herkese günaydın
hayırlı huzurlu sağlıklı olsun günümüz inşallah
tülaycım çok sevindim canım güzel geçmesine
annenin rahatsızlanmasınada üzüldüm çok geçmiş olsun canım yorulmuş bunalmıştır dinlenirse düzelir inşallah
bilge sana bi kaç satır yazmak istiyorum burdan. herkezin derdiyle ve mutluluyla yakınen ilgilendiğin için kocaman bi takdirriiii hakediyosun arkdaşım. iyiki varsın iyiki seni tanımışım
günaydııııııınnnnnnnnnnnnnnn
amin inşallah güzelcim
günaydın yaseminnnnnn
saol canım. evet yoruldu bunaldı atlatır inş.annelerimize bebelerimize bişicik olmasın
yasemin ilk dogumun normal mıydı?
yok canım 4 kılocuk tosunum ve fazla suyumla sezryn oldm ama son ana kadar hıç oturmadım normal doğrcam dıye yurudm durdm 9 ay((içimde kaldı valla.şimdi cook ıstyrm bır manı cıkmazsa normali ama dr yok fazla.sen nerde yasıyorsun?Allah kolaylık verır ıns daha rahat olur bu dogumun
sezaryenden sonra en az 2 yıl bekleyin diyorlardı... hatta normali için 4-5 yıl diyorlar gibi hatırlıyorum ben zehra nasıl olacak?[/Q
yok bılge o bekleme suresı ulkemızde verılıyr genelde ama zaten rahım dınlensınden ziyade anne bedenı toparlansın dıye.turkıyede doğum yapmak ıstyrm ama kımse risk almak ıstemyr.oysa arasrmalra gore 2.yi normal yapmak sezryndan daha rısklı değil
eveeet biiz:)))Selam kızlar aramızda hamilemi var yoksa geçmişi okuyamadım gelemiyorum fazla.
Bugün Eren in doğum günü nasıl da geçti koca 1 sene :)
Selam kızlar aramızda hamilemi var yoksa geçmişi okuyamadım gelemiyorum fazla.
yok bılge o bekleme suresı ulkemızde verılıyr genelde ama zaten rahım dınlensınden ziyade anne bedenı toparlansın dıye.turkıyede doğum yapmak ıstyrm ama kımse risk almak ıstemyr.oysa arasrmalra gore 2.yi normal yapmak sezryndan daha rısklı değil
Selam kızlar aramızda hamilemi var yoksa geçmişi okuyamadım gelemiyorum fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?