• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Herkese günaydın olsun (3 de yatınca ancak)Benim kızın iştahı yok mızmız delircek hep agıt dün mutlu olsun diye su geveze köpekten aldım hiç sevmedi oyuncagın kutusuyla oynmak istedi simdide arkadaki pil yerini cıkarmaya calısıyo yapamayıncada kızıyor ama köpegin suratına bakmıyo ama onun sesinden benim afam şişti sarı burun,maviii kulakkkkkkk :52::52: benimde boynum feci tutulmus hiç bişey yapasımda yok bugün böyle yayılacam.Sibel yıl sonu yogunlugu sık dişini rahatlıyacaksın :34:

ah evet eda geçicek bu günlerde diye işte bi ümit bitiriyoruz günleri..

ya çok güldüm bu bebekler bi alem ya oynar annesi oynar bi kutsundan filan hevesini alsında :1: nerde tuhaf şey var bunlar onla oynuyo zaten demin verdim benim kıza boş damacanayı yarım saat oynadı bileydim oyuncak yerine bi iki damacana alırdım :9:

Masallah zeynebe ariza cikarmamis :) kalabalikta eda gecmis olsun offf cnm sıkılyr :( mina arabada yalniz dursun artk ya taksiye verilen paraya acyrm esime muhtac olmaktanda bıktm

ya evet sinir bozucu ama bide şöyle düşün benimki hem arabada durmuyo hem ben araba kullanamıyorum :)) ya biran önce öğrenmem lazım kullanmasını. araba kapıda ehliyet cüzdanda biz sıkıntıdan evde patlıyoruz ne saçma.. ben tek başıma taksiye binip biyerede gidemiyorum cesaret edemiyorum hep engini bekliyorum biyere gitmek için

ya evet sinir bozucu ama bide şöyle düşün benimki hem arabada durmuyo hem ben araba kullanamıyorum :)) ya biran önce öğrenmem lazım kullanmasını. araba kapıda ehliyet cüzdanda biz sıkıntıdan evde patlıyoruz ne saçma.. ben tek başıma taksiye binip biyerede gidemiyorum cesaret edemiyorum hep engini bekliyorum biyere gitmek için

aynı durumdayız evin etrafında geziniyoruz sadece ehliyet cepte bende tık yok bide işe otobüsle gidiyorum mahvoluyorum.Bugün günes var diye dısarı cıktık pusette giderken kızın birisi abla cocuk kafası assagıda dedi bir baktım egilmiş tekerin kenarını tutuyor ama yere yapısmıs nerdeyse kemeride baglı üstelik üstüne yagmurlugu örtünce görmemişim bende ey allahım dedim sonra aldım kucagıma bide araba sürdük.Ay bugün carfour yanmış dünde ordaydım he tühh bir orası var yakın gidebildigim zati

Haftaya cumartesi dogum günümüz var gelmek isteyen arkadaslar DAVETLİSİNİZ.

Pelin Canberk'i biliyorsun neler çektiğimi arabada aylarca. Yanında biri olsun olmasın krizlere giriyordu çıldırıyordu arabada artık çok şükür ve de çok maaşallah diyeyim kendi nazarım değmesin duruyor ya uyuyor, ya sadece arabada verdiğim kitabı var ona bakıyor, ya bir şeyler yiyor veya dışarıyı seyrediyor arıza çıkarmıyor uzun zamandır.
Artık büyüdüler bence sen de ufaktan alıştırmalara başlasan çok rahat edersin dediğin gibi yazık taksiye verilen paraya ya da kocaya mahkum kalmaya.

Araba kullanmayan arkadaşlar da cesaretlenin biraz önceleri pazar sabahları trafiğin olmadığı zamanlarda ufak ufak çıkmaya başlayın zamanla alışırsınız bu şekilde hele de araba kapıda beklerken bebekle perişan olmak ya da bir yere gidememek kötü gerçekten en çok bizim ihtiyacımız var arabaya bebelerle benim de tam tersi eşim kullanmaz her yere ben koştururum.

Araba kullanmayan arkadaşlar da cesaretlenin biraz önceleri pazar sabahları trafiğin olmadığı zamanlarda ufak ufak çıkmaya başlayın zamanla alışırsınız bu şekilde hele de araba kapıda beklerken bebekle perişan olmak ya da bir yere gidememek kötü gerçekten en çok bizim ihtiyacımız var arabaya bebelerle benim de tam tersi eşim kullanmaz her yere ben koştururum.[/QU

:nazar:ne güzel ya ben e-5 den korkuyorum İstanbulda hiç kullanmadım .otomatik alacaz bakalım insallah yazın kullanıyor olurum yoksa tam bir cile kızla da gitmek bi yerlere.

fatma hediyen geldi canım teşekkür etmek için girdim...
ince notun ve cici için çok teşekkür ederiz çok beğendik... :)
bebişlere mutlu yıllar...sibelcim seni de öpüyorum canım...

Araba kullanmayan arkadaşlar da cesaretlenin biraz önceleri pazar sabahları trafiğin olmadığı zamanlarda ufak ufak çıkmaya başlayın zamanla alışırsınız bu şekilde hele de araba kapıda beklerken bebekle perişan olmak ya da bir yere gidememek kötü gerçekten en çok bizim ihtiyacımız var arabaya bebelerle benim de tam tersi eşim kullanmaz her yere ben koştururum.[/QU

:nazar:ne güzel ya ben e-5 den korkuyorum İstanbulda hiç kullanmadım .otomatik alacaz bakalım insallah yazın kullanıyor olurum yoksa tam bir cile kızla da gitmek bi yerlere.

Olur olur merak etme hangimiz korkmadık ki, zamanla alışılıyor işte tamamen pratik meselesi otomatik viteste rahatmış diyorlar hele İstanbul trafiğinde ben hiç kullanmadım gerçi ama kullananlar çok memnun debriyajdı vitesti uğraşmıyorsun işte.

eyvahlar olsun benim kız uyudu yine gece nöbetteyim ben uyutmamak için ugrastım tam dalıyordu oturtturdum devrildi bende yatagına koydum bizim hiç düzenimiz olmayacak herhalde gece 2.30 da uyudu öglen 12 de kalktı ya yemek düzenide bozuluyor böyle düzeltmek istiyorum 1 2 gün sonra tekrar aynısı

eyvahlar olsun benim kız uyudu yine gece nöbetteyim ben uyutmamak için ugrastım tam dalıyordu oturtturdum devrildi bende yatagına koydum bizim hiç düzenimiz olmayacak herhalde gece 2.30 da uyudu öglen 12 de kalktı ya yemek düzenide bozuluyor böyle düzeltmek istiyorum 1 2 gün sonra tekrar aynısı

ayyy kötü olmuş eda yav. Benimkide bacaklarıma sarıldı eee eee diyo ama uyutamam bende yoksa otururz .babası uyudu onu görüp akii eee diyip duruyo

ayyy kötü olmuş eda yav. Benimkide bacaklarıma sarıldı eee eee diyo ama uyutamam bende yoksa otururz .babası uyudu onu görüp akii eee diyip duruyo

Bu saatte uyuyup bütün gece uyusalar ne güzel ama Canberk'de öyle bu aralar akşama doğru uyuyup gece uyanıyor biz de oturuyoruz sonra 12-1 e kadar önceki akşam ikiye doğru zor uyuttuk bir enerji ki evi dört dönüyor kedilerin peşinde biz sürünüyoruz.

canberk kedilere şiddet uyguluyormu:27: kuyrugun cekiştirme falan

Hemi de nasıl bir tane kedi var bende gariban zavallı bir şey küçükken parazit zehirlenmesi geçirmiş o yüzden beyin hasar görmüş saralı falan şimdi bu garibin tüylerine bir yapışıyor deli gibi bağırarak, nasıl çekiyor ben yetişene kadar görsen o zavallınında kaçıp gitmek gelmiyor aklına kızıyor oturduğu yerden ancak aklı sıra seviyor bizimkisi de işte sevgisini biraz haşin şekilde gösteriyor.

Selamlarrr
Kıymet sizin de dogum gunünüz kutlu olsun Allah uzun ömürler versin inşallah kuzuya ömrü nese icinde geçsin
Fatma çok teşekkür ederiz ins tüm bebislerin uzun sağlıklı mutlu ömürleri olur ben kendim takip edemiyorum o yüzden kimseye birsey demeye hakkım yok herkesin ayrı ayrı telaşı var dımı biliyoruz ya gönüller bir:)
Sibel kutladı tabi gelinim benim birtane:) yılbaşına az kaldı ins hersey düzene girer

Bizde ilk arabamı aldık oglusa hediye
Eğitici kopekcikle eğitici tırtıl hediye geldi aynen tüm gün kırmızı burun çok komiksinn fon
Bide kirmiZi balık kaç kaç balıkçı Hasan geliyorr şarkısı kafam şişti köpeğine dokunmaya gelmiyor
Efe de boş büyük pet siseyle oynadı tüm gün :1:

Back
X