşey tahriş eder ondan dedi . bizden bu kadar daha bi kaç şey söyledi ama hatırlamıyorum

bige teyzesi ayberki fiştekleyecek ayberk babasını fiştekleyecek berkayla anne de arada kaynayıp gidecek:97:
becerirsin eminim çok güzel olur inşallah
müzeyyen geçmiş olsun toptan
bugün akşam olur mu??????????????????

sağol nilgünümm
valla bana olmuyor amma sizi bilemem

bige teyzesi ayberki fiştekleyecek ayberk babasını fiştekleyecek berkayla anne de arada kaynayıp gidecek:97:

valla bana olmuyor amma sizi bilemem

ama kaynayıp ayvalıka gidecekler daha nolsun bacım
benim bugün ilk tam mesaim esas bana olmuyor

maaşallah zeynep prensesime. hadi geçmiş olsun canım. iyi ama zatürre aşısı ne oldu?? bizim kkk yı koldan vurdu doktorumuz. zatürreyi sağlık ocağında bacağından vurmuşlar.
müzeyyen geçmiş olsun ayberke ve sana canım

sağol kıymetcimm

ya hangisi lolipopppp ay fellah köfte valla gögsümm sisecek bizdede tek anneannem bilir onundamı getirtsem dogum gününe yapsın diye :)))) su en arkada küllahların yanındaki ne bigeee acil cevappp dogum günü masası yapacak biri olarak

lolipop sol tarafta 8 şeklinde olanlar
külahların yanında meyve suyu, süt ve plastik bardaklarımız var edacım
bu arada avcunu yalayıp göğsüne sür... yani biliyorum avcunu yala pek hoş olmadı da :86: şişmesin diye öyle yaparlar batıl matıl şimdi sütün çeker çok üzülürüm :26:

e hadi bakalım siz de sıranızı savdınız geçmiş olsun darısı başımıza

küstümmm insanın morbidligi yüzüne vurulmazki alenen

alla alla benim morbidliğime hiç böyle şeyler demiyor oysa ki :44:

tamam canım mersiiii

geçmiş olsun sorunsuz atlatın
bu arada maşallah kuzuya

ay evet ya bari ocak 1, görseydin yemezlermiydi acep?????

küstümmm insanın morbidligi yüzüne vurulmazki alenen
küsme kıyamam
hani sen kafaya koymuştun ya yardım edeyim didimdi
başka hiç mi hiç amacım yok bidenem

ben de onu demek istemiştim canım araya ayvalık eklemeyi unutmuşum

oo evet sana zor biter bugün alışırsın 1 haftaya kadar zaten hep alışıyoruz alışmayıp da ne yapıcaz. paşa ne yapacak bakalım alışana kadar zorlamasa seni bari:26:

aman onları demiştimde gözüm dönmüş lolipopun yanındaki dedim ee ben anlamadım simdi milföye sardın sonra nasıl öyle sekiz olduuuuu.İnanmazsın ama benim şişmişti bir kere pis bogaz olursan ama ne cektim yok merak etme ben sütsüzlerdenim emzirme yokkkk.Dur görümcen yaptıysa azcık elestireyim hani onun üstünün bol maydonozuuuuuuuu

maşallh zeynebime hadi kıymetcim atlatmışsınız çok şükür ..

bize sadece kkk vuruldu bacaktan . zatüre aşısı bir dahaki aya dedi.. :26:

kıymetciğim gecmiş olsun insallah karısıklık düzelirr .Nilkünnnn sana gelince evet kararlıyımm arkadasımda yavv bu da nefisss işte bir lokmaaaa lüffennnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…