• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

benim kız rekora gidiyor oturuyoruz beraber beni uyutacak herhalde:27::27:

ikinize de yazık yav. o uykusunu alsın büyüsün gelişsin sende uykunu al ki onunla ilgilenebilesin ama sabah geç kalkar inş. da sende dinlenmiş olursun. nasıl aoldu bu arada belin eda

burcu davetiyeyi yaptırdın mı sen yoksa netten bulup düzelttin mi benim bulduklarımda paintte küçük büyütünce de pixeli bozuluyo nasıl olcak

ikinize de yazık yav. o uykusunu alsın büyüsün gelişsin sende uykunu al ki onunla ilgilenebilesin ama sabah geç kalkar inş. da sende dinlenmiş olursun. nasıl aoldu bu arada belin eda

belim iyi ilaclardan ve ben bugün perde yıkadım makinayla halı yıkadım koltuk sildimm canıma kastım var kısacası simdide her tarafım agrıyor

belim iyi ilaclardan ve ben bugün perde yıkadım makinayla halı yıkadım koltuk sildimm canıma kastım var kısacası simdide her tarafım agrıyor

aferin sana madalyanı kim takıcak törene bizde gelelim :) maş. ve pes diyorum ve tebrik ediyorum eda :)

ah kıymet uyku düzeni yok birazdan yatar 12 ye kadar uyuyor öglen ee dolayısıyla ögleden sonra uyumuyor 5 gibi yatıyor 1 saat ve su saat halen ayakta degiştiremiyorum da kendi belirliyor hanımın

ah kıymet uyku düzeni yok birazdan yatar 12 ye kadar uyuyor öglen ee dolayısıyla ögleden sonra uyumuyor 5 gibi yatıyor 1 saat ve su saat halen ayakta degiştiremiyorum da kendi belirliyor hanımın

sen çalıştığın için problem canım haklısın ya. evde olsan onla beraber yatarsın öğlene kadar

aferin sana madalyanı kim takıcak törene bizde gelelim :) maş. ve pes diyorum ve tebrik ediyorum eda :)

ne yapayım kıymet kadının yaptıgını begenmiyorum ee esim hafta sonu evdeyse ya gezelim yada evde dinlenmek istiyor onun yoklugundan faydalandım yoksa sinirim bozuluyor bu da huy işte

meyvemi daha da acıktırır o beni şimdi söyle bir masa donatsam ohhhh masayla beraber yerim ama yemiyecem azmettimmm verecem

resmini gördüm amma sadece suratını ordan bişey çıkartamam :) sen daha iyi bilirsin tabi canım.

ben mısır patlatmaya gidiyom . kocamın canı istemiş. ben gelene kadar giderseniz herkslere iyi geceler olsun iyi uyuyun iyice dinlenin inş. yarın herkesin bebeikleri yürüsün inş.:)

gündüz giremem belki diye şimdiden yazayım

duru ve nehirin yeni yaşları kutlu olsun inş. sağlıklı mutlu huzurlu ve sevdikleriyle beraber nice yıllara ....

Günaydınnnnnnnnnnn zeynep memede uyuyor ancsak bu kadar yazabiliyorum çünkü harfleri göremiyorum oda loş

uyandıııııııııııııııııııııı :2: bu saatte pazar sabahı kalkılır mı turtam yaaaaaaz

Back