2009 Aralık Anneleri

sağol nilgüncüm
üşütmüş olabilir tabide nasıl bir bilsem

delüsüüüün sen delşüüüüüüüüüüüü
allah korusun
saçma saçma yazma yaaaaaaaa

üzülme diycem, üzülcen
e çocuk işte olacak bunlar, bununla geçmiş olsun
atlatır kuzucuk merak etme
üzülüyom evet aklım kuzumda kaldı valla
bunada şükür tabi
yavrum açbuk atlatıyor bünye sağlam sanırım maşallah diyim

ben ne ipe bakabiliyorum nede örmeye vakit bulabiliyorum
bige benden hayr çıkmadı

kıyafet listesini akşam yaptım ama liste evde kaldı
alınacak birşey var ise bende alayım ilave cnm benim
yada nevraya mı paslasak:26:

bu arada kargoları yılbaşı sonrasımı göndereceğiz cnm

sağol utanmaz arkadaşım
anne oldunmu zaten dolaylı olarak babada arkadaşta bakıcıda hizmetçide oyuncakta oluyoruz
ameliyata hiiiiiç gerek yok

Bige 20 tl yetecek mi??

tatlım 10 kişi yollasa 200 lira eder... bir de bir arkadaşımız sağolsun 100 lira ekledi kendi ailesi adına... yeter yani ama tabii 2 kişi gönderirse (ki öyle bir durumda demek istiyorum) az gelir şekerim

Sahrap'ın şifalı bitki çayı (gaz, hazımsızlık ve inatçı öksürüğe birebir olduğunu iddia ediyor denemedim bilmiyorum ama mantıklı geldi)
1 tatlı kaşığı papatya çiçeği
1 çay kaşığı toz anason
1 çorba kaşığı melisa otu
2 su bardağı kaynar su

Papatya çiçeklerini yıkadıktan sonra anason ve melisayla birlikte çelik bir cezveye (tencereye neyse) koyup üzerine iki su bardağı kaynar suyu ekleyeceksin, ağzını kapatıp (cezve ya da tencerenin kendinin değil ) 10-15 dakika demlenmeye bırakacaksın (yani bu malzemeler kaynamayacak) balla tatlandırıp içecek/içireceksin.

olsun ben yinede çok güldüm, manyak

sağol utanmaz arkadaşım
anne oldunmu zaten dolaylı olarak babada arkadaşta bakıcıda hizmetçide oyuncakta oluyoruz

haklısın ne diym

tarif için mersi :)
evet yollayan yada yollayabilecek olan bilgi verirse ortalama bişey çıkar ortaya

günaydın vee iyi haftalar herkese...

selam nasıl geçti haftasonu

Son düzenleme:

İyiyiz gibiyiz Nilgun Eylül sabahtan beri hapsuruyor tirsiyorum doktoru aricam simdi . Dogum gunu ustu hasta olmasa .
Onun disinda surekli gece uyanmalarimizla mesguluz dislerden sanirim dedigim dedik bisey oldu cikti. Gecicidir insallah :)

bige eğer kargoyu meşrutiyet cd. 41 numaraya teslim edebilirsek
ücretsiz gönderecekler

İyiyiz gibiyiz Nilgun Eylül sabahtan beri hapsuruyor tirsiyorum doktoru aricam simdi . Dogum gunu ustu hasta olmasa .
Onun disinda surekli gece uyanmalarimizla mesguluz dislerden sanirim dedigim dedik bisey oldu cikti. Gecicidir insallah :)

bu havalar birden soğudu ya herkes etkilendi
çocuklar ne yapsın????
inşallah ilerlemeden atlatırsınız..
aman hespi aynı Burcu akşa sofrada yemek yiyoruz, makarna istedi veriyorum ağzına yiyor, arada köfte tıkıyorumyesin diye zıpa bir lokma bile yemedi, dışarı çıkarıp makarna istiyor
seçici oldu bunlar iyice ne yapacaksak

en geç 3 ocakta kargolanmış olsun diye konuşmuştuk... hani darülacezeye gidildikten sonra paket gelmesin arkadaşlara
istersen nevraya para yolla oradan toptan alıversin sen de elindekileri kargola (malum paket ne kadar küçük olursa aradaki farkla o kadar çok şey alabiliriz)
tamam şekerim atkı listesinden aldım seni
maşallah öykünün bünyesine

niye saçmaymış sadece baba olup yayılmak istiyorum bunun için de ameliyat şart alla alla
delülük baki o yönümle oynatmıycam ameliyatta başka yönümle oynattırcam

sağol utanmaz arkadaşım

yok ben sadece baba olcam onun için ameliyat şart

günaydın vee iyi haftalar herkese...

ben bugün biraz uzun öğlen arası yapayım görüşürüzzzzzz don sallayan smiley nerde yahu? adam oldum ya gayri erkek smileyler kullanacaktım ben

Meral çok geçmiş olsun öykü kuzumuza çabucak toparlar inşallah.
ebrucuğum geçmiş olsun canberkime .. inşll çabucak atlatırsınızçç

:
Nevracığım çok teşekkür ederiz sizler nasılsınız tatlı oğluşun nasıl?

Yasemin yine mi üşüttü Haktan yav biri geçmeden biri başlıyor tüh neyse Allah daha beterinden korusun biran önce iyileşsin inşallah. Sana da çok geçmiş olsun canım.

yasmin geçmiş olsun yaw
tikkat et kendine bacım hasta olma bide fasülye var

günaydın herkeseee öğlen oldu ama neyse:))
doktordan geldim şimdi belimde kabarcıklar oldu önce bişey ısırdı sandım ama geçmeyince doktora gittim uçukmuş..ilk kez duydum vücuttada uçuk olduğunu..fazla stresliyim şu aralar buda hediyesi oldu bana..
c.tesi günü kızıma doğumgünü yaptık arkadaşlarımızla çok güzel geçti benim adıma..iyiki doğdun kısmında gözlerim doldu ay ne kötü oldum anlatamam ne güzel bi mutluluk verdiler bize bu kuzular allahım hastalıklarını acılarını göstermesin inşallah..pelinin bi lafı varya insan bukadarmı hayran olur evladına bakmaya doyamıyorum bende..
bu cumarteside ailelerimizle yapacağız allahın izniyle..
zeynebin pastasını ve kurabiyelerini burcu teyzesi yaptııııı hem tadı hem görüntüsü muhteşemdi birazdan eklerim fotolarını..tekrar teşekkür burcucum..
ebrucum yokluğunu hissettik arkadaşım nasıl oldu canberk inşallah iyidir biraz daha..
meralcim öyküde hastaymış çok geçmiş olsun minik kuzuma..

Zevkle yaptim Oznurcum . İnsallah gun gelcek mezuniyet pastalarini filanda yapcam bu kuzularin :)

bizde iyiyiz çok şükür ebrucuğum .. işler çok yoğn geriden takip ediyorumm ..

meralin karnı açıktı
izin verirseniz 2 lokma birşeyler yiyiyp geliyim.

afiyet olsun meralcimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…