Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım
kızlar hadi fasulyenin cinsiyeti üzerine bahse girelim![]()
kız diyorum![]()
selam yasemincimm nasılsın , haktan nasıl oldu .. tekrar ateşlenmez inşll. bebişin nasıll
ay bende ağzın bal yesin diyorumne zaman cesaret gelirse o zaman atar adımını paşam annesi. bizimki de öyleydi tay tay duruyordu başta aa tay tay dedik mi farkedip oturuyordu hemen. sonra kendi kendine başladı bir anda gövde gösterisi yapmaya
ben de kız diyorumm
bende kız diyorumm inşll..
allah eli yüzü düzgün eksiksiz kusursuz sağlıklı hayırlı evlat versin tabi ilk olarak hayırsız olcaksada kız olcaksa olmasın tabikız olmasından yana şansımı kullanmak istiyorum ama
hani allahda gönlüne göre versin ama
sağlıkla kucağına al tabede ben erkek diycem(üzülerek)
olsun canım o işin şakası dört gözle bekliyoruz her ilklerini. yorgunluğumuza yorgunuk katsalar da hepsiyle ayrı bir mutluluk heyecan yaşıyoruz. varsın böyle mutluluklarıyla yorsunlar bizi di mi ama.
benim sıpa da iyice hırs etti uzun mesafe yürümeye. koridorda bir başlıyor boydan boya sevinç çığlıklarıyla yürüyor arada düşüyor totosunun üstüne bir kızıyor düştüm diye yere kapatıyor yüzünü utanıyor söyleniyor hoop tekrar ayağa yine başlıyor sevinerek yürümeye çok tatlı oluyorlar yaa. işi gücü bırak seyret valla![]()
aynen yaaaaa
bu ne perhiz bu ne lahaha turşusuuuuuuuuu
10 dk manyak bunlar yaaaaaaa
benimde eklemem lazım:18:
bende bende varım
arkamda olmanız bana güç veriyor kendisiyle konuşmuyorum dün akşam bana cips almış istemiyorum dedim niye dedi yeni masadan kalktım ne cipsi dedi ama yemeyeceