Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BİLGECİM ellerine sağlık canım arkdaşım çok teşekkür ederim![]()
de haydi umudum beni bekler
öpüyorum cümleten![]()
yerim yerim
haktandada tavuk ve yumurtadan tiskinmiştim doğumdan bi süre sonra başlamıştım yemeye buda öyle olur muhakkak
canuuuuum
sen nasılsın kuzularım nasıl
Deneme:87::87::87:
öpüyorum cümleten![]()
Ay kabul günü sanki bugün gelen giden millete hoş beş etmekten yazamadım size yaa.
şimdi de işleri halletmem lazım.
Amma bir sorum olacak kararsız kaldım çok aktivite masası mı zürafa ile eğlence mi? Hangisini alayım kızlar bugün halledeyim diyorum. Zürafa ile eğlence olursa doğumgününden sonra gelecek mağazalarda bulamadım netten alıcam. Aktivite masası olursa gidip alıcam bugün. Hadi bir el atın da karar verem ben de...
kızlar şimdiden yazayımda haberiniz olsun
yarın ve perşembe günü yokum
yarın öykümün aşılarını yaptıracağım
2 gün yıllık iznimi aldım
kısmetse cuma çalışacağım ama
yarın öykümün aşılarını yaptıracağım
aman allah mecbur etmesin tabi :26:
Normalde çok sevmeme rağmen bi balıktan bi soğandan bi turşudan tiskindim bu hamileliğimde ne yazık ki
yemek değil görmek bile midemi bulandırıyo yaaa((
deneme:87::87::87:
öpüyorum cümleten![]()
ay kabul günü sanki bugün gelen giden millete hoş beş etmekten yazamadım size yaa.
şimdi de işleri halletmem lazım.
Amma bir sorum olacak kararsız kaldım çok aktivite masası mı zürafa ile eğlence mi? Hangisini alayım kızlar bugün halledeyim diyorum. Zürafa ile eğlence olursa doğumgününden sonra gelecek mağazalarda bulamadım netten alıcam. Aktivite masası olursa gidip alıcam bugün. Hadi bir el atın da karar verem ben de...
Yarın öykümün aşılarını yaptıracağım