• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

iyi ki doğdunnn gökayy nice yıllaraaaaa
mutlu, sağlıklı uzun ömürler geçirmeni dilerim..

nilgüncum oğlunun ve eşinin doğum günleri kutlu olsun .. hep birlikte uzun sağlıklı , mutlu yıllara dilerim .. rabbim ağzınızın tadını bozmasıınnn ..

nilgünün gökayın doğumgünü s anırım ....şimdiden güzel mutlu sağlık dolu yıllar dilerim nilgüncüm...fırsat bulursama rayacağım......
sevinçler peşini brakmasın tüm bebişlerin...
nevra sen nasılsın? bebişin nasıl canım...
görmüşken sorıyım
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Son düzenleme:
nilgün gökayın doğum günü kutlu olsun canım.inş. askere gittiği evlendiği günleride kutlarız burdan. iyiki doğdun gökay

bilge sana bi kaç satır yazmak istiyorum burdan. herkezin derdiyle ve mutluluyla yakınen ilgilendiğin için kocaman bi takdirriiii hakediyosun arkdaşım. iyiki varsın iyiki seni tanımışım

bilge sana bi kaç satır yazmak istiyorum burdan. herkezin derdiyle ve mutluluyla yakınen ilgilendiğin için kocaman bi takdirriiii hakediyosun arkdaşım. iyiki varsın iyiki seni tanımışım

sağol canım ben de iyi ki sizleri tanımışım :17:

yok canım 4 kılocuk tosunum ve fazla suyumla sezryn oldm ama son ana kadar hıç oturmadım normal doğrcam dıye yurudm durdm 9 ay:(((içimde kaldı valla.şimdi cook ıstyrm bır manı cıkmazsa normali ama dr yok fazla.sen nerde yasıyorsun?Allah kolaylık verır ıns daha rahat olur bu dogumun

yok canım 4 kılocuk tosunum ve fazla suyumla sezryn oldm ama son ana kadar hıç oturmadım normal doğrcam dıye yurudm durdm 9 ay:(((içimde kaldı valla.şimdi cook ıstyrm bır manı cıkmazsa normali ama dr yok fazla.sen nerde yasıyorsun?Allah kolaylık verır ıns daha rahat olur bu dogumun

sezaryenden sonra en az 2 yıl bekleyin diyorlardı... hatta normali için 4-5 yıl diyorlar gibi hatırlıyorum ben zehra nasıl olacak?

sezaryenden sonra en az 2 yıl bekleyin diyorlardı... hatta normali için 4-5 yıl diyorlar gibi hatırlıyorum ben zehra nasıl olacak?[/Q
yok bılge o bekleme suresı ulkemızde verılıyr genelde ama zaten rahım dınlensınden ziyade anne bedenı toparlansın dıye.turkıyede doğum yapmak ıstyrm ama kımse risk almak ıstemyr.oysa arasrmalra gore 2.yi normal yapmak sezryndan daha rısklı değil

Selam kızlar aramızda hamilemi var yoksa geçmişi okuyamadım gelemiyorum fazla.
Bugün Eren in doğum günü nasıl da geçti koca 1 sene :)

NİCE YILLARA ERENN..
SAĞLIKLI, MUTLULUK DOLU UZUN YILLAR GEÇİRMENİ DİLERİM..
valla nasıl geçti hiç birimiz anlamadık .. daha dün gibiydi gün sayıyorduk şu kadar kaldı bu kadar kalı diye doğdular büyüdülerde doğum günlerini kutluyoruz .. rabbim acılarını göstermesin hiç birinin..

Amin kızlar çok sağolun..
ay inanmıyorum çok şaşırdım:) hayırlısı olsun 2.bebişlerinin yasemin sendemi canım:)
gerçekten çok şaşırdım peki emzirme olayını ne yaptınız sütten kesmişsinizdir zor olmadımı

yok bılge o bekleme suresı ulkemızde verılıyr genelde ama zaten rahım dınlensınden ziyade anne bedenı toparlansın dıye.turkıyede doğum yapmak ıstyrm ama kımse risk almak ıstemyr.oysa arasrmalra gore 2.yi normal yapmak sezryndan daha rısklı değil

allah allah dikiş yerleri vs demişlerdi ben de düşünmüştüm 4 seneden önce dikiş yeri kendini bin kez kapamış ve sağlam dokuya dönüşmüş olmaz mı diye

sağlık, huzur, mutlulukla nice yaşları olsun inşallah

Back