• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Bizde ilk arabamı aldık oglusa hediye
Eğitici kopekcikle eğitici tırtıl hediye geldi aynen tüm gün kırmızı burun çok komiksinn fon
Bide kirmiZi balık kaç kaç balıkçı Hasan geliyorr şarkısı kafam şişti köpeğine dokunmaya gelmiyor
Efe de boş büyük pet siseyle oynadı tüm gün :1:

güle güle kullansın paşam oyuncaklarını inş. güzel günlerde.evet nerde gereksiz şey var onla oynuyolar alınan oyuncaklara yazık diycem ama demicem hheheh onların yeri ayrı:)

aynı durumdayız evin etrafında geziniyoruz sadece ehliyet cepte bende tık yok bide işe otobüsle gidiyorum mahvoluyorum.Bugün günes var diye dısarı cıktık pusette giderken kızın birisi abla cocuk kafası assagıda dedi bir baktım egilmiş tekerin kenarını tutuyor ama yere yapısmıs nerdeyse kemeride baglı üstelik üstüne yagmurlugu örtünce görmemişim bende ey allahım dedim sonra aldım kucagıma bide araba sürdük.Ay bugün carfour yanmış dünde ordaydım he tühh bir orası var yakın gidebildigim zati

ayy alem bunlar alem.. :1:

Araba kullanmayan arkadaşlar da cesaretlenin biraz önceleri pazar sabahları trafiğin olmadığı zamanlarda ufak ufak çıkmaya başlayın zamanla alışırsınız bu şekilde hele de araba kapıda beklerken bebekle perişan olmak ya da bir yere gidememek kötü gerçekten en çok bizim ihtiyacımız var arabaya bebelerle benim de tam tersi eşim kullanmaz her yere ben koştururum.

ya ben cesaretliyim zatende birinin göstermesi lazım. enginde ben gösteremem diyo. bide zaten çalışıyorum evde olduğumda da kızımla vakit geçirmek istiyorum ufff.. ama yaza kadar öğrenmem lazım bu yazı da evde oturarak geçiremem..

fatma hediyen geldi canım teşekkür etmek için girdim...
ince notun ve cici için çok teşekkür ederiz çok beğendik... :)
bebişlere mutlu yıllar...sibelcim seni de öpüyorum canım...

ben de sizi öptüm canım..

Hemi de nasıl bir tane kedi var bende gariban zavallı bir şey küçükken parazit zehirlenmesi geçirmiş o yüzden beyin hasar görmüş saralı falan şimdi bu garibin tüylerine bir yapışıyor deli gibi bağırarak, nasıl çekiyor ben yetişene kadar görsen o zavallınında kaçıp gitmek gelmiyor aklına kızıyor oturduğu yerden ancak aklı sıra seviyor bizimkisi de işte sevgisini biraz haşin şekilde gösteriyor.

ya bende bir kedi hastası olarak çok istiyorum nazda sevsin.. eve alamıyorum malum benim kociş istemez. ama sokkta görünce deliriyo gidiyoruz hemen yanına kulağını filan çekiyo hayvanların.. :53: iyi bari bitek benim kıza özgü bişi diil..

Bizde ilk arabamı aldık oglusa hediye
Eğitici kopekcikle eğitici tırtıl hediye geldi aynen tüm gün kırmızı burun çok komiksinn fon
Bide kirmiZi balık kaç kaç balıkçı Hasan geliyorr şarkısı kafam şişti köpeğine dokunmaya gelmiyor
Efe de boş büyük pet siseyle oynadı tüm gün :1:

oy hayırlı olsun efemin oyuncakları.. güle güle kullansın.. ee bizimkiler buluşunca iki şike koydukmu önlerine tamamdır :9:

Evett tabisi oyuncakların yeri ayrı ben oynuyorum onlarla:1:
Sagolun teyzelerii
Sibel güldürdün benii:1: ben gelinime söyle en kocamanindan bir pet sise hediye alırım artikkk:9:
Yerim ben onları yaa
K.validemler bizde ne kadaann eglenceliii
Herkes çökeden yattı ben niye oturuyorsam:s iyi geceler herkesee öptüm zuzulari

Oğluşumun odası geldi bugün beğendim neyse ki korktuğum gibi olmadı. Sipariş üzerine görmeden yaptırdığımız için nasıl bir şey olacağı sürprizdi ama güzel de oldu gibi. Dolabı kat kat. Uzun bir dolap yanına daha kısa bir dolap onun yanına da şifonyer yan duvara oyuncak rafı şimdi ikeadan alacağımız şu renkli plastik çekmeceli oyuncak dolabı var, yine ikeadan alacağımız küçük masa ve sandalyeler, kitapları icin bir raf, bunu benim adam yapacakmış bir de yatak ona da daha karar veremedim yer yatağı mı olsun yoksa biraz daha büyümesini bekleyip de ikeadaki çocuk karyolalarından mı alsam diye bakalım.
Bu ara gerçi hamağından başka bir yerde uymuyor dönmekten hamakta eciş bücüş yatıyor ama daha mı rahat geliyordur nedir anlamadım.

Oğluşumun odası geldi bugün beğendim neyse ki korktuğum gibi olmadı. Sipariş üzerine görmeden yaptırdığımız için nasıl bir şey olacağı sürprizdi ama güzel de oldu gibi. Dolabı kat kat. Uzun bir dolap yanına daha kısa bir dolap onun yanına da şifonyer yan duvara oyuncak rafı şimdi ikeadan alacağımız şu renkli plastik çekmeceli oyuncak dolabı var, yine ikeadan alacağımız küçük masa ve sandalyeler, kitapları icin bir raf, bunu benim adam yapacakmış bir de yatak ona da daha karar veremedim yer yatağı mı olsun yoksa biraz daha büyümesini bekleyip de ikeadaki çocuk karyolalarından mı alsam diye bakalım.
Bu ara gerçi hamağından başka bir yerde uymuyor dönmekten hamakta eciş bücüş yatıyor ama daha mı rahat geliyordur nedir anlamadım.

