2009 Aralık Anneleri

Ne o la bucu kaynanaliga baslamissin :)) bu arada belmosu videodan tanimistim ismini senin yazdgni gormeden yazacaktim sanada bumudur diye dedim musaid dgldir :)

motherandbaby ve burcuk daaaaaalın ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))))))))))))))

Ne o la bucu kaynanaliga baslamissin :)) bu arada belmosu videodan tanimistim ismini senin yazdgni gormeden yazacaktim sanada bumudur diye dedim musaid dgldir :)

ne gördüysem onu işlicem şekerim

benimle iyi geçinirse azra gelinim ooooo yaşar wallaaaaaa :))))

nolllllduuuuu ben geldim sesiniz soluğunuz kesildiiiiii....................yaaaaaaaa işte böle olur hadi konuşun hadiiiiiiii.............

herkese merhaba
fatma bugün kargon geldi not düşmüşsün canım
aklımdayken yazmak istedim burdan ulaşabilirim sana diye..
çok incesin çok teşekkür ederiz çok sevdik...:) sevgiler...bebişlere öpücükler

burcu sana da kolay gelsin ...magnetler hoş oluyor ...

Son düzenleme:
pelin bize site açıcak ...hem hızlı hem güvenilir hemde k.für yazabilcez...dimi pelin aplacığımmm???

Ewt kuzummm :)) ya aslinda mail gurubu vardi burcuk sonra ona virus geldi falan kaldi iyi oluyrdu orasi ozellikle burasi tadilattayken :))

çok geçmiş olsun inşallah kolay atlatır önemli bişeyi yoktur..

tülaycım çok geçmiş olsun
umarım kuzum tez zamanda iyileşir
rabbim tez zamanda şifasını versin

meralcim size de geçmişo lsun canım. hatta geçmiştir bile inşallah..

aa yaçemin ana oğul hastamısınız siz.. daktanımdamı hasta ( iyi bak yahu kendine de oğluşumuzada fasulyeyede..

fatmacım arayamadım azra prensesin doğm günü kutlu olsun nice nice mutlu sağlıklı yaşları olsun inşallah.. resimmleri ekleyince bana da haber et..

fazla bakamadım geçmişe önemli bişi varmıydı gözümdenbişi kaçtıysa kusura bkamayın artık..

herkese iyi akşamlar bu arada.. canım sıkkın kaçıcam hemen.. ben kötü bi anne olmaya başladım sanırım.. çok çabuk sinirleniyorum.. başka şeylere sinirleniyorum kızada tahammülüm kalmıyo.. bu akşam koydum yatağına geçtim oturdum yatağıma naz ağladı ağladı kuzum.. ama napim 2 saat hamakta sallanırda uyumazmı bi bebek ya.. ayağımda salladım memede uyutiim dedim.. kucağımda salladım.. babasıda sinirlendi ben çıkıyorum dedi gitti.. tek başıma.. off şimdi nası kızıyorum kendime başo boşuna ağlattım kızı.. kuzu koymuş yanağını korkuluklara nası ağlıyodu annee diye.. off allah beni bildiği gibi yapsın zaten hasta kızın gözü kaşınıyo...

hay allah olur bazen sibel...sıkma canını öyle hemen...valla bence sen süper bir annesin...kendine yüklenme diyorum sana lütfen...artı onlar bebek bazen kaçıyor bozulıuyor düzenleri ...olur böyle bazen bilirsin ...jhepsi geçicek az kaldı...
bu arada bugün aklımdaydın ancak tempodan arayamadım naptınız doktora gidebilirdinizmi ne dedi naz ile ilgili ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…