• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

:3::54: :54: :54:

nöbeti sana devredeyim :13:
haydi iyi tatiller iyi haftasonları pazartesiye kadar çok azdırmayın forumu lütfen okumak zor oluyo :27:
herkes kendine ve kuzucuğuna (ve olanlar fasülyelerine) çok iyi baksın :80:

teslim aldım ..şimdi yoklama yapacamm.. kim var kim yok bakalımm :9: :9:
güle güle bigecim iyi tatiler umutuu ve seni kocamannnn :54: :54: :54:

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)

Tweety75 , serinus+ , karanfil81+

eee buna şükürr... :9:

Allahım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bütün alıntılar gitti ne edem ben şimdi o kadar cevap yazdım :47:

Zeynebi tebrik eden herkese teşekkür ederiz sabah saçlarımı jölelerken baktım yanımda ayakta duruyor tutunmadan ayy yavrum artık ne rahat duruyor diye düşünürken 1 adım attı ama sadece 1 adım dengesi bozuldu düşmeden toparladı kendini ama başka adım atmadı arşimet gibi fırladım banyodan eşimi aradım allahım sanki ilk yürüyen benim kızım

başak ne alıntı yapmıştım unuttum ama bilge ye çok güldüm kat mı çıkıcan lafına delüüüüüüüüü :33:

:16:
kocamaaaan öpüyorum seni ve umutu
allaha emanet olun canımmmmm

aynı his bende de var
oğluşuma ihanet etmişim gibi hissediyorum
şimdi hiç geçmeyecek mi bu his :25:

oy oy oooy baya
hengameli olcak desene sizin yaş günleri

valla bende de eşimde de ayberkin dışında birşey yaptığımızda hala mevcut o duygu:17:
mesela ikisne de kıyafet alıcak oluyorum önce ayberkin bedenine göre bakıyorum büyüğü yoksa küçüğü de almıyorum ama küçüğü yoksa ayberke alıyorum her halükarda

herkese iyi hafta sonları ..

Meralcim ve Özlemcim d.günleriniz kutlu olsunn .. rabbim gelinlik giydikleri günleri gösterir inşll.

Öykü ve Duru ya mutlu, sağlıklı uzun ömürler diliyorum veeeee kocaman :54: :54:

Helal valla dün verdim siparişi bugün geldi küvetim bu arada dün akşam aldığımı iade ettim yerine kırmızı kadife elbise aldım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee o anda parktan dolayı trafik cezası yedim elbise bana 20+62 ye patladı eşimin haberi yok kırk saat laf eder oraya konur mu araba diye sabah gittim ödedim erken ödedim diye 46.5 aldılar ama içime oturdu

ben de öykünün ve durunun doğum günlerini kutlarım.Allah anneli babalı uzun ömürler versin iki kuzuya da.

pelin ben yandım walla pazartesi oğlumun doğum günü çarşamba da okuldaki arkadaşlar gelecek eve her türlü malzemeyi yığdım ama ne yapacağımı hala bilemiyorum.şu an tek hazır olan şey yaşpasta geriye daha çok iş kalıyor.ne yapayım kafam karışı hem pratik hem de kolay ne var.güya kurabiyede hazırlayacatım ne yapsam acaba:97:

Ordaki nevranin dis kurabiyesinin tarifi benimkiside yanliz kabartma tozu yarim paket kullan derim mina uyandi ben kacar kolay gelsin

ay kızlar çok mutluyum ve de çooook heycanlıyım :21: :84: nihayet tezimi bugün teslim ettim veeee doğum günümüz için hazırım
tabi yapacak işlerim var daha ama olsun
nilgün berkayın doğum günü kutlu olsun nice nice yaşlara ersin sağlıkla ve mutlulukla inşallah

Back