günaydın herkeseee öğlen oldu ama neyse:))
doktordan geldim şimdi belimde kabarcıklar oldu önce bişey ısırdı sandım ama geçmeyince doktora gittim uçukmuş..ilk kez duydum vücuttada uçuk olduğunu..fazla stresliyim şu aralar buda hediyesi oldu bana..
c.tesi günü kızıma doğumgünü yaptık arkadaşlarımızla çok güzel geçti benim adıma..iyiki doğdun kısmında gözlerim doldu ay ne kötü oldum anlatamam ne güzel bi mutluluk verdiler bize bu kuzular allahım hastalıklarını acılarını göstermesin inşallah..pelinin bi lafı varya insan bukadarmı hayran olur evladına bakmaya doyamıyorum bende..
bu cumarteside ailelerimizle yapacağız allahın izniyle..
zeynebin pastasını ve kurabiyelerini burcu teyzesi yaptııııı hem tadı hem görüntüsü muhteşemdi birazdan eklerim fotolarını..tekrar teşekkür burcucum..
Zevkle yaptim Oznurcum . İnsallah gun gelcek mezuniyet pastalarini filanda yapcam bu kuzularin :)
yiğitcik iyi ki doğdun sağlıklı mutlu nice yaşlar diliyorum
sevgi küsme vaktinde kutladıklarımız önceden listeye bilgilerini verenlerinki yoksa kimse kafadan diğerinin tarihini bilmiyor (ben gelinimi biliyorum bi tek ama o ayrı tabii)
ha tabii listeye rağmen benim gibi .şekler yine de tarihi kaçırabiliyorbkz azra'nın doğumgünü
ama ama neşe yürüyorsa zayıflayacak zaten... üstüne ishalle belki daha hızlı olmuştur ama bunların hiçbiri zafiyet geçirecek çocuklar değil üzme kendini daha doğrusu üzmemeye çalış
hah işte ben de onu bildiğim için dün aramadım :86:
1 yapmanın yolunu bulamadıysan benim yaptığım pastanın pandispanya halindeyken fotosu var orada ek yerleri vs görünüyor bulamadıysan eklerim
bütün haftasonu nilay nasıl oldu acaba arayayım deyip deyip arayamayan koca dana olarak mahcubiyetimi nasıl ifade edeyim bilemiyorum
sahrap soysal'ın inatçı öksürükler için bir bitki çayı vardıbir ara evi arayıp tarifi alırım bacım sen de malzemeni alır akşama yaparsın
köpek hepsiburada'da uzun zamandır ucuz fiyata satılıyor
Öznurcuğum çok geçmiş olsun bu uçuk virüsü bir kere girdimi vücuda bir daha çıkmıyor öldür Allah, pusuda bekliyor işte fırsat buldu mu da pörtleyiveriyor bir yerlerden ama belde çıkanı da ben de ilk defa duydum.günaydın herkeseee öğlen oldu ama neyse:))
doktordan geldim şimdi belimde kabarcıklar oldu önce bişey ısırdı sandım ama geçmeyince doktora gittim uçukmuş..ilk kez duydum vücuttada uçuk olduğunu..fazla stresliyim şu aralar buda hediyesi oldu bana..
c.tesi günü kızıma doğumgünü yaptık arkadaşlarımızla çok güzel geçti benim adıma..iyiki doğdun kısmında gözlerim doldu ay ne kötü oldum anlatamam ne güzel bi mutluluk verdiler bize bu kuzular allahım hastalıklarını acılarını göstermesin inşallah..pelinin bi lafı varya insan bukadarmı hayran olur evladına bakmaya doyamıyorum bende..
zeynebin pastasını ve kurabiyelerini burcu teyzesi yaptııııı hem tadı hem görüntüsü muhteşemdi birazdan eklerim fotolarını..tekrar teşekkür burcucum..
ebrucum yokluğunu hissettik arkadaşım nasıl oldu canberk inşallah iyidir biraz daha..
meralcim öyküde hastaymış çok geçmiş olsun minik kuzuma..
Gerçekten çok güzel görünüyordu Burcu ellerine sağlık tadına bakamasak da eminim tadı da çok güzeldir. Kıvırdın sen bu işi benceZevkle yaptim Oznurcum . İnsallah gun gelcek mezuniyet pastalarini filanda yapcam bu kuzularin :)
sagol bigecigim valla pastanın o halinin resmini koyarsan sevinirim köpege baktım hepsiburdadan alayım bari zaten alısveris yapıyorum o siteden 15 olsunda zengin olalım bu arada ben kızın kıyafetlerine baktım gelen hediyelerden begenmediklerim annemde kaldı onun dısındada pek bişey yok ben para yolluyayım ama bence alt sınır 20 tl olsun herkes gönlünden ne koparsa ben bu hafta iş yerindeki kızlardanda toplamaya calısırım
çok yoğunum kızlar takip edemiyorum sizi bugün.
bu arada birşey sorucam ama. 27 kasım da adet oldum. 4 aralık ta bitti. 10 aralıktan beri de tekrar kahverengi akıntım var. hiç adet dönemi sonrası böyle birşey yaşayan oldu mu aranızda???
bu arada birşey sorucam ama. 27 kasım da adet oldum. 4 aralık ta bitti. 10 aralıktan beri de tekrar kahverengi akıntım var. hiç adet dönemi sonrası böyle birşey yaşayan oldu mu aranızda???
hamilelikten önce benim çok nadiren olurdu, adet başlangıcından sonra 15. gün civarı (ki senin de öyle) ama neden demişlerdi inan hatırlamıyorum önemli olsa hatırlardım di mi :26: kadındoğumcunu arayıp sorsana gel derse gidersin
günaydın herkeseee öğlen oldu ama neyse:))
ebrucum yokluğunu hissettik arkadaşım nasıl oldu canberk inşallah iyidir biraz daha..
meralcim öyküde hastaymış çok geçmiş olsun minik kuzuma..
sagol bigecigim valla pastanın o halinin resmini koyarsan sevinirim köpege baktım hepsiburdadan alayım bari zaten alısveris yapıyorum o siteden 15 olsunda zengin olalım bu arada ben kızın kıyafetlerine baktım gelen hediyelerden begenmediklerim annemde kaldı onun dısındada pek bişey yok ben para yolluyayım ama bence alt sınır 20 tl olsun herkes gönlünden ne koparsa ben bu hafta iş yerindeki kızlardanda toplamaya calısırım
benim de her iki hamileliğimde de oldu canım ama adet dönemimden 3-4 gün öncesi olmuştu. hatta adet olduğumu sanmıştım ama kesilince test yapmıştım. hamile olduğumu öğrenmiştim. yerleşme kanamasıymış daha bilimsel bir adı da vardı da unuttum ben de şimdi. ama bu sefer adetimin bitişinden 5 gün sonra oldu. aradım hemen yarın gel dedi. yarına kadar çıldırmazsam
doktor da onu sordu canım ama hiç öyle bir şikayetim yok. doktor da onu sordu yok deyince yarın hemen gel o zaman dedi. biraz bel ağrısı var. o da yorgunluktan olabilir diye düşünüyorum. onun dışında görmesem akıntı olduğunu hiç anormal birşey hissetmiyorum.pek normal degil canım bir dr gözük istersen özellikle yanma koku kasıntı da dahilse üsütmüste olabilirsin
walla olmadı bana müzeyyen
bilemedim yani
niye çıldırasın güzelcim bu kez yerleşme kanaması olma ihtimali milyonda bir değil mi? 10-15. günler arası yumurtlamıyor muyuz? o olgunlaşacak da... çatlayacak da hamile kalıcaz verdiğin tarihler arasında mümkün değil gibi görünüyor çıldırma sebebini doğru anladıysam
doktor da onu sordu canım ama hiç öyle bir şikayetim yok. doktor da onu sordu yok deyince yarın hemen gel o zaman dedi. biraz bel ağrısı var. o da yorgunluktan olabilir diye düşünüyorum. onun dışında görmesem akıntı olduğunu hiç anormal birşey hissetmiyorum.
ay ne bileyim canım yaa duyuyoruz ya böyle hamileymiş adet görmüş anlamamış falan işte hep korktuğu başına gelirmiş ya insanın ondan korkuyorum ben de. internete de bakıyorum erken hamilelik belirtilerinde çıkıyor etkileniyorum okudukça
inşallah dediğin gibidir canım. yani korunma konusunda çok eminim herhangi bir riske atmadık hiç ama işte her yöntemde de %1-5 arası risk var ya o da gelip beni bulmasın inşallah. bel ağrısını yorgunluğa bağlıyorum ben de 1 gün arayla bir karış topuklu ayakkabıyla misafir ağırladım evde muhtemelen onun neticesi:)dün de akşama kadar çocukları gezdirdik alışveriş merkezinde oyuncaklar v.s.. akşam 2 saat ütü yaptım. baya yorgunluk var yani.valla şekerim bel ağrısı falan da girince şimdi işin içine... e sen zaten mimliymişsin... hayırlısı olsun ama bence şu son dönemde yaşadığın sıkıntı stress yorgunluğun neticesi boşuna panik yapıyorsun gibi doğuyor içime
Geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler kızlar
bakalım bugün kusma yok
sürekli 10-15 dakikalık uyumaları vermiş
vucut savaşıyor mikroplarla sanırım
az ama sık besliyormuş elif teyzemiş.
şimdi annemler , kız kardeşim ve kuzenleri moral vermek için bizdelermiş.
Inş hemen toparlar yavrum kendisini
öznurcum doğum gününüz şimdiden kutlu olsun tatlım
müzeyyencim
yumurtlama döneminde olabilir diye duymuştum ben
doktor da onu sordu canım ama hiç öyle bir şikayetim yok. doktor da onu sordu yok deyince yarın hemen gel o zaman dedi. biraz bel ağrısı var. o da yorgunluktan olabilir diye düşünüyorum. onun dışında görmesem akıntı olduğunu hiç anormal birşey hissetmiyorum.
ay ne bileyim canım yaa duyuyoruz ya böyle hamileymiş adet görmüş anlamamış falan işte hep korktuğu başına gelirmiş ya insanın ondan korkuyorum ben de. internete de bakıyorum erken hamilelik belirtilerinde çıkıyor etkileniyorum okudukça
Geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler kızlar
bakalım bugün kusma yok
sürekli 10-15 dakikalık uyumaları vermiş
vucut savaşıyor mikroplarla sanırım
az ama sık besliyormuş elif teyzemiş.
şimdi annemler , kız kardeşim ve kuzenleri moral vermek için bizdelermiş.
Inş hemen toparlar yavrum kendisini
öznurcum doğum gününüz şimdiden kutlu olsun tatlım
müzeyyencim
yumurtlama döneminde olabilir diye duymuştum ben
slm kızlar,
3-4 tane foto koydum..
ne kaddan bakımlı bi sitemiz var
nilküüüüüün seni bekledik hiç yazmadık baaaak :76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?