• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Oznur ev tlfnunun pili takili dgl sabah cikarmisim hala takmamisim grmemisim ben arycktm firsat olmadi Bitti dimi bitti diyin hadi bitmedimi dedim dr a gecen sure bu oldu bittigindede e kolaymis oldm ki girdgmde ayaklarim abartisiz titryrdu. Eda ben sasirdim daha zor bekliyrdm ki agri esigim cok cok dusuktr benim

zımbırtııı ne????
:9::9:
Oznur ev tlfnunun pili takili dgl sabah cikarmisim hala takmamisim grmemisim ben arycktm firsat olmadi Bitti dimi bitti diyin hadi bitmedimi dedim dr a gecen sure bu oldu bittigindede e kolaymis oldm ki girdgmde ayaklarim abartisiz titryrdu. Eda ben sasirdim daha zor bekliyrdm ki agri esigim cok cok dusuktr benim

pelınnnn bızı korkutmamak ıcın oleee demıyosun dımı hakkaten mı oyle kolay bışı yaaaa

ay hadi sevindim senin adına valla rahatlamışsındır..burcu arkadaşım gördüğün üzre korkulacak bişey yok..rahat ol:))

heee annadım...:)) acımaz ya merak etmeyin :))

şimdi size benim zımbırtı olayımı anlatayım da sizlerde tikkatli olun yawrucuklarım :PP

2000 de duru doğdu...(millenyum bebeeeğe)) 2002 de doktoruma gittim ve spiral taktırdım...5 yıl süreliydi ama doktorum her yıl kontrole gelirsem iyi olacağını söledi...ben tabikii gitmedim...2007 de babamın vefatından 6 ay önce falan artık bi gidiyim doktora ne durumda bi baksın dedim...ama bu arada en ufak bir şikayetim de olmadı....

neyse acar bey ultrasonla önce üstten baktı göremiyorum dedi, sonra öteki türlü baktı evirdi çevirdi, bu aradaaa adamın surat ifadesi çok enteresan ''nereye giderki'' falan dio...yanında mesa hastanesi var ona yolladı beni bi film çektirelim bakalım bi de orda dedi...gittim çekildi film....

acar bey baktı yine yokkkkkkk....

velhasıl benim zımbırtı nerde, ne zaman, nasıl gitti belli olamadı...:9:

ve ben bu arada hiç hamile falan kalmadım..sonra hiç beklemediğim bir anda Ömer geldi....

sonraaaaa gökten 3 elma düştü....:46:

2 gundur ebru şallı bacımla plates yapıyorum her yerımmm agrıyor vallahıı en kuçuk kemıklerımın bıle agrısını hıssedıyorummmm
o manyaklar nası dayanıyosa:95:

heee annadım...:)) acımaz ya merak etmeyin :))

şimdi size benim zımbırtı olayımı anlatayım da sizlerde tikkatli olun yawrucuklarım :PP

2000 de duru doğdu...(millenyum bebeeeğe)) 2002 de doktoruma gittim ve spiral taktırdım...5 yıl süreliydi ama doktorum her yıl kontrole gelirsem iyi olacağını söledi...ben tabikii gitmedim...2007 de babamın vefatından 6 ay önce falan artık bi gidiyim doktora ne durumda bi baksın dedim...ama bu arada en ufak bir şikayetim de olmadı....

neyse acar bey ultrasonla önce üstten baktı göremiyorum dedi, sonra öteki türlü baktı evirdi çevirdi, bu aradaaa adamın surat ifadesi çok enteresan ''nereye giderki'' falan dio...yanında mesa hastanesi var ona yolladı beni bi film çektirelim bakalım bi de orda dedi...gittim çekildi film....

acar bey baktı yine yokkkkkkk....

velhasıl benim zımbırtı nerde, ne zaman, nasıl gitti belli olamadı...:9:

ve ben bu arada hiç hamile falan kalmadım..sonra hiç beklemediğim bir anda Ömer geldi....

sonraaaaa gökten 3 elma düştü....:46:

ahanda pelınden aldığımmm gazzzz burcudan aldığım bu haberle sooon bulduuu
bayaa yureklenmıştımm kısa surdu be yaffffff :5:

2 gundur ebru şallı bacımla plates yapıyorum her yerımmm agrıyor vallahıı en kuçuk kemıklerımın bıle agrısını hıssedıyorummmm
o manyaklar nası dayanıyosa:95:

allah iyiliğini versin fatma güldürdün beni..ya benimde belim yok oldu nedense dümdüz kalas gibiyim göbekte var halaa..
kaynanamgil gelince zeynoyu ona bırakıp sporamı başlasam acep..

Nasil cesaret ettim ben bile bazen inanamiyorum kendime Oznur

valla bende
ama bı yandan da normal doğurabıldığım ıcın sevınıyorum,,doğum yapar yapmaz kendıme geldım ya ondan oncesınde geberıyodum,,kesın olucem falan dıyodum eşimle vedalaştım hakkını helal et dedım falan adamın tansıyonu duşmuşş ya annemler anlattılar ben doguruken o 9 doğurmuş
zatenn ne zaman doğum konuusu acılsa benden once eşımın suratu bembeyaz oluyo:37:

Son düzenleme:
allah iyiliğini versin fatma güldürdün beni..ya benimde belim yok oldu nedense dümdüz kalas gibiyim göbekte var halaa..
kaynanamgil gelince zeynoyu ona bırakıp sporamı başlasam acep..

:9:sende benıııı
ya zorlandım ama hakket calışıo heryer platesle topunu falan alıcam baya azımlıyım,,,eşimde ara gazı verıyo zaten yapmam için benım bel kaybolmadı daha ama baldırlarrrrrrr aldı başını gıdıyoo:43:valla acısada platese devamm

Valla fatma sizde korkmayin diye demiyrm ben cok okudum millet pek abartmis ben taktrdysam herkes taktirabilir korkmadan bide ne dycem ben epidural sezeryan oldm ve acayip memnun kldm hic dogum sonrasi agrim olmadi korkmasin okuyan hamile varsa tavsiye bile edrm yani

iyi akşamlar herkeseee
eşimin halasının gelini 3,5 aylık hamile ve zımbırtıyla hamile kaldı
oda güvenli değilse güvenli olan ne acaba?

ben hamile kaldığımdan beri 9 kilo verdim sizde düşünün deeeermişim :23: :37: :33:

haktanı uyutmaya gidiyoruuuum by by
gelmemle gitmem bir oldu sankim ama napalım kutsal görev beni bekliyo :31:

ahanda pelınden aldığımmm gazzzz burcudan aldığım bu haberle sooon bulduuu
bayaa yureklenmıştımm kısa surdu be yaffffff :5:

acı yokkkki korkmaaaa....en garantili yol korunmak için...

fatma senin damadın varmı burda?? yoksa ben istiyorum kızını...:))

Valla fatma sizde korkmayin diye demiyrm ben cok okudum millet pek abartmis ben taktrdysam herkes taktirabilir korkmadan bide ne dycem ben epidural sezeryan oldm ve acayip memnun kldm hic dogum sonrasi agrim olmadi korkmasin okuyan hamile varsa tavsiye bile edrm yani

hacı çok bilinçli görüyorum seni...:71: hamile kardeşlerimizede ışık tutuyosun :))))

aman bana da neler demişlerdi o zaman çıkarıken çok acıyo falan die..benimki çıkmış gitmiş haberim yok...bazılarının pırlanta oluyoya, benimki teneke :)))

Back