herkese günaydın yarın oğlusun doğumgünü hazırlık yapmalıyım gerci burda kimsemiz yok eşimin hastanede arkadasları gelcek eşleri ve çocukları.3 aile gelcek yani pek istediğim gib olmucak daha farklı hayallerim vardı annanemiz dedemiz dayımız olsaydı keske ama
Minayi yikamadan once ilk ben yikanayim dedim mama sandalyesine koydum onu ama nasil yikandigimi bilemedim birdahakine sacimi yikayip mina sandalyedeyken uyuyunca vucudumu yikamaya karar verdim
Siz yapablyrmusunuz banyo ya baska akil verirseniz kabulumdur
ne güzel ya ben işkembeyide tanesiz i,çerim, bu direk işkembe gibi olurrrrr hımmmmmmmmmmmmmmm:)))
aa sıkma ama canını ilk doğum günü bu tadını çıkarmaya bak. inşallah her geçen doğum günü bi öncekinden güzel olur..
valla ben eşim yokken hiç girmedim. cesaret edemem. önce ben yıkanıyorum sonra nazı alıyorum yıkıyorum eşim onu giydirmeye başlarken ben hemen durulanıp çıkıyorum..
canan ve nilgün geçmiş olsun.. aşı olan kuzucuklar var sorunsuz geçer inşallah..
çok kalamıcam benim kızın gözü yine şişti ve kızardı kafayı yemek üzereyim.. bugün engin doktora götürdü yine.. ki ben gidemediğim için kendime çok kızıyorum. kötü bi anneymişim gibi hissettim bugün.. neyse acıbademdeki cildiyeey gitti öteki doktoruda çağırmış kadın ikisi muayene etmiş ansiklopedileri açmışlar bakmışlar etmişler..alerji ama 3 yaşından önce test yapamıyolarmış. doğal olarak neye alerji olduğunu da anlayamıyolar.. yine başka bi krem verdi. e bebek gözünde kremi tutuyomu. ben sürüyorum o oğusturuyo.. of allahım. zaten öteki gözününde kanalı açılmadı. bi yaşına kadar açılmazsa operasyon geçirmesi gerekecek.. nedir benim kızımın gözünden çektiği.. çok canım sıkkın. şimdi kıpır kıpır bi oyana dönüyo bi buyana.. sürekli gözünü kaşyo kuzu.. öyle kötüki.. ay çok canım sıkılıyo valla sinirimden oturup ağlıyorum.. ne yapıcamı bilmiyorum ya nereye götürsem ne yapsam...
ay amma yazmışım kızlar geçmişe üstün körü baktım atladığım varsa kusura bakmasın öpüyorum herkesi..
müzeyyencim almışsındır inşallah mesajımı.. paşamı öp benim için..
bnde yalancı işkmbe yptım bugün kemikli et vardı onu kaynattım soğan sarımsak kavurdum un ekledim kavurdun biraz sonra et suyu ve süt ekledim 1 yumurta ekledim kıvama gelene kdr kaynadı
sos hazırladım sarımsak sirke ve limon suyu kırmızı toz biber eşim bayıldı ahhaa işkembe nerden geldi bu dedidedim yalancı işkembe bu ama tavsiye ederim süperdi
off eminim o da çok güzel olmuşturrrrr :)) bende şimdi çorbacıdan sipariş verdim ve 2 kase yedimm....
ohh afiyet olsun bizde şimdi içtik birer kase gece gece ii gidio dimii
ömercik nasıl oldu pişikleri geçtimi
aaaa canan senmişsin yawww....:)) adın deişmiş...
şaşırdım bende nerden tanıyoki diorum :))))
geçti canım geçti...medacascol ve trosyd mucizesi...
yağmur nasıl sen nasılsın??
çok geçmiş olsun sibel ya allah alah nedir bu kızın gözden çektiği 3 yaşda çok uzun bir süre ya daha önce neden yapılmıyor acaba test neye alerjisi olabilirki alerji riski yüksek olan yiyecekler baharat süt ürünleri yumurta şeker kırmızı meyveler aklıma gelenler bunlar evdede toz yünlü eşyalar peluş oyuncaklar canlı çiçekler bunları en aza indişrmeye çalışsan ne bileyim belki birinden biridir alerjisi kıyamam ya nasıdla kaşınıyordur gözleri polen falan deseme mevsimi deilki bnm yengem ve kızı her bahar göz nezlesi gibi bişy oluyolar polenler yüzünden gözleri şişiyor sulanıyor kızarıyor falan ama polen
benm beeniyi hadi kurtulmuş yakışıklı zor oluyo pişik ya
biz iyiyiz dünden beri kısa bi ateşlendik bn bi halsizleştim nazarmı değdi nedir anlamadık ama iiz şuan yağmurla babası uyudular bnde yatayım artık sabah kargalar kahvaltı etmedenkalkıoz ne de olsa iyi geceler
aa sıkma ama canını ilk doğum günü bu tadını çıkarmaya bak. inşallah her geçen doğum günü bi öncekinden güzel olur..
valla ben eşim yokken hiç girmedim. cesaret edemem. önce ben yıkanıyorum sonra nazı alıyorum yıkıyorum eşim onu giydirmeye başlarken ben hemen durulanıp çıkıyorum..
canan ve nilgün geçmiş olsun.. aşı olan kuzucuklar var sorunsuz geçer inşallah..
çok kalamıcam benim kızın gözü yine şişti ve kızardı kafayı yemek üzereyim.. bugün engin doktora götürdü yine.. ki ben gidemediğim için kendime çok kızıyorum. kötü bi anneymişim gibi hissettim bugün.. neyse acıbademdeki cildiyeey gitti öteki doktoruda çağırmış kadın ikisi muayene etmiş ansiklopedileri açmışlar bakmışlar etmişler..alerji ama 3 yaşından önce test yapamıyolarmış. doğal olarak neye alerji olduğunu da anlayamıyolar.. yine başka bi krem verdi. e bebek gözünde kremi tutuyomu. ben sürüyorum o oğusturuyo.. of allahım. zaten öteki gözününde kanalı açılmadı. bi yaşına kadar açılmazsa operasyon geçirmesi gerekecek.. nedir benim kızımın gözünden çektiği.. çok canım sıkkın. şimdi kıpır kıpır bi oyana dönüyo bi buyana.. sürekli gözünü kaşyo kuzu.. öyle kötüki.. ay çok canım sıkılıyo valla sinirimden oturup ağlıyorum.. ne yapıcamı bilmiyorum ya nereye götürsem ne yapsam...
ay amma yazmışım kızlar geçmişe üstün körü baktım atladığım varsa kusura bakmasın öpüyorum herkesi..
yani alerjisi olsa daha öncedende olmazmıydı sonradan çıkarmı acaba.. yani altıncı aydan beri süt ürünlerinide yiyo yumurtayıda.. şeker zaten yemiyo.. domates filan yazın hep yedi hiçbişey yoktu.. evdeki bütün halılar peluş zaten doğduğundan beri.. çiçek hiç yok.. (şaka gibi ama ben hiç sevmem evde çiçek :)) peluş oyuncaklarda odasında dolabın üstünde ki naz odasında yatmıyo sadece gündüzleri oyuncaklarıyla oynamak için biraz giriyo.. bi ara deterjanını değiştirmiştim doktor ondan olabilir dedi.. şimdi yine eski deterjanını kullanıyorum ama geçmedi.. bide tek gözü.. başka vücudunun hiçbiyerinde bişey yok...
ay her gören yolda ayy gözlerine bak ne güzel diyo.. sanki tek mavi gözlü bebek bu.. hey yarabbim madem diyon bide maşallah de bari.. valla nazar değdiğni düşünmeye başladım artık.. bukadar çok gözden çekermi yaa..
1 pakette bebek bezi alıcam kaç numara alsam bilmiyorum hangisi uygun olur sence sana tel numaramı atcaktım dimi bn unuutum dur yazayım kç bakma unutum
yani alerjisi olsa daha öncedende olmazmıydı sonradan çıkarmı acaba.. yani altıncı aydan beri süt ürünlerinide yiyo yumurtayıda.. şeker zaten yemiyo.. domates filan yazın hep yedi hiçbişey yoktu.. evdeki bütün halılar peluş zaten doğduğundan beri.. çiçek hiç yok.. (şaka gibi ama ben hiç sevmem evde çiçek :)) peluş oyuncaklarda odasında dolabın üstünde ki naz odasında yatmıyo sadece gündüzleri oyuncaklarıyla oynamak için biraz giriyo.. bi ara deterjanını değiştirmiştim doktor ondan olabilir dedi.. şimdi yine eski deterjanını kullanıyorum ama geçmedi.. bide tek gözü.. başka vücudunun hiçbiyerinde bişey yok...
ay her gören yolda ayy gözlerine bak ne güzel diyo.. sanki tek mavi gözlü bebek bu.. hey yarabbim madem diyon bide maşallah de bari.. valla nazar değdiğni düşünmeye başladım artık.. bukadar çok gözden çekermi yaa..
hamarat hatun şu 2ciyi denicem şehriye yaparım hep ama sütle denemedim hiç
tavuk suyun varsa;
unu iyice kavur üzerine tavuk suyu veya et suyu ( ben tavuk kaynatınca kavanozla buzluğa koyarım elimde olsun diye ) dök çok iyi karıştır veya blender yap bol sarmısak at zeynep bayılıyor yerken siz azıcık sirke dökebilirsiniz
yoksa ;
az suyu kaynat şehriye ekle pişince kıvamını sütle sulandır üzerine nane kırmızı biberli yağ kızdır ( tuzunu en son at ki süt kesilmesin[sağol cnm önerin için cvp gelmeyince bende kalktım hemen mantarlı tavuk sote pilav birde cacık yaptım çorbadan vazgeçtim sağol cnm önerin için tavuk çorbasınıdadün yemiştik:))suyu yoktu
ne güzel ya ben işkembeyide tanesiz i,çerim, bu direk işkembe gibi olurrrrr hımmmmmmmmmmmmmmm:)))
OHHHHHHHH AFİYET OLSUN BEN ÇORBACIYIMDIR ÇOK SEVERİM ÇORBAYI HERKES ABUR CUBUR YER TV İZLERKEN BEN ÇORBA ISITIR FİNCANLA ÇORBA İÇERİM O YÜZDEN ÇORBA TARİFİ BOL
AHHH BE CANIM YAA NAZAR DEĞİYOR O GÜZEL GÖZLÜME İNŞALLAH BU SEFER SONSUZA DEK GEÇER BİR BULUNSA NE DOKUNUYOR
hey yarabbim alıntı ile cevapla'ya basmazsan yazamıyorsun
KK DA SON NOKTA BİRDE HER SABAH MECBURLAR SANKİ SİTEYİ BAKIMA ALMAYA ZEYNEBE KALKINCA BİR BAKAYIM DİYORUM SİTE BAKIMDA BAKA BAKA KUŞA ÇEVİRDİLER SİTEYİ
BU ARADA ÇATALCADAN KAR YAĞIŞI ALTINDA GÜNAYDINNN NE GÜZEL YAĞIYOR
BU ARADA ÇATALCADAN KAR YAĞIŞI ALTINDA GÜNAYDINNN NE GÜZEL YAĞIYOR
hey yarabbim alıntı ile cevapla'ya basmazsan yazamıyorsun
günaydın arkadaşlar
alıntı ve cevaplaya bastım bende ancak bu şekilde yazabiliyorum
ne olmuş yine buraya
geçmiş çok birikmiş
şöyle bir göz atayım dedim ve yarısını ancak okuyabildim
herşey yolundamı
yasmin2in fasulyesinin cinsiyeti belli oldumu?
akşama bizede gelir herhalde melikecimBU ARADA ÇATALCADAN KAR YAĞIŞI ALTINDA GÜNAYDINNN NE GÜZEL YAĞIYOR
ne güzel dimiiiii
günaydııııııınnn
ne güzel yaaaaaaa buraya da gönder bacımmmbayılırım kara :81:
bende bende
bizede akşam saatlerinde gelir belki
olmadı yarın sabah kar yağışıyla uyanuruz kimbilir
bu arada bigecim
davetiyeniz süpeeeeeer olmuş
ellerine sağlık
okurken göz yaşlarıma hakim olamadım
rabbim tüm kuzularımızın nice nice yaşalrını böyle kutlamayı nasip etsin
canım günaydın hoşgeldin
merak etme o geçmişin yarısı melikenin çifte gitmeleri
valla nilgün dün akşam arayacaktı ama naptı bilmiyorum gerçi biz akşam nilgünle mesajlaştık öğrenmiş olsa söylerdi
bende bende
bu arada bigecim
ellerine sağlık
canım günaydın hoşgeldin
merak etme o geçmişin yarısı melikenin çifte gitmeleri
valla nilgün dün akşam arayacaktı ama naptı bilmiyorum gerçi biz akşam nilgünle mesajlaştık öğrenmiş olsa söylerdi
akşama bizede gelir herhalde melikecim
ne güzel dimiiiii
bende bende
bu arada bigecim
ellerine sağlık
çok güzel lapa lapa yağıyor ama köyün yolu hemen kapanır eve gittiğim yol acayip bir köy yolu tutarsa ben nasıl giderim arabayla gerçi şimdi hemen tutmaz ama valla ne yapalım yerde kar olduğu günler beni işe beklemesinler kız olmasa cesaret ederim ama arkada zeynep varken gelmem kovarsa kovsun dimi ama evetttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?