Hayırlı olsun odanız güle güle kullansın canberk içine sinmesine sevindim

güle güle iyi günlerde kullansın paşam inş.

eyvahlar olsun sen şimdiden bak kitaplık, bizim adamda ayakkabılık yaptı bana güya sonra gitti yenisini aldı:1:

Evett tabisi oyuncakların yeri ayrı ben oynuyorum onlarla:1:
Sagolun teyzelerii
Sibel güldürdün benii:1: ben gelinime söyle en kocamanindan bir pet sise hediye alırım artikkk:9:
Yerim ben onları yaa
K.validemler bizde ne kadaann eglenceliii
Herkes çökeden yattı ben niye oturuyorsam:s iyi geceler herkesee öptüm zuzulari

ay nazan oyuncaklarla ben oynuyorum :53: bak nekadar iyi anlaşıcaz siz bize gelirsiniz turtalar şişelerle oynar bizde oyuncaklarla :21: ozaman istemeye gelirken 5 damacana 1 yerde isterim :63:

hayırlı olsun canım.. öyle anlatmakla olmaz yapınca resmini çekte koy görelim bi..

Evett sibell iyi anlaşırız ben sana bebeklerimi de veririm bizdekiler hep erkek oyuncağı :1:
Ay o günler bir gelsin bes damacana bir yerde nin lafı mı olur ağırlığınca damacana da alırım bben gelinime:9:
Hem oglusa tek tas aldırırım benm icimde kaldı gelinimin kalmasın :69:
Ebru güle güle kullanın odanızı evet ekle de görelim. Tabi telden gorebilirmiyim bilmiyrm

Hayırlı olsun odanız güle güle kullansın canberk içine sinmesine sevindim

güle güle iyi günlerde kullansın paşam inş.
Teşekkür ederiz.

eyvahlar olsun sen şimdiden bak kitaplık, bizim adamda ayakkabılık yaptı bana güya sonra gitti yenisini aldı:1:
Ne olacak bunların marangozluk hevesi bilmem Eda oğlanın yatağını da yapıcam diye tutturdu.

ay nazan oyuncaklarla ben oynuyorum :53: bak nekadar iyi anlaşıcaz siz bize gelirsiniz turtalar şişelerle oynar bizde oyuncaklarla :21: ozaman istemeye gelirken 5 damacana 1 yerde isterim :63:

hayırlı olsun canım.. öyle anlatmakla olmaz yapınca resmini çekte koy görelim bi..

Evett sibell iyi anlaşırız ben sana bebeklerimi de veririm bizdekiler hep erkek oyuncağı :1:
Ay o günler bir gelsin bes damacana bir yerde nin lafı mı olur ağırlığınca damacana da alırım bben gelinime:9:
Hem oglusa tek tas aldırırım benm icimde kaldı gelinimin kalmasın :69:
Ebru güle güle kullanın odanızı evet ekle de görelim. Tabi telden gorebilirmiyim bilmiyrm
Tam olarak tamamlayınca koyarım şimdi sadece dolaplar var diğerlerini de alalım da odaya benzesin de öyle.

annem babam geliyorrr:8::66::124::119::122::118:

Gözün aydınnn.

Oleyy gözün Aydin eda ana baba gibisi varmii
Bizde de k.valideler var:59: ne zamana kadr Hic bilmiyrm çok merak ediyorum:18:

annem babam geliyorrr:8::66::124::119::122::118:

ohhh hadi gözün aydın bakalım..

ay kıyamam yaa .. olsun elbet bigün gitcekler.. ya hıyarlı baba yorumuna ne güldüm nazan ilahi allahta seni güldürsün..:9:

burcucum doğum gününüz çok güzeldi valla ben hiçbişi anlamadım.. :s kimle ne konuştum konuştummu bilmiyorum. kyalıdan arabaya bindik ağlamayabaşladı benimki taaaki doğmgününe gelince sustu.. bide yolda bi kustuki evlere şenlik hortumdan su foşkurtuyolar sanki.. ne benim üstüm başım kaldı ne kızın.. bide alışveriş merkezi gezdik kıza kıyafet aldık :53: sizden sonra kayınvalidemlere gittik neyes uyud orda kalkıncada bişeyleryedi biraz oynadı hadi dedik dönelim arabaya bindik gelene kadar ağladı :27: allahım kabus gibiydi... turtaları da sevemedim hiç :(

Dogum gunumuz icin arayanlara mesaj atanlara cok tesekkur ederiz. Tek tek geri donemedim maalesef tek basima hazirlik yapmaktan.
Sibel ayagina saglik. Cok ilgilenemedim ama kusura bakma .

Son düzenleme:
Dogum gunumuz icin arayanlara mesaj atanlara cok tesekkur ederiz. Tek tek geri donemedim maalesef tek basima hazirlik yapmaktan.
Sibel ayagina saglik. Cok ilgilenemedim ama kusura bakma .

listeye bakmamıstım dogum gününüz kutlu olsun nice yıllara eylül prenses

burcuuu resımm ısterızzzzz
ayy cok ısterdım orda olmayı ahh ıstanbul senıde coook ozledımmmm
gercı bıgenın partıye de gıtmeyı cok ıstıyodum hem aynı sehırdeyız gıdebıldım mı hayırrrrrr,,,,mesafelerrrrrrrr:5:

Back
X