• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

yerim yerim
haktandada tavuk ve yumurtadan tiskinmiştim doğumdan bi süre sonra başlamıştım yemeye buda öyle olur muhakkak

canuuuuum
sen nasılsın kuzularım nasıl

iyiyim iyiyiz yani
öğlen eve gittiğimde beraber geldik zıpalar, babaanne dede
alışveriş yaptılar, şimdi gönderdim

Deneme:87::87::87:

hayırlı olsun ticker'in züpper olmuş

de haydi umudum beni bekler
öpüyorum cümleten :54:

haydi güle güle git bari
öperim ikinizi de

Ay kabul günü sanki bugün gelen giden millete hoş beş etmekten yazamadım size yaa.

şimdi de işleri halletmem lazım.

Amma bir sorum olacak kararsız kaldım çok aktivite masası mı zürafa ile eğlence mi? Hangisini alayım kızlar bugün halledeyim diyorum. Zürafa ile eğlence olursa doğumgününden sonra gelecek mağazalarda bulamadım netten alıcam. Aktivite masası olursa gidip alıcam bugün. Hadi bir el atın da karar verem ben de...

kızlar şimdiden yazayımda haberiniz olsun
yarın ve perşembe günü yokum:8::66:
yarın öykümün aşılarını yaptıracağım
2 gün yıllık iznimi aldım
kısmetse cuma çalışacağım ama

Ay kabul günü sanki bugün gelen giden millete hoş beş etmekten yazamadım size yaa.

Amma bir sorum olacak kararsız kaldım çok aktivite masası mı zürafa ile eğlence mi? Hangisini alayım kızlar bugün halledeyim diyorum. Zürafa ile eğlence olursa doğumgününden sonra gelecek mağazalarda bulamadım netten alıcam. Aktivite masası olursa gidip alıcam bugün. Hadi bir el atın da karar verem ben de...

ya ne diyeyim şimdi ben aktivite masasından memnunum ama zürafa ile eğlencede çok güzel görünüyor,
illa doğumgününde vermek istiyorsan al aktivite masasını

şimdiden geçmiş olsun o zaman öycü'ye
oh ne güzel 2 gün süpermiş

sorunsuz atlatırsınız siz de aşıları inşallah canım. iyi tatiller bu arada 2 gün kuzuyla beraber olucan ne güzel.

Fatma ve Azra Sultan geldi yanıma
çok sevindim walla

Son düzenleme:
canan'cım yarın yokum cnm benim,
şimdiden yağmur nisa'nın yeni yaşını kutluyorum.
rabbim sağlıkla sıhhatle nice yaşlarını görmeyi nasip etsin
öykü'de bende kocamaaaaan öpüyoruz sizi:69:

aman allah mecbur etmesin tabi :26:

Normalde çok sevmeme rağmen bi balıktan bi soğandan bi turşudan tiskindim bu hamileliğimde ne yazık ki
yemek değil görmek bile midemi bulandırıyo yaaa:(((

ben de adından bile midem kalkıyordu sonra yavaş yavaş sevdiğim balıktan başlayarak yavaş yavaş alıştırdım kendimi ama ilk ve tek istediğim turşu suyu oldu

deneme:87::87::87:

abowwwwwwwwww çok bir ışıldaklı olmuş çok cici

de haydi umudum beni bekler
öpüyorum cümleten :54:

yarın görüşürüz tatlım ben de ikinizi öpüyorum :54:

ay kabul günü sanki bugün gelen giden millete hoş beş etmekten yazamadım size yaa.

bilemedim ki zürafayı nasıldır

Yarın öykümün aşılarını yaptıracağım

ohhhhhhhhhhh güle güle eğlen kızınla canım şimdiden geçmiş olsun öykü cüğe inşallah sorunsuz geçer

Ben de çıkacam ama patron geldi son dakika hesap yapıyor delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

inşallah sorunsuz atlatırız melikecim
darısı tüm turtaların başına(ateşsiz ve keyiflerini bozmadan ve hiiiiiç ağlamadaan geçsin inş)

bizde dün çok güzel bir doğumgünü kutladık.bugünde aşılarımızı olduk inşallah ateşsiz geçiririz.

eşimle karara vardık sonunda aktivite masası alacağım ama ya fisher price ya da chicco. chicco da ingilizce veya italyanca dil seçeneğide varmış. bakalım türkçe-ingilizce şeklindeyse onu alırım büyük ihtimalle. e bebek te ikisi de var çıkışta bakıp karar vereceğiz. neyse aldıktan sonra eve gidince muhtemelen dayanamam veririm açar oğluşlar. fırsat bulursam yazarım. henüz doğumgünü hediyesi almamış olanlara fikir olur.

Back