• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

burcuuu resımm ısterızzzzz
ayy cok ısterdım orda olmayı ahh ıstanbul senıde coook ozledımmmm
gercı bıgenın partıye de gıtmeyı cok ıstıyodum hem aynı sehırdeyız gıdebıldım mı hayırrrrrr,,,,mesafelerrrrrrrr:5:

Yarin aksam gelcek fotolar yarin aksam koycam resimleri.

Sibelll hihii Ben de gul diye yazdim basardiimn:21: oyle diyoruz valla cocuga sakasina:p
Burcu dogum gunu kutlu olsun Eylulun nice nice mutlu seneleri saglikli Uzun bir omru olur ins.
Fatma facede Sibel ekledi foto Ben coktan gordum:23:

doğum günü resimlerini ekledim duyurulur....
maşallah size:nazar: çok güzel resimlerde.pastaya ve senin zeynebe bayıldım

Oğluşumun odası geldi bugün beğendim neyse ki korktuğum gibi olmadı. Sipariş üzerine görmeden yaptırdığımız için nasıl bir şey olacağı sürprizdi ama güzel de oldu gibi. Dolabı kat kat. Uzun bir dolap yanına daha kısa bir dolap onun yanına da şifonyer yan duvara oyuncak rafı şimdi ikeadan alacağımız şu renkli plastik çekmeceli oyuncak dolabı var, yine ikeadan alacağımız küçük masa ve sandalyeler, kitapları icin bir raf, bunu benim adam yapacakmış bir de yatak ona da daha karar veremedim yer yatağı mı olsun yoksa biraz daha büyümesini bekleyip de ikeadaki çocuk karyolalarından mı alsam diye bakalım.
Bu ara gerçi hamağından başka bir yerde uymuyor dönmekten hamakta eciş bücüş yatıyor ama daha mı rahat geliyordur nedir anlamadım.
hadi gözünüz aydın ebrucum
oğluş iyi günlerde kullansın
annem babam geliyorrr:8::66::124::119::122::118:
wowww gözün aydın arkadaşım
Oleyy gözün Aydin eda ana baba gibisi varmii
Bizde de k.valideler var:59: ne zamana kadr Hic bilmiyrm çok merak ediyorum:18:
tez zamanda allah kurtarsın ne diyim:34:
Yarin aksam gelcek fotolar yarin aksam koycam resimleri.
merak ediyorum cnm
umarım hemen eklersin

günaydın arkadaşlar
herkeze güzel bir hafta diliyorum
öykücük maşallah düzeldi:nazar:
kendi nazarım değdi yavruma artık kesin eminim:14:

haftasonumuz da güzeldi şükür
sabah evden çıkmak zor oldu
öptüm öptüm
uyuyordu yavrum
kokladım birdaha öptüm
doyamıyorum artık ben bu kuzuya kızlar

rabbim yavrularıma sağlık sıhhat versin
gülen yüzleri hiiiiiiç solmasın
hiç hasta olmasınlar

Herkese günaydın olsun (3 de yatınca ancak)Benim kızın iştahı yok mızmız delircek hep agıt dün mutlu olsun diye su geveze köpekten aldım hiç sevmedi oyuncagın kutusuyla oynmak istedi simdide arkadaki pil yerini cıkarmaya calısıyo yapamayıncada kızıyor ama köpegin suratına bakmıyo ama onun sesinden benim afam şişti sarı burun,maviii kulakkkkkkk :52::52: benimde boynum feci tutulmus hiç bişey yapasımda yok bugün böyle yayılacam.Sibel yıl sonu yogunlugu sık dişini rahatlıyacaksın :34:

eda geçmiş olsunn ..

Oğluşumun odası geldi bugün beğendim neyse ki korktuğum gibi olmadı. Sipariş üzerine görmeden yaptırdığımız için nasıl bir şey olacağı sürprizdi ama güzel de oldu gibi. Dolabı kat kat. Uzun bir dolap yanına daha kısa bir dolap onun yanına da şifonyer yan duvara oyuncak rafı şimdi ikeadan alacağımız şu renkli plastik çekmeceli oyuncak dolabı var, yine ikeadan alacağımız küçük masa ve sandalyeler, kitapları icin bir raf, bunu benim adam yapacakmış bir de yatak ona da daha karar veremedim yer yatağı mı olsun yoksa biraz daha büyümesini bekleyip de ikeadaki çocuk karyolalarından mı alsam diye bakalım.
Bu ara gerçi hamağından başka bir yerde uymuyor dönmekten hamakta eciş bücüş yatıyor ama daha mı rahat geliyordur nedir anlamadım.

ebru yi günlerde kullansın canberk paşa . hayırlı olsun ..

annem babam geliyorrr:8::66::124::119::122::118:

gözün aydın canımm

Dogum gunumuz icin arayanlara mesaj atanlara cok tesekkur ederiz. Tek tek geri donemedim maalesef tek basima hazirlik yapmaktan.
Sibel ayagina saglik. Cok ilgilenemedim ama kusura bakma .

burcu d.gününüz kutluolsun . cuma çok yoğundum aklımda çıkmış .. kusura bakma ..

günaydın arkadaşlar

öptüm öptüm
uyuyordu yavrum
kokladım birdaha öptüm

hiç hasta olmasınlar

günaydın canımm.. öykücüğün iyi olmasına sevindim..

Herkese günaydınn .. Herkes yiyidir inşall. C.tesi günü oğluşumun aşı oldu . çok şükür ateş yapmadı ama huysuzluk yaptı .. C.tesi ve Pazar gününü zor geçirdik . bi dr idrar tahlili ve kültürü istedi. c.tesi 3 saat hastane paşamızın yapmasını bekledik .. kucağımda dolaştıra dolaştıra hal oldum .. babasına da gitmedi.. 3 saatin sonunda yaptına bizde rahatladık .. sonuçlar bugün belli olacak ..
inşll bi sorun yoktur. ..

günaydın arkadaşlar

öptüm öptüm
uyuyordu yavrum
kokladım birdaha öptüm

hiç hasta olmasınlar

günaydın canım.iyi olmasına sevindim.onlar hasta olmasınla. bende sabah geri dönüp dönüp öptüm. şebeklik yapıo bana kapıdan. ve her ne hikmetse derin uykuda uyuyan çocuk her sabah 8,30 da ben giyinmeye başlayınca uyanıyo beni geçiriyo işe:26:

eda geçmiş olsunn ..

ebru yi günlerde kullansın canberk paşa . hayırlı olsun ..

gözün aydın canımm

burcu d.gününüz kutluolsun . cuma çok yoğundum aklımda çıkmış .. kusura bakma ..

Herkese günaydınn .. Herkes yiyidir inşall. C.tesi günü oğluşumun aşı oldu . çok şükür ateş yapmadı ama huysuzluk yaptı .. C.tesi ve Pazar gününü zor geçirdik . bi dr idrar tahlili ve kültürü istedi. c.tesi 3 saat hastane paşamızın yapmasını bekledik .. kucağımda dolaştıra dolaştıra hal oldum .. babasına da gitmedi.. 3 saatin sonunda yaptına bizde rahatladık .. sonuçlar bugün belli olacak ..

günaydın canım. aşının sorunsuz geçmesine sevindim. inş. tahlil sonuçlarınızda tertemiz çıkar. :97:

bilgeeee:33:

nası geçti bakam partiniz.
aklımdayken yazayım birazdan bankaya inicem unuturm. biten atkı 3 . biri daha örerim dedi sayı 9 oldu:21:

herkese iyi akşamlar benim kuzuyu dün yine dra götürdüm.karaciğer ast alt değerlerimiz yüksek çıkıyor diye.dr yaşına gelince tekrar kontrol edlim dedi dün kan verdik. lütfen dua eder misin kuzum için bugünde öğrencilerime dua ettirdim düzelsin artık oğlum Allahım sen şifamızı ver rabbim.sağolumn

allah tez zamanda şifa versin dualarımız sizinle

doğum günü hakkında sonra yazıcam müsadenizle vakit yok. bu akşamda bi kutlama olucak. 1 hafta davul zurna eşliğinde kutluycaz inş.:)

allah içinize sindirsin sağlıklı nice yaşlara erdirsin inşallah kusura bakma kıymetcim ya rötarlı oldu :17:

akşam bi duş alim dedim engine verdim kızı 15 dakkada ben duş alana kadar sen düşür kızı yanağı morardı yarabbimm... getirdi bide banyoya kız ağlar ben durulanmaya çalışıyorum bide beni gördü iyice krize girdi.. çıktım öyle sularım aka aka emiştik saatlerce.. inşallah hasta olmam..

:57: şimdi daha iyi mi kızın yanağı?

ne demışler ana gıbı yaarr baba gıbı hıyaar olmazzzz:90::90:

:46:

burcuuu resımm ısterızzzzz
ayy cok ısterdım orda olmayı ahh ıstanbul senıde coook ozledımmmm
gercı bıgenın partıye de gıtmeyı cok ıstıyodum hem aynı sehırdeyız gıdebıldım mı hayırrrrrr,,,,mesafelerrrrrrrr:5:

biz de çok istedik :59:

günaydın arkadaşlar

öptüm öptüm
uyuyordu yavrum
kokladım birdaha öptüm

hiç hasta olmasınlar

canım günaydın iyi haftalar
amiiiiin

günaydın tekrar :32:
inşallah temiz sonuç alırsınız nevracım

bilgeeee:33:

nası geçti bakam partiniz.
aklımdayken yazayım birazdan bankaya inicem unuturm. biten atkı 3 . biri daha örerim dedi sayı 9 oldu:21:

iyiydi güzelim allaha bin şükür daha iyi olabilirdi ama yine de buna şükür diyelim :34:
süper haber :46:
herkese günaydın ve iyi haftalar artık mesaim 5te bitecek :27:

ATKI LİSTESİ Biten Kesin Mümkün

Bige 7 9 10
Canan 3 3 5
Öznur 4
Kıymet
Melike 4 5 belki 6
Nilgün 3 2
Müzeyyen
Tülay 9
Merve 3
Toplam 12
GEREKEN 34 34

sayıyı bulduk sanırım hatta geçecek gibi :46:

çok şükür canım teşekkür ederim.
çok geçmiş olsun nevracım
inşallah sonuçalrınızda güzel çıkar

günaydın canım.iyi olmasına sevindim.onlar hasta olmasınla. bende sabah geri dönüp dönüp öptüm. şebeklik yapıo bana kapıdan. ve her ne hikmetse derin uykuda uyuyan çocuk her sabah 8,30 da ben giyinmeye başlayınca uyanıyo beni geçiriyo işe:26:

tülaycım bu zıpalar çok akıllı :34:
ben kuzumunen derin uykusunda evden çıkıyorum 06:40'da ayrılıyorum yanından:43:

ATKI LİSTESİ Biten Kesin Mümkün

Bige 7 9 10
Canan 3 3 5
Öznur 4
Kıymet
Melike 4 5 belki 6
Nilgün 3 2
Müzeyyen
Tülay 9
Merve 3
Toplam 12
GEREKEN 34 34
sayıyı bulduk sanırım hatta geçecek gibi :46:
herkezin ellerine emeğine sağlık

nevracım bugün sana kıyafetleri aras kargo ile gönderiyorum cnm
2 büyük paket şeklinde...

albüm ekledim ama fotoları istediğim gibi sıralayamadım :27:

hediye gönderen, arayan, mesaj gönderen, aklından geçiren, geçirmeyen herkese çoook teşekkür ederiz :16:

günaydın canım. aşının sorunsuz geçmesine sevindim. inş. tahlil sonuçlarınızda tertemiz çıkar. :97:

amin inşll canım bişey çıkmaz..

çok geçmiş olsun nevracım
inşallah sonuçalrınızda güzel çıkar

amin canım inşll.

günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydınnnn .. :16:

herkezin ellerine emeğine sağlık

nevracım bugün sana kıyafetleri aras kargo ile gönderiyorum cnm
2 büyük paket şeklinde...

tamam canım .. allah kabul etsin..

günaydın
bana aymadı orasını diyeyim,
gece 12: 30 dan sabah 4:00 e kadar uyumadı yaaaaa
herşeyi denedim yok
deli gibi başım gözüm ağrıyor...

günaydın
bana aymadı orasını diyeyim,
gece 12: 30 dan sabah 4:00 e kadar uyumadı yaaaaa
herşeyi denedim yok
deli gibi başım gözüm ağrıyor...

bana da aymadı her saat başı uykusunun içinde gözyaşlı ağlayarak kalktı ya :14:

bana da aymadı her saat başı uykusunun içinde gözyaşlı ağlayarak kalktı ya :14:

kabus gibiydi ya yapmadığım şey kalmadı

günaydın nilguunnn .. hayırdır ya niye uyumadı paşa .. bi sıkıntısı yok dimi ..

akşam yoğurt yedirmiş babası, kusmuşsonra banyo yaptırmış
ben gidincede keyfi yerindeydi ama anlamadım
sonra 10: 30 gibi uyuttum
12: 30 da bi kalktı pir kalktı
enson 3 gibi calpol verdim artık, bi yeri ağrıyor olabilir diye

Back
X