onlardı anladı demi
heheheh sana da bakımdadır dediğine göre![]()
sen gammazladın di mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onlardı anladı demi
heheheh sana da bakımdadır dediğine göre![]()
sen gammazladın di mi![]()
bigee benim ticker dondu bir el atıversene arkadaşımmm![]()
mrb kızlar . Geçmişi okuyamadım vaktimde yok. Cumadan beri ateşimiz düşmüyor. Aşımı dişmi yoksa hastalık belirtisimi bilemedik. Cumartesi gecesi 39 u geçince acilde aldık soluğu. Dün ishalde başladı.yeni geldim işe imzalarım vardı şimdi eve gidicem tekrar. 8 de doktor randevumuz var. Hayırlı haberler alırız inş. Sizlerde herşey yolundadır umarım
mrb kızlar . Geçmişi okuyamadım vaktimde yok. Cumadan beri ateşimiz düşmüyor. Aşımı dişmi yoksa hastalık belirtisimi bilemedik. Cumartesi gecesi 39 u geçince acilde aldık soluğu. Dün ishalde başladı.yeni geldim işe imzalarım vardı şimdi eve gidicem tekrar. 8 de doktor randevumuz var. Hayırlı haberler alırız inş. Sizlerde herşey yolundadır umarım
Yasemin yine mi üşüttü Haktan yav biri geçmeden biri başlıyor tüh neyse Allah daha beterinden korusun biran önce iyileşsin inşallah. Sana da çok geçmiş olsun canım.
sağol canımmmmyasmin geçmiş olsun yaw
tikkat et kendine bacım hasta olma bide fasülye var
günaydın herkeseee öğlen oldu ama neyse:))
doktordan geldim şimdi belimde kabarcıklar oldu önce bişey ısırdı sandım ama geçmeyince doktora gittim uçukmuş..ilk kez duydum vücuttada uçuk olduğunu..fazla stresliyim şu aralar buda hediyesi oldu bana..
c.tesi günü kızıma doğumgünü yaptık arkadaşlarımızla çok güzel geçti benim adıma..iyiki doğdun kısmında gözlerim doldu ay ne kötü oldum anlatamam ne güzel bi mutluluk verdiler bize bu kuzular allahım hastalıklarını acılarını göstermesin inşallah..pelinin bi lafı varya insan bukadarmı hayran olur evladına bakmaya doyamıyorum bende..
bu cumarteside ailelerimizle yapacağız allahın izniyle..
zeynebin pastasını ve kurabiyelerini burcu teyzesi yaptııııı hem tadı hem görüntüsü muhteşemdi birazdan eklerim fotolarını..tekrar teşekkür burcucum..
ebrucum yokluğunu hissettik arkadaşım nasıl oldu canberk inşallah iyidir biraz daha..
meralcim öyküde hastaymış çok geçmiş olsun minik kuzuma..
mrb kızlar . geçmişi okuyamadım vaktimde yok. cumadan beri ateşimiz düşmüyor. aşımı dişmi yoksa hastalık belirtisimi bilemedik. cumartesi gecesi 39 u geçince acilde aldık soluğu. dün ishalde başladı.yeni geldim işe imzalarım vardı şimdi eve gidicem tekrar. 8 de doktor randevumuz var. hayırlı haberler alırız inş. sizlerde herşey yolundadır umarım
,fatmacım azranın yaşı kutlu olsun uzun ve sağlıklı bi ömrü olsun inşallah..öp benim için kuzuyu.
pelin nerelerde sise çıkmıyo hiç??
burcu şu tek kullanımlık önlüklerden nerde bakmıştın sen fiyatı neydi bide markası??
fatmacım azranın yaşı kutlu olsun uzun ve sağlıklı bi ömrü olsun inşallah..öp benim için kuzuyu.
pelin nerelerde sise çıkmıyo hiç??
burcu şu tek kullanımlık önlüklerden nerde bakmıştın sen fiyatı neydi bide markası??
ben haftasonu o kadar baktım listeye nasıl atlamısımazrayı dogum günü kutlu olsun prensesin allah saglıklı uzun ömürler versin hiç üzmesinlero kadarrrr alıntı yaptımm hepsii uçmuşş yanı bu da guzelll
arkadaşlarım burdan ve telefon ıle sultanımın 1. yaşını kutlayan herkese cook teşekkur edıyorum
bizde bugun kutladık,,cok guzel geçtı,,cokk duygulandık ya,,rabbım nıce yaşlarını göstersin inş
en kısa zamanda foto yuklıcem
bu arada pastyı kendım yaptım,,kelebek pasta yaptım kızıma,,ılk denemeydı ama fena olmadı
bıde zayıflamayı ısteyen anneler playskool un ılk arabamı varya onu alın bakın nası erıceksınız ziraaa 2 gundur azra onu surecek dıye fıçım yere oturmaadı,,,oyle hızlı suruyokı mecbur bende onla dolanıyorum,,azra zevkten 4 köşe bende 8 köşe![]()