2009 Aralık Anneleri

hiç sanmam benim gibi zeki bir zatın dediklerini sizler bir kerede anlayın ben çifter çifter yazıyıorum ki anlayın aydınlanın

sağlıklıymış ya gerisi hikaye canım benim ya... şaka maka bir daha teyze oluyoruz veletler abi-abla oluyor vay be :97: :81:
valla anlıyoruz bacım hatta buradaki herkes anlıyor ama melikeye anlatamadık bu vaziyeti (heheeeee hazır dünürü yok yiyim azcık Melikeyi)

:86: :86: :86:
valla bi kovsa tazminatını da verse daha ne olsun :87:
melike karışık sinyaller yolluyosun bacım bi diyosun ki kale bi diyosun ki köy yolu bi diyosun ki iki banyo bi salon

cevabımı bir önceki mesajımda vermiştim efendim sizinle bir olamıycam ben meşgül bir hanımım iş güç kariyer sahibi bir insanım rica ederim

öyle şekerim bizim kale köyde büyük büyük dedem padişahın bir şeyci başıydı ama ne başı olduğunu anımsayamadım kocamda aristokrat bir lord of the muhtar olduğundan dolayı
amanın ilerde k köyden araç geldi bembeyaz zaten orası kuzeyde ve yüksek ilk kar oraya yağar ama aracı görmeniz lazım beraber çalıştığım kızda oradan geliyor du bakalım naslmış

valla süper olur meral zaten size gelir 1-2 saate kalmaz bize gelir
teşekkür ederim canım gelmeye çalışır mısın rica etsem?
ve kooooocaman bir AMİİİİİNNNNNNNN

aslında orada olmayı çok isterim ama eşim cumartesileride çalışıyor tatlım
keşke gelebilsem

soğuk,karanlık, yağmurlu vede fırtınalı bir bandırma sabahından günaydın herkezee

ateş yapmadı aşımız çok şükür. bu saatten sonrada yapmaz herhalde.
ipleri alıcam bugün kısmetse uçmazsam fırtınada. benim sebzegil ayağına taş bağlayalım diyo sankim dalga geçiyo benle,yosam benmi öle anladım:81:
sizde ne var ne yok bakalım

aha bak anlatamadığımızın ispatı

g...ün pek kalkmış senin hayırdır bacım
bilmediğimiz birşeylermi var:97:

gözlerini gözlerimden ayırma hiç ayırma hiç ayırma hiç ne olur
düşsün üstümüze karlar yaksın yüzümü rüzgarlar
damla damla düşsün yaşlar
ellerini ellerimden alma sakın ala sakın alma sakın ne olur
ayrılmak olmaz hiç senden rüyamızı bitirmeden
hasretimi dindirmeden
ellerini ellerimden alma sakın alma sakın alma sakın ne olur
kanat çırpar kuşlar sana
koş gel bana koş gel bana koş gel bana ne olur
sensiz bitmiyor günlerim
beklemek oldu kederim
uzaklarda durma derim
kanat çırpar kuşlar sana
koş gel bana koş gel bana koş gel bana ne olurrrr

yedirmem dünürümüüüü yettim dünür yettiiiim

sesini duymak harikaydı canım

selam hatunlar geldim anneme bakayım dedim napıyosunuz
fasülyem belli değil daha kız mı erkek mi ama çok iyi durumda
2li tarama yapıldı herşay yolunda
bide göstereydi kendini iyiydi ama olsun şimdilik iyi haberide yetti
eeee napıyonuz?

Yasemin günaydın canımm .. fasulyenin iyi olmasına çok sevindim ..
haktan nasıl oldu ..

Yasemin günaydın canımm .. fasulyenin iyi olmasına çok sevindim ..
haktan nasıl oldu ..

günaydın canımmmm
haktanın hırıltısı azaldı önceden 24 saat hırlarken şimdi çok çok daha hafif ve een fazla günde 1 saat sürüyo
ilaçları fayda etti sanırım
bitirince ilaçları kontrole gitcez
sen nasılsın yakışıklım nasıl?

zaten önemli olan miniciğimin iyi olması maşallah sağlıklı bir bebik geliyor inşallah acaba kızımın kaynımı olacak görümcesi mi oğluş nasıl sen nasılsın düzeldi iyice haktan değil mi

aaaaaaaaaaaaaaa deli bizim bu patron elektrikli petek var odada geldi ohh ne güzel ısıtıyor bu sobaya gerek kalmayacak heralde filan diye konuştu acaba ne kadar elekktrik yakar dedi termostatlı oda ısınınca sönüyor dedim aaa güzelmiş o zaman dedi veeeeeeeeeeeeeee odadan çıkarken ısısını kıstı çıktı Allahım yarabbim

zaten önemli olan miniciğimin iyi olması maşallah sağlıklı bir bebik geliyor inşallah acaba kızımın kaynımı olacak görümcesi mi oğluş nasıl sen nasılsın düzeldi iyice haktan değil mi

inşallah melikem sağlıcakla devam eder ve sağlıcakla gelir fasülyem
haktanım daha iyi kontrole gidene kadar içim rahat etmeyecek ama

gün geçtikçe senin şu patrona karşı hislerim kat ve kat artıyor melike söylemeden edemedim
bu kadar zalim nasıl olunur ya

Soğuk, yağmurlu, rüzgarlı ereğliden herkese naydınnnnnnnnnnnnnn :)))

günaydın hanımlar

nasılmış nasılmış??? sayın muhtar müsveddesinin lord oğlunun prenses kızının mavi kanlı leydi annesi hörmetler :87:

aslında orada olmayı çok isterim ama eşim cumartesileride çalışıyor tatlım
keşke gelebilsem

hay allah

günaydıııınnnnn
zayıfsın demeye getirmiş iltifat etmiş diye bakalım olaya

Soğuk, yağmurlu, rüzgarlı ereğliden herkese naydınnnnnnnnnnnnnn :)))

sana da güüüüüü o zaman

huleeeeeeeeeeeen en kahraman atom karıncaya çattık iyi mi
hem atom karınca hem süper kahraman hem tur bindirmiş hamiş hem anne hem eş hem gelin hem hem hemmmmm :44:
sağlık haberlerine çok sevindim yasemin inşallah haktanın da bir daha gelmemek üzere gitmiştir hırıltısı

termostatı kendisine taktırırsa uygun ısıda tüm işyerinin kaloriferlerinin söneceğine ikna etsenize melike

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…