günaydın baharcım nasılsın , beren kuzusu nasıl maşallah ona .. inşll böyle devam eder..
burak' ta sabaha kadar uyuyordu ama dün gece 4 :30 kalktı salla, salla uyutamadım .. sonra eşim uyutmuş ben sızmışım valla ..
günaydın canlarım burdan kutlayan vede akşam cebime msj atan arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. iyiki yanımdasınız iyiki varsınız. çok güzel geçti çok eğlendeik . kayınvalidemin laf sokmalarına rağmen çok göbecik attık. tam bir parti oldu. hep kaynana şarkısını çaldırdım. kudurdu benimki.eltimlede karşlıklı göbek atınca çıldırdı .kızımın bir sürü cicisi oldu.altını oldu. resimleri en kısa sürede yüklücem.kızımda gece annesini üzmedi bütün gece eller havada göbek attı.sorunsuz deliksiz uykuda yapınca sabah gülerek uyandı.gece annem bizde kaldı ama sabaha karşı rahatsızlanmış. bide hasta olmasaydı bugün keyfime dicek yoktu.ama aklım evde kaldı şimdi.
kızlar elimde kocaman klasör var işler çok fena. Hepinizi öpüyorummm ben kaçtımm
günaydın canlarım burdan kutlayan vede akşam cebime msj atan arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. iyiki yanımdasınız iyiki varsınız. çok güzel geçti çok eğlendeik . kayınvalidemin laf sokmalarına rağmen çok göbecik attık. tam bir parti oldu. hep kaynana şarkısını çaldırdım. kudurdu benimki.eltimlede karşlıklı göbek atınca çıldırdı .kızımın bir sürü cicisi oldu.altını oldu. resimleri en kısa sürede yüklücem.kızımda gece annesini üzmedi bütün gece eller havada göbek attı.sorunsuz deliksiz uykuda yapınca sabah gülerek uyandı.gece annem bizde kaldı ama sabaha karşı rahatsızlanmış. bide hasta olmasaydı bugün keyfime dicek yoktu.ama aklım evde kaldı şimdi.
kızlar elimde kocaman klasör var işler çok fena. Hepinizi öpüyorummm ben kaçtımm
oh oh oh maşallah allah içinize sindirsin...
annenin nesi var tülaycım? yorgunluğa falan mı bağlı acaba?
kolay gelsin tatlım
Dün çok stres yapmış canım sonra babamla accık atışmışlar bide telaşe nası olacak stresi börekler yetişmicek stresi sabaha karşı başağrısı yapmış. istifrada edememiş sonra tam ben çıkarken biraz yapınca rahatladı ama baş ağrısı kötü çok. aradım şimdi kahvaltı yapsın bakalım olmazsa acile götürcem
ay eşekkur ederız bıge teyzesı,,allah umutla eylul de mutlu mesutt etsınnpek münasip pek münasip
allah mesut etsin Azra ile Ömer'i
ah kuzum ya... azıcık karanlıkta yatıp uyuyabilse toplar aslında... ama nasıl yatacak? ecrinnaz'ı uyuttuğunda kendisi de yatsın bari tülaycım
saol canım.başka tarihte kuttlamayı bende sevmediğim için hafta içi canım çıktı .gününde seviyorum herşeyi. ama istisnalar olabilir . eşin geldiğinde ve anneneler geldiğinde yap bence canım. gününde kızınla küçük bi kutlama yapın. eşinle ve ailenlede büyük olmazmıay eşekkur ederız bıge teyzesı,,allah umutla eylul de mutlu mesutt etsınn
bu arada benım dunurumun adı da burcu:))
cok sevındım guzel gecmesınde ınş herkesınkı sorunsuz boyle zevklı olur
ben cok moralım bozuluyo doğum gununu hatırladıkça,,pazara denk gelıyo,,eşim şehır dışında olacak,,annemlerın gelmesıde muallak,,kzımla tek başımıza kalıcaz,,e başka bı tarıhte kutlmak ta olmaz ne yapcaz bılmıyorum
ay eşekkur ederız bıge teyzesı,,allah umutla eylul de mutlu mesutt etsınn
ben cok moralım bozuluyo doğum gununu hatırladıkça,,pazara denk gelıyo,,eşim şehır dışında olacak,,annemlerın gelmesıde muallak,,kzımla tek başımıza kalıcaz,,e başka bı tarıhte kutlmak ta olmaz ne yapcaz bılmıyorum
Dün çok stres yapmış canım sonra babamla accık atışmışlar bide telaşe nası olacak stresi börekler yetişmicek stresi sabaha karşı başağrısı yapmış. istifrada edememiş sonra tam ben çıkarken biraz yapınca rahatladı ama baş ağrısı kötü çok. aradım şimdi kahvaltı yapsın bakalım olmazsa acile götürcem
ay eşekkur ederız bıge teyzesı,,allah umutla eylul de mutlu mesutt etsınn
dedim canım evde hiç bişiye bakma kız uyuyunca sende yat dedim. dinler inş.
bu arada listemiz var ama buradan da listede olmayan arkadaşlar için doğumgünlerini hatırlatsak mı kızlar?
benım bıkac hastam vardı tup lıgasyonuyla hamıle kalan.daha ne yapalım dıyorlar!!spırallede olabılıyor tabıı.%100 korunma yok yanı,ben bu bebişten sonra cilt altı ımplant taktırmayı dusunuyorum bakıcam duruma gore.
yanı sevınsemmı uzulsemmı bılemedım:kılo vermek ıyıde mahvolmussundur buarada.bende azalma yok amaan cok korkuyorum ılkınde 18 kılo aldım bırde su fazlaydı her gören ıkızmı dıyordu ama arakadan bısey yok onden dev bır balon!sağlıkla tamalarız ınşallah bu surecı
senelerce spiralle korunanda var ama olcaksa oluyo işteofff offf ne yapsak boş yanii ..
iyi çok şükür pelinYasemin gecmis olsun oglus iyi mi Ateslenmis galiba ay birde umut adimlamis masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?