• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

hacı çok bilinçli görüyorum seni...:71: hamile kardeşlerimizede ışık tutuyosun :))))

aman bana da neler demişlerdi o zaman çıkarıken çok acıyo falan die..benimki çıkmış gitmiş haberim yok...bazılarının pırlanta oluyoya, benimki teneke :)))

Bilincli ne kelime be aslan o aslan :)
Ya bu arada benim spiralden once doktora gidip bi inceletmem lazim cok fazla akintim var . Of iki kere de bızıklatmak istemiyorum acikcasi.

Toplumsal msjimizida verelim bide sevmiyonuz beni kurutma tanitimi yaparim zimbirti tavsiye edrm toplumsal msj veririm daha ne ypym ahh ahh Ben kadin takti ilk sorum cikarmasi daha klymis dimi demek oldu guluyot kadinda :)

hiç gidesim yok ama çok başım ağrıyooo..sabahta erken kalkıciiim kocacığım işe gitmeden beni ablama bırakacak..haydin iyi geceler..

Toplumsal msjimizida verelim bide sevmiyonuz beni kurutma tanitimi yaparim zimbirti tavsiye edrm toplumsal msj veririm daha ne ypym ahh ahh Ben kadin takti ilk sorum cikarmasi daha klymis dimi demek oldu guluyot kadinda :)

seviyorum ama kimi
en tatlı birisini
nasıl söylesem sana
ilk harflere baksana....:16:

selam kimsecikler kalmamış yine ben anca gelebildim.

neşeee meriç n ; tülay ecrinnaz ın; burcu sepet ömer in:) yeni yaşı kutlu olsun. sağlıklı mutlu hayırlı tüm sevdikleriyle süper bir hayatları olsun kuzuların inş.

bige hayırlı olsun umut paşadın ilk adımı :) benim cadı 2 aydır 10 adıma kadar çıkardı hatta 3 gün yürüdü sonra bıraktı ama gerisi bi türlü gelmiyo. bişey bekliyo sanırm:)

nevra yeni dişleriniz hayırlı olsun:)
nilgün sizin 5. dişinizde hayırlı olsn
biri daha vardı unuttum kusura bakmasın sizinde dişeriniz hayırlı olsun. geri kalan dişlermiz rahat rahat sorunsuz çıksınlar inş.

meral öykü hanım yürümeyi çözmüş maş. darısı bizimkilerin başına:)

peln kutlarım zımbırtını:) vallaha hiç bşeye güven yok. eski usule devam arada zeynebe bi kardeş olur mu bilmem. başka türlü de yapacağımız yok sanırım. en iyi hali kaza süsü verilmiş hali:)

yasemin hayırlısı olsun ve gönlünden geçen olsun cinsiyeti için. en önemlisi hayırlı evlat olsun inş.cnsiyet için ağırlık erkekten yana bende de :)

başka unuttuğum varsa üzgünüm aklımda kalanlar bunlar 2 gündür sabahtan çıkıyyorum gece geliyorum eve düzenimiz şaştı neyse herkese Allah rahatlık versin inş. bebişler mis gibi uyusun anneler de dinlensin ohhh desn:) eyvallah...

Son düzenleme:
Arkadaslarim selammm
Bana dogum gunu lidtesini yollamadiniz daha:(
Bende bugun dr a gittim kist yokmus smear testi yapti rahim agzinda kucuk bir yara varmis ilac yazdi yarn da kan tahlili yapilacak oglus iyi Ben dr darken anne anne die aglamis cook duskun bana sarmas dolas oturuyorz hep Sizler bebekler hep iyidir INS gorusmek uzee

iyi akşamlar herkeseee
eşimin halasının gelini 3,5 aylık hamile ve zımbırtıyla hamile kaldı
oda güvenli değilse güvenli olan ne acaba?

ben hamile kaldığımdan beri 9 kilo verdim sizde düşünün deeeermişim :23: :37: :33:

haktanı uyutmaya gidiyoruuuum by by
gelmemle gitmem bir oldu sankim ama napalım kutsal görev beni bekliyo :31:

benım bıkac hastam vardı tup lıgasyonuyla hamıle kalan.daha ne yapalım dıyorlar!!spırallede olabılıyor tabıı.%100 korunma yok yanı,ben bu bebişten sonra cilt altı ımplant taktırmayı dusunuyorum bakıcam duruma gore.
yanı sevınsemmı uzulsemmı bılemedım:kılo vermek ıyıde mahvolmussundur buarada.bende azalma yok amaan cok korkuyorum ılkınde 18 kılo aldım bırde su fazlaydı her gören ıkızmı dıyordu ama arakadan bısey yok onden dev bır balon!sağlıkla tamalarız ınşallah bu surecı

bugün bizim doğumgünümüzzzzzz :46:

ömer paşasına nice mutlu , sağlıklı , uzun ömürler diliyorumm ..

Oznur beni tebrik et benimde zimbirtim var bugun itibariyle :))

pelin hadi hayırlısı olsun..

heee annadım...:)) acımaz ya merak etmeyin :))

şimdi size benim zımbırtı olayımı anlatayım da sizlerde tikkatli olun yawrucuklarım :PP

2000 de duru doğdu...(millenyum bebeeeğe)) 2002 de doktoruma gittim ve spiral taktırdım...5 yıl süreliydi ama doktorum her yıl kontrole gelirsem iyi olacağını söledi...ben tabikii gitmedim...2007 de babamın vefatından 6 ay önce falan artık bi gidiyim doktora ne durumda bi baksın dedim...ama bu arada en ufak bir şikayetim de olmadı....

neyse acar bey ultrasonla önce üstten baktı göremiyorum dedi, sonra öteki türlü baktı evirdi çevirdi, bu aradaaa adamın surat ifadesi çok enteresan ''nereye giderki'' falan dio...yanında mesa hastanesi var ona yolladı beni bi film çektirelim bakalım bi de orda dedi...gittim çekildi film....

acar bey baktı yine yokkkkkkk....

velhasıl benim zımbırtı nerde, ne zaman, nasıl gitti belli olamadı...:9:

ve ben bu arada hiç hamile falan kalmadım..sonra hiç beklemediğim bir anda Ömer geldi....

sonraaaaa gökten 3 elma düştü....:46:

ee nereye gitmiş hakketten .. :26: :26:

iyi akşamlar herkeseee
eşimin halasının gelini 3,5 aylık hamile ve zımbırtıyla hamile kaldı
oda güvenli değilse güvenli olan ne acaba?

ben hamile kaldığımdan beri 9 kilo verdim sizde düşünün deeeermişim :23: :37: :33:

haktanı uyutmaya gidiyoruuuum by by
gelmemle gitmem bir oldu sankim ama napalım kutsal görev beni bekliyo :31:

offf offf ne yapsak boş yanii .. :37: :27:

günaydınnn canlarımmmm.Bugün çok keyifliyim Allahıma binlerce şükür.Çünkü sabaha kadar deliksiz uyudummmm.Darısı başınıza artık :)))

acı yokkkki korkmaaaa....en garantili yol korunmak için...

fatma senin damadın varmı burda?? yoksa ben istiyorum kızını...:))
ayy içim bı garıp oldu burcu yaa kzıını ıstıyorum dıyınce,ben nası verıyım kızımı yaa ,e şimdiden alıştırmam lazım dimek kı kendımı:))omer de en sevdığım erkkek ısmıdır demek kı damadımı da cok sevıcem,,ne dıyelım allah mutlu etsın o zamn burcucum:))
Herkese günaydınnnnn ........ :54:

günaydınnn canlarımmmm.Bugün çok keyifliyim Allahıma binlerce şükür.Çünkü sabaha kadar deliksiz uyudummmm.Darısı başınıza artık :)))

gunaydın arkadaşlarrr
allah hep mutlu etsın canım da delıksız uyku mu ?o nedır???

dun gece sıte yyıne bakıma alınmıştı gıremeıyodum
bazı değişiklikler var daha tam cozemedım ama allttakı suratlar gıtmış ve nerde bulamıyorum,,ve yukarda kadınlar klubu yerıne bulletın dıye bışı yazıyor

kızlar bişey sorcam siz yastık kullanıyormusunuz ben kaanı hep yastıksız yatıırıyorum acaba artık yastıklı yatırmakmı gerekli :44:

şiltenin altına koydum böylece yeni de yemek yese eğimli yattığı için sıkıntı olmuyor onun dışında yastık kullanmıyorum

kızlar izin aldım bn kaçıyorum. bu gece uzun olacak. kalbim atıo sabah beri:52:.çok heyacanlıyım. inş. sorunzsuz geçer dua edn baNA:18::71:

inşallah süpper bir kutlama olmuştur

bugün bizim doğumgünümüzzzzzz :46:

sağlıklı, mutlu, huzurlu, bereketli ve uuuuuuuupuzun bir ömrü olsun Ömer paşanın :16:

kızlar listemi yaptm burdan mı yazayım özele bigeye mi atayım?bilemedim ben genede burdan yazayım

evde kullanılmamış bir şey yok sanırım olanları dağıttım hep ama yine bir elden geçireceğim.
Başka bir şeyler daha ekleyebilirim zaman içinde.

listeye ekledim arkadaşlar sağolun... listeyi de öğlene cicili bicili şekilde koymayı umuyorum

ben epidural sezeryan oldm ve acayip memnun kldm hic dogum sonrasi agrim olmadi korkmasin okuyan hamile varsa tavsiye bile edrm yani

toplumsal mesaja destek tam destek... yaşasın epidural sezaryen!! ağrı sızı olmaması +1, herkesten önce ve keyifli keyifli bebeğine ilk dokunan kişi olmak (dr'u hariç tutmak zorundayız tabii) +10 diyorum :51:

birde umut adimlamis masallah

tenk yu :emir_bebek:

hacı çok bilinçli görüyorum seni...:71: hamile kardeşlerimizede ışık tutuyosun :))))

aman bana da neler demişlerdi o zaman çıkarıken çok acıyo falan die..benimki çıkmış gitmiş haberim yok...bazılarının pırlanta oluyoya, benimki teneke :)))

:86: :86: :86: süpermiş hikaye

bige hayırlı olsun umut paşadın ilk adımı :) benim cadı 2 aydır 10 adıma kadar çıkardı hatta 3 gün yürüdü sonra bıraktı ama gerisi bi türlü gelmiyo. bişey bekliyo sanırm:)

başka unuttuğum varsa üzgünüm aklımda kalanlar bunlar 2 gündür sabahtan çıkıyyorum gece geliyorum eve düzenimiz şaştı neyse herkese Allah rahatlık versin inş. bebişler mis gibi uyusun anneler de dinlensin ohhh desn:) eyvallah...

teşekkür ederiz kıymetcim... valla bana da tam yürümesi zaman alacak gibi geliyor ama bu ara beni yalancı çıkarmakla meşgul olduğu için kendileri ne söylesem boş :27:
batıl diyebilirsin de bizim bakıcının torunu yarım yamalak yürüyormuş meğer çocuğun babasının kurban adağı varmış çocuk için... onu keser kesmez açılmış... ha tesadüf mü gerçek mi bilemem duyduğumu aktarır kenara çekilirim :68:

Arkadaslarim selammm
Bana dogum gunu lidtesini yollamadiniz daha:(
Bende bugun dr a gittim kist yokmus smear testi yapti rahim agzinda kucuk bir yara varmis ilac yazdi yarn da kan tahlili yapilacak oglus iyi Ben dr darken anne anne die aglamis cook duskun bana sarmas dolas oturuyorz hep Sizler bebekler hep iyidir INS gorusmek uzee

mail adresi olmayınca haliyle nazancım :50:
geçmiş olsun inşallah sorunsuz geçer yaran da tahlilin de :94:

offf offf ne yapsak boş yanii .. :37: :27:

yaparsan dolu, yapmazsan boş esasen nevra :47: :74: :92:

Herkese günaydınnnnn ........ :54:

günaydınlaaaaar... maşallah baharcım valla darısı başımıza

ayy içim bı garıp oldu burcu yaa kzıını ıstıyorum dıyınce,ben nası verıyım kızımı yaa ,e şimdiden alıştırmam lazım dimek kı kendımı:))omer de en sevdığım erkkek ısmıdır demek kı damadımı da cok sevıcem,,ne dıyelım allah mutlu etsın o zamn burcucum:))

gunaydın arkadaşlarrr
allah hep mutlu etsın canım da delıksız uyku mu ?o nedır???

günaydın eeeee hadi bakalım hayırlı olsun Azra sultan'a söz kesmişsiniz :82: ömer'in fotosu var mıydı yahu :44: du bakim yakıştırcak mıyım sultanımıza :86:

günaydın canlarım burdan kutlayan vede akşam cebime msj atan arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. iyiki yanımdasınız iyiki varsınız. çok güzel geçti çok eğlendeik . kayınvalidemin laf sokmalarına rağmen çok göbecik attık. tam bir parti oldu. hep kaynana şarkısını çaldırdım. kudurdu benimki.eltimlede karşlıklı göbek atınca çıldırdı .kızımın bir sürü cicisi oldu.altını oldu. resimleri en kısa sürede yüklücem.kızımda gece annesini üzmedi bütün gece eller havada göbek attı.sorunsuz deliksiz uykuda yapınca sabah gülerek uyandı.gece annem bizde kaldı ama sabaha karşı rahatsızlanmış. bide hasta olmasaydı bugün keyfime dicek yoktu.ama aklım evde kaldı şimdi.

Back