mrb kızlar . geçmişi okuyamadım vaktimde yok. cumadan beri ateşimiz düşmüyor. aşımı dişmi yoksa hastalık belirtisimi bilemedik. cumartesi gecesi 39 u geçince acilde aldık soluğu. dün ishalde başladı.yeni geldim işe imzalarım vardı şimdi eve gidicem tekrar. 8 de doktor randevumuz var. hayırlı haberler alırız inş. sizlerde herşey yolundadır umarım
o kadarrrr alıntı yaptımm hepsii uçmuşş yanı bu da guzelll
arkadaşlarım burdan ve telefon ıle sultanımın 1. yaşını kutlayan herkese cook teşekkur edıyorum
bizde bugun kutladık,,cok guzel geçtı,,cokk duygulandık ya,,rabbım nıce yaşlarını göstersin inş
en kısa zamanda foto yuklıcem
bu arada pastyı kendım yaptım,,kelebek pasta yaptım kızıma,,ılk denemeydı ama fena olmadı
bıde zayıflamayı ısteyen anneler playskool un ılk arabamı varya onu alın bakın nası erıceksınız ziraaa 2 gundur azra onu surecek dıye fıçım yere oturmaadı,,,oyle hızlı suruyokı mecbur bende onla dolanıyorum,,azra zevkten 4 köşe bende 8 köşe
herkese iyi akşamlar bu arada.. canım sıkkın kaçıcam hemen.. ben kötü bi anne olmaya başladım sanırım.. çok çabuk sinirleniyorum.. başka şeylere sinirleniyorum kızada tahammülüm kalmıyo.. bu akşam koydum yatağına geçtim oturdum yatağıma naz ağladı ağladı kuzum.. ama napim 2 saat hamakta sallanırda uyumazmı bi bebek ya.. ayağımda salladım memede uyutiim dedim.. kucağımda salladım.. babasıda sinirlendi ben çıkıyorum dedi gitti.. tek başıma.. off şimdi nası kızıyorum kendime başo boşuna ağlattım kızı.. kuzu koymuş yanağını korkuluklara nası ağlıyodu annee diye.. off allah beni bildiği gibi yapsın zaten hasta kızın gözü kaşınıyo...
selam millet kimsecikler yok bu saate yine.
hasta olan bebişlere geçmiş olsun Allah şifalık versin.
yiğitin ve azranın doğum gnü geçmiş kutlu olsun bende atlamışım özür dilerim
Allah iyi günler göstersin inş. tüm sevdikleriyle...
biz iyiyiz son sürat devam yaramzlık. daha bi çözdü zeynep yürüme işini.(anca hatırladı ya nasıl unuttu bi anda anlamadım zaten:))
ben hazırlık halindeyim. pastanın pandispanyalarını pişirdim. kurabiyeeri d yaptım süslemesi kaldı. tuzlu kurabiyeleri de yaptım. yarın akşam ve ertesi gündüz de plan dahilinde gidersem halledicem inş. zeynep büyüdükçe daha zor oluyo bu işler ya diş buğdayındaq bi günde halletmiştim hepsini bu sefermecbur dağıtmak zorunda kaldım gündüz onunla hiç bi iş yapamıyorum
ebru hayırlara çıksın rüyan canım. gündüz niyetine olsun. gidelim bi yerlere o zaman boş geçmeyelim sebep olsun :):82:
sibel üzme kendini. hepimizin zaman zaman dellendiği zamanlar oluyo. bu seni hiç bir zaman kötü anne yapmaz. bu bi süreç geçicek diye telkinde bulun kendine. ben çok sinirlendiğim zamanlar başlıyrum Allah Lailaheillallah diye zeynepte başlıyo öne arkaya sallanmaya ona bakınca unutuyorum neye sinirlendiğimi :)
bige bende ipi bulamadım daha . herkes tur bindirdi atkı konusunda ben yerimde sayıyorum. şu doğum gününü atlatıyım bakıcam inş.yada benide yok sayarak devam et listeye başarabilirsem ekleme yaparsın.fazlda olsa göz çıkarmaz nasılsa(kızma bide lütfen:))
bende gergşindim bu akşam ama işleri halledince rahatladım. nasılsa akşam koca gelince zeyenbe bakar bende akşmadan başlarım diyodum ki benimki 9 da uyud koltukta.ya sabır diyerekten zeyenp yatana kadar işlere ara verdim mecburen. neyse ki hallettim. şu doğum gnünü atlatıyım bu maçın rövanşını alıcam çok pis
ne vuruyon beeee:26:
ne yapayım tek kalmayayım dedimdi
bigee benim ticker dondu bir el atıversene arkadaşımmm
mrb kızlar . geçmişi okuyamadım vaktimde yok. cumadan beri ateşimiz düşmüyor. aşımı dişmi yoksa hastalık belirtisimi bilemedik. cumartesi gecesi 39 u geçince acilde aldık soluğu. dün ishalde başladı.yeni geldim işe imzalarım vardı şimdi eve gidicem tekrar. 8 de doktor randevumuz var. hayırlı haberler alırız inş. sizlerde herşey yolundadır umarım
selam kızlar napıyosunuz gelemedim bi türlü çok yoğundum bu aralar site ne çok değişmiş böyle bebeler napıyo yürüyolar konuşuyolar mı doğum günü mesajlarınız için çok teşekkür ederim teşekkür etmeye bile vaktim olmadı yav bi yaramazlık yok demi herkes iyi
ben hazırlık halindeyim. pastanın pandispanyalarını pişirdim. kurabiyeeri d yaptım süslemesi kaldı. tuzlu kurabiyeleri de yaptım. yarın akşam ve ertesi gündüz de plan dahilinde gidersem halledicem inş. zeynep büyüdükçe daha zor oluyo bu işler ya diş buğdayındaq bi günde halletmiştim hepsini bu sefermecbur dağıtmak zorunda kaldım gündüz onunla hiç bi iş yapamıyorum
bige bende ipi bulamadım daha . herkes tur bindirdi atkı konusunda ben yerimde sayıyorum. şu doğum gününü atlatıyım bakıcam inş.yada benide yok sayarak devam et listeye başarabilirsem ekleme yaparsın.fazlda olsa göz çıkarmaz nasılsa(kızma bide lütfen:))
bende gergşindim bu akşam ama işleri halledince rahatladım. nasılsa akşam koca gelince zeyenbe bakar bende akşmadan başlarım diyodum ki benimki 9 da uyud koltukta.ya sabır diyerekten zeyenp yatana kadar işlere ara verdim mecburen. neyse ki hallettim. şu doğum gnünü atlatıyım bu maçın rövanşını alıcam çok pis
bigee , merall günaydınnn
tam önceki mesajda serzenişimi bitirdim telefon çaldı... ben gelecek yılki iznimden 1 gün yedim bile sanarken bu yıldan 3 gün iznim kalmış!!!!!!
ALLAHIM ÇOK BÜYÜKSÜN ÇOOOOOKKKKKKK:86:
tam önceki mesajda serzenişimi bitirdim telefon çaldı... ben gelecek yılki iznimden 1 gün yedim bile sanarken bu yıldan 3 gün iznim kalmış!!!!!!
heeeeeeyyyyyyyytttttttt beeeeeeeeeee
allahım çok büyüksün
allahın güzel kullarına hep yardım edersin
gözün aydın arkadaşım gözün aydın
bu haber sadece alkışlanır.. senin adına çok sevindim canım
yaşasıııııııııınnnnnnnnnn
iyi ki mail atmışın canım
her zaman en geç 10 çeyrekte uyuyan sıpa 11e kadar oturdu işim var ya!!! ben de kurabiyelerini yaptım bu akşam milföyden lolipopları yapıp buzluğa atıcam, kurabiyeleri süsliycem ve vakit kalırsa pastanın üstüne konacak figürlerin en azından bir kısmını yapıp kenara koyucam...
aynı gerginlik bende de var nasıl olacak nasıl bitecek, şimdi bir şey bitti (sayılır) ya hafifledim gibi ama daha tonla planlama yapmam gerek
olsun yapıcam mümkün olan en iyi şekilde yapıcam yardımcı olmayanlara da hesabını bilahere sorucamhele şu günler bir atlasın
herkese günaydın bu arada
ATKI LİSTESİ Biten Kesin Mümkün
Bige 5 9 10
Canan 3 3 5
Öznur 4
Melike 4 5 belki 6
Nilgün 3 2
Müzeyyen
Tülay 8
Merve 3
Toplam 11 GEREKEN 34
:95: :44:
evet ya nedense ben tıklayınca kapalı görünüyordu :)))
günaydın
ben geldim :82:
hiiiiiiiiiiç üzerime alınmıyorum
hala senden haber bekliyorum
oh oh gözünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?