yasmin'i aradım şimdi cinsiyeti belli değilmiş
sıpası göstermemiş
dr daha çok erken söyleyemem demiş
12 haftalık bir fasulye işte
selamı ver herkeze
melikeeeeeeeee
neden çitfe gittik bacım:26:
biz bir defada yazılanları anlayabiliyoruz dimi bige
sıpası göstermemiş
selamı ver herkeze
melikeeeeeeeee
evet ben yaptım geçmişi aman dur daha anlamadı benim geldiğimi oyüzden tek tek yazabiliyorum delüüüüü
dur ben arayım bugün ama daha erken en azından 12 olsun saat
çok güzel lapa lapa yağıyor ama köyün yolu hemen kapanır eve gittiğim yol acayip bir köy yolu tutarsa ben nasıl giderim arabayla gerçi şimdi hemen tutmaz ama valla ne yapalım yerde kar olduğu günler beni işe beklemesinler kız olmasa cesaret ederim ama arkada zeynep varken gelmem kovarsa kovsun dimi ama evetttttt
hiç sanmam benim gibi zeki bir zatın dediklerini sizler bir kerede anlayın ben çifter çifter yazıyıorum ki anlayın aydınlanın
sağlıklıymış ya gerisi hikaye canım benim ya... şaka maka bir daha teyze oluyoruz veletler abi-abla oluyor vay be :97: :81:
valla anlıyoruz bacım hatta buradaki herkes anlıyor ama melikeye anlatamadık bu vaziyeti(heheeeee hazır dünürü yok yiyim azcık Melikeyi)
:86: :86: :86:
valla bi kovsa tazminatını da verse daha ne olsun :87:
melike karışık sinyaller yolluyosun bacım bi diyosun ki kale bi diyosun ki köy yolu bi diyosun ki iki banyo bi salon
valla süper olur meral zaten size gelir 1-2 saate kalmaz bize gelir
teşekkür ederim canım gelmeye çalışır mısın rica etsem?
ve kooooocaman bir AMİİİİİNNNNNNNN
sağlıklıymış ya gerisi hikaye canım benim ya... şaka maka bir daha teyze oluyoruz veletler abi-abla oluyor vay be :97: :81:
valla anlıyoruz bacım hatta buradaki herkes anlıyor ama melikeye anlatamadık bu vaziyeti(heheeeee hazır dünürü yok yiyim azcık Melikeyi)
nasılda geçti bu yıl inanın ben hiç anlamadım
rabbim yavrularımızın gülen yüzlerini hiç soldurmasın
hakikaten burada herkez anlayacak kabiliyette ve kapasitede
ama sen bunu anlamayıp 2 kere yazmakta direniyorsun
ooooof dünür yok bige bende yükleniyom oh olsun işteeeeee
melike karışık sinyaller yolluyosun bacım bi diyosun ki kale bi diyosun ki köy yolu bi diyosun ki iki banyo bi salon
aha bak anlatamadığımızın ispatı
cevabımı bir önceki mesajımda vermiştim efendim sizinle bir olamıycam ben meşgül bir hanımım iş güç kariyer sahibi bir insanım rica ederim
hanım abak hanıma şimdide bizi beğenmiyor
öyle şekerim bizim kale köyde büyük büyük dedem padişahın bir şeyci başıydı ama ne başı olduğunu anımsayamadım kocamda aristokrat bir lord of the muhtar olduğundan dolayı
amanın ilerde k köyden araç geldi bembeyaz zaten orası kuzeyde ve yüksek ilk kar oraya yağar ama aracı görmeniz lazım beraber çalıştığım kızda oradan geliyor du bakalım naslmış
yedirmem dünürümüüüüsağlıklıymış ya gerisi hikaye canım benim ya... şaka maka bir daha teyze oluyoruz veletler abi-abla oluyor vay be :97: :81:
sıpası göstermemiş
selamı ver herkeze
melikeeeeeeeee
selam hatunlar geldim anneme bakayım dedim napıyosunuz
fasülyem belli değil daha kız mı erkek mi ama çok iyi durumda
2li tarama yapıldı herşay yolunda
bide göstereydi kendini iyiydi ama olsun şimdilik iyi haberide yetti
eeee napıyonuz?
Yasemin günaydın canımm .. fasulyenin iyi olmasına çok sevindim ..
haktan nasıl oldu ..
yedirmem dünürümüüüüyettim dünür yettiiiim
sesini duymak harikaydı canım
eeee napıyonuz?
dünürümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gelmiş yasmin sobeeeee
zaten önemli olan miniciğimin iyi olması maşallah sağlıklı bir bebik geliyor inşallah acaba kızımın kaynımı olacak görümcesi mi oğluş nasıl sen nasılsın düzeldi iyice haktan değil mi
aaaaaaaaaaaaaaa deli bizim bu patron elektrikli petek var odada geldi ohh ne güzel ısıtıyor bu sobaya gerek kalmayacak heralde filan diye konuştu acaba ne kadar elekktrik yakar dedi termostatlı oda ısınınca sönüyor dedim aaa güzelmiş o zaman dedi veeeeeeeeeeeeeee odadan çıkarken ısısını kıstı çıktı Allahım yarabbim
soğuk,karanlık, yağmurlu vede fırtınalı bir bandırma sabahından günaydın herkezee
ateş yapmadı aşımız çok şükür. bu saatten sonrada yapmaz herhalde.
ipleri alıcam bugün kısmetse uçmazsam fırtınada. benim sebzegil ayağına taş bağlayalım diyo sankim dalga geçiyo benle,yosam benmi öle anladım:81:
sizde ne var ne yok bakalım
Soğuk, yağmurlu, rüzgarlı ereğliden herkese naydınnnnnnnnnnnnnn :)))
cevabımı bir önceki mesajımda vermiştim efendim sizinle bir olamıycam ben meşgül bir hanımım iş güç kariyer sahibi bir insanım rica ederim
öyle şekerim bizim kale köyde büyük büyük dedem padişahın bir şeyci başıydı ama ne başı olduğunu anımsayamadım kocamda aristokrat bir lord of the muhtar olduğundan dolayı
amanın ilerde k köyden araç geldi bembeyaz zaten orası kuzeyde ve yüksek ilk kar oraya yağar ama aracı görmeniz lazım beraber çalıştığım kızda oradan geliyor du bakalım naslmış
aslında orada olmayı çok isterim ama eşim cumartesileride çalışıyor tatlım
keşke gelebilsem
soğuk,karanlık, yağmurlu vede fırtınalı bir bandırma sabahından günaydın herkezee
ateş yapmadı aşımız çok şükür. bu saatten sonrada yapmaz herhalde.
ipleri alıcam bugün kısmetse uçmazsam fırtınada. benim sebzegil ayağına taş bağlayalım diyo sankim dalga geçiyo benle,yosam benmi öle anladım:81:
sizde ne var ne yok bakalım
Soğuk, yağmurlu, rüzgarlı ereğliden herkese naydınnnnnnnnnnnnnn :)))
yedirmem dünürümüüüüyettim dünür yettiiiim
sesini duymak harikaydı canım
eeee napıyonuz?
aaaaaaaaaaaaaaa deli bizim bu patron elektrikli petek var odada geldi ohh ne güzel ısıtıyor bu sobaya gerek kalmayacak heralde filan diye konuştu acaba ne kadar elekktrik yakar dedi termostatlı oda ısınınca sönüyor dedim aaa güzelmiş o zaman dedi veeeeeeeeeeeeeee odadan çıkarken ısısını kıstı çıktı Allahım yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?