• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

ben de kaçıyorum bu akşam erken gideyim de şu liste işini halledeyim artık
öpüyorum sizleri vee dünya tatlısı kuzuları

bide nereye kargo vercem adresi özelime atabilir misiniz

ellerine sağlık emeğine sağlık canım, şimdilik dursunda
bizde kargo yapacağız ya ortak bi yol bulup göndeririz

ben de kaçıyorum bu akşam erken gideyim de şu liste işini halledeyim artık
öpüyorum sizleri vee dünya tatlısı kuzuları

hadi sanada güle gle
paşalarıda senide öperim
şimdiden sanada kolay geleeeee

ellerine sağlık emeğine sağlık canım, şimdilik dursunda
bizde kargo yapacağız ya ortak bi yol bulup göndeririz

hadi sanada güle gle
paşalarıda senide öperim
şimdiden sanada kolay geleeeee

ne demek cnm valla allah sizden razı olsun sayenizde bende sevaba ortak olmuş oldum. daha alıncaklar varsa realden veya başka yerden para da yollayabilirim yada badi falan eksikse alabilirim gene haberleşelim inş

:52::52:Herkese iyi aksamlar dün aksamdan bu yana inanılmaz basım agrıyor cıldıracam ne içtiysem tık yokk kızda oyun istiyorr off ecrinnazın ve ömerin dogum günüsü varmıs iyiyki dogmuslarrrrr nice mutlu yıllara

ne demek cnm valla allah sizden razı olsun sayenizde bende sevaba ortak olmuş oldum. daha alıncaklar varsa realden veya başka yerden para da yollayabilirim yada badi falan eksikse alabilirim gene haberleşelim inş

walla bizde Bigenin sayesinde bişeyler yapmaya çalışıyoruz işte
para işine gelince onada karar verip ortak bir kişide toplanıp alınacak sanırım yine haberleşiriz

:52::52:Herkese iyi aksamlar dün aksamdan bu yana inanılmaz basım agrıyor cıldıracam ne içtiysem tık yokk kızda oyun istiyorr off ecrinnazın ve ömerin dogum günüsü varmıs iyiyki dogmuslarrrrr nice mutlu yıllara

iyi akşamlar sanada migren mi var eda
çok geçmiş olsun

bende toparlanıyorum 2 gün yokum
kendinize ve kuzucuklara iyi bakın
hepinizi kocaman öperim
iyi akşamlar....

cnm lodostan çoğu kişinin ağrıyodu ama seninki epey sürmüş geçmiş olsunnn çok
iyi akşamlar nilgün iyi tatiller

maşallahh omercıkte mı 1 yaşına gırdı maşallahhhhhh ıyıkı doğdunnn ömerrrrrr
nıceeee mutlu yıllaraaaaa:71::71:

mısafırler bı saat once kalktılar,,,benımde acayıpp uykummmmm varrrr yaaa bugun 3 saatlık uykuyla durruyorum...ama toparlanacak oda ve mutfak benı beklıyor :84::84:

Bugün reale gitmişken ben de 3 tane body aldım 74/80cm.
Bir de 3 yaş kız için t shirt var listeye ekleyebilirsiniz bakalım evde kullanılmamış bir şey yok sanırım olanları dağıttım hep ama yine bir elden geçireceğim.
Başka bir şeyler daha ekleyebilirim zaman içinde.

Başım inanılmaz ağrıyor benimde sabahtan beri geçmedi bi türlü..
yakışıklı ömerinve ecrinnazında doğumgünüsü kutlu olsun..öptüm ikisinide..
ebru naber takip edemiyorum bikaç gündür bakıcı nasıl ısındınmı kadına..memnunmusun..

oğlumun yarı annelerine ve çok sevgili kardeşlerine çokkkkkk teşekkür ediyoruzzzzzz........:34: :48:

pelin inan az önce aklımdan geçtin bugünde aradım hatta soracaktım ne yaptın diye..hadi hayırlısı olsun:)) tebrik ederim:))
nasıldı acıdımı çok..

Back