2009 Aralık Anneleri

Aslında durum şu; gece beren annemin yanında yattı bende uyudum.Beren gece hiç ağlamadan uyudu sanki bana özellikle yapıyor cadı :)

oh oh oh maşallah allah içinize sindirsin...
annenin nesi var tülaycım? yorgunluğa falan mı bağlı acaba?

kızlar elimde kocaman klasör var işler çok fena. Hepinizi öpüyorummm ben kaçtımm

kolay gelsin tatlım

tülaycım d.günününüz güzel geçmesine çok sevindim .... annene de çok geçmiş olsun önemli bişeyi yoktur inşll.

oh oh oh maşallah allah içinize sindirsin...
annenin nesi var tülaycım? yorgunluğa falan mı bağlı acaba?

kolay gelsin tatlım

Dün çok stres yapmış canım sonra babamla accık atışmışlar bide telaşe nası olacak stresi börekler yetişmicek stresi sabaha karşı başağrısı yapmış. istifrada edememiş sonra tam ben çıkarken biraz yapınca rahatladı ama baş ağrısı kötü çok. aradım şimdi kahvaltı yapsın bakalım olmazsa acile götürcem

ah kuzum ya... azıcık karanlıkta yatıp uyuyabilse toplar aslında... ama nasıl yatacak? ecrinnaz'ı uyuttuğunda kendisi de yatsın bari tülaycım

pek münasip pek münasip
allah mesut etsin Azra ile Ömer'i
ay eşekkur ederız bıge teyzesı,,allah umutla eylul de mutlu mesutt etsınn
bu arada benım dunurumun adı da burcu:))

cok sevındım guzel gecmesınde ınş herkesınkı sorunsuz boyle zevklı olur
ben cok moralım bozuluyo doğum gununu hatırladıkça,,pazara denk gelıyo,,eşim şehır dışında olacak,,annemlerın gelmesıde muallak,,kzımla tek başımıza kalıcaz,,e başka bı tarıhte kutlmak ta olmaz ne yapcaz bılmıyorum

Son düzenleme:
sonunda canberk' in d.günü fotolarını yükleyebildim.. Burcu ' da çekmişti aslında , asıl fotolar onda vakit bulabilirsen yükle diyecem ama heralde eylül bırakmıyoo ..

ah kuzum ya... azıcık karanlıkta yatıp uyuyabilse toplar aslında... ama nasıl yatacak? ecrinnaz'ı uyuttuğunda kendisi de yatsın bari tülaycım

dedim canım evde hiç bişiye bakma kız uyuyunca sende yat dedim. dinler inş.

saol canım.başka tarihte kuttlamayı bende sevmediğim için hafta içi canım çıktı .gününde seviyorum herşeyi. ama istisnalar olabilir . eşin geldiğinde ve anneneler geldiğinde yap bence canım. gününde kızınla küçük bi kutlama yapın. eşinle ve ailenlede büyük olmazmı

amin canım inşallah :132:
valla hayatımda o kadar fazla burcu oldu ki hep... hiçbirinden de zarar görmedim iyidir Burcular ama en iyisi benim dünür tabii :82:

ufak çaplı bir şeyler hazırla komşularını falan çağır hiç olmazsa Azra'ya hatıra olur bomboş herhangi bir gün gibi geçirmeyin Fatmacım

hadi yaaa dinlense iyi olur aslında ecrinnaz uyu kuzum uyu annene dinlensin biraz...

fatmacım bozma morilini ufak bi kutlama yap şimdilik sonra toplanıp gönlünce yaparsın .. bizimkide hafta içine dek geliyoo o akşam eşimle kutlayacaz.. c.tesi günü herkesle .. : ))

dedim canım evde hiç bişiye bakma kız uyuyunca sende yat dedim. dinler inş.

duygu sömürüsü yap tülaycım... "biraz canının kıy*****i bil annem, bak ecrinnazın sana ihtiyacı var benim sana ihtiyacım var lütfen kendine iyi bak" de o zaman yatmaya zorlar kendini
en azından benimkinde bu tarz yaklaşım işe yarıyo

alla alla bu *** neyin nesi m e t i n kısmını yıldızlamış :44: k ı y m e t i n i

bu arada listemiz var ama buradan da listede olmayan arkadaşlar için doğumgünlerini hatırlatsak mı kızlar?

İYİ Kİ DOĞDUUUN GÖKAAAYYYY
İYİ Kİ DOĞDUUUN GÖÖKAAAAYYYYYY

Son düzenleme:

dün geçmişi okurken gördüm öğrendim seninde hamile olduğunu çok sevindim allah sağlıcakla tamamına erdirsin canım :)
ikinci çocuktan sonra benimde bişekilde korunmam lazım bi araştırayım bende bakayım cilt altı ımplant nasıl oluyomuş

ilk hamilelikte 15 kilo aldım doğumdan sonra bi kısmını verdim sonra bi kısmını geri aldım
üzülüyodum o kiloyla hamile kaldım üzerine yine kilo alcam diye ama verdim şükür
e tabi baya hırpalandım
inşallah zehracım kolay bir hamilelik ve kolay bir doğum geçiririz :18:

offf offf ne yapsak boş yanii ..
senelerce spiralle korunanda var ama olcaksa oluyo işte
allahın işi :26:
Yasemin gecmis olsun oglus iyi mi Ateslenmis galiba ay birde umut adimlamis masallah
iyi çok şükür pelin
ateşi düştü daha çıkmadı şükür
şimdi kök söktürüyo bana
yaaa umut paşa attı ilk adımlarını

herkese günaydın
hayırlı huzurlu sağlıklı olsun günümüz inşallah

tülaycım çok sevindim canım güzel geçmesine
annenin rahatsızlanmasınada üzüldüm çok geçmiş olsun canım yorulmuş bunalmıştır dinlenirse düzelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…