Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne o la bucu kaynanaliga baslamissin :)) bu arada belmosu videodan tanimistim ismini senin yazdgni gormeden yazacaktim sanada bumudur diye dedim musaid dgldir :)
nolllllduuuuu ben geldim sesiniz soluğunuz kesildiiiiii....................yaaaaaaaa işte böle olur hadi konuşun hadiiiiiiii.............![]()
Hehehe yusuf...Yusuf....
Eylülün dogumgunu magnetleri geldi onlari paketliyorumda
Bende yazmyrm ya sevmiyorum kknin bu halinide
mrb kızlar . geçmişi okuyamadım vaktimde yok. cumadan beri ateşimiz düşmüyor. aşımı dişmi yoksa hastalık belirtisimi bilemedik. cumartesi gecesi 39 u geçince acilde aldık soluğu. dün ishalde başladı.yeni geldim işe imzalarım vardı şimdi eve gidicem tekrar. 8 de doktor randevumuz var. hayırlı haberler alırız inş. sizlerde herşey yolundadır umarım
tülaycım çok geçmiş olsun
umarım kuzum tez zamanda iyileşir
rabbim tez zamanda şifasını versin
inşallah canım ya
hiç sorma
tam düzeliyo derken yine hastalanıyo(((
sağol canımmmm
oldum bilem boğazım fena
allah beterinden korusun
harika bi duygu gerçekten
insan inanamıyo dimi 1 yılın geçtiğine
minicik bebeklerimizin büyüdüğüne
çok geçmiş olsun tülay canım yaaa(((((
allah acil şifalar versin
o kadarrrr alıntı yaptımm hepsii uçmuşş yanı bu da guzelll
arkadaşlarım burdan ve telefon ıle sultanımın 1. yaşını kutlayan herkese cook teşekkur edıyorum
bizde bugun kutladık,,cok guzel geçtı,,cokk duygulandık ya,,rabbım nıce yaşlarını göstersin inş
en kısa zamanda foto yuklıcem
bu arada pastyı kendım yaptım,,kelebek pasta yaptım kızıma,,ılk denemeydı ama fena olmadı
bıde zayıflamayı ısteyen anneler playskool un ılk arabamı varya onu alın bakın nası erıceksınız ziraaa 2 gundur azra onu surecek dıye fıçım yere oturmaadı,,,oyle hızlı suruyokı mecbur bende onla dolanıyorum,,azra zevkten 4 köşe bende 8 köşe![]()
Ewt kuzummm :)) ya aslinda mail gurubu vardi burcuk sonra ona virus geldi falan kaldi iyi oluyrdu orasi ozellikle burasi tadilattayken :))
herkese iyi akşamlar bu arada.. canım sıkkın kaçıcam hemen.. ben kötü bi anne olmaya başladım sanırım.. çok çabuk sinirleniyorum.. başka şeylere sinirleniyorum kızada tahammülüm kalmıyo.. bu akşam koydum yatağına geçtim oturdum yatağıma naz ağladı ağladı kuzum.. ama napim 2 saat hamakta sallanırda uyumazmı bi bebek ya.. ayağımda salladım memede uyutiim dedim.. kucağımda salladım.. babasıda sinirlendi ben çıkıyorum dedi gitti.. tek başıma.. off şimdi nası kızıyorum kendime başo boşuna ağlattım kızı.. kuzu koymuş yanağını korkuluklara nası ağlıyodu annee diye.. off allah beni bildiği gibi yapsın zaten hasta kızın gözü kaşınıyo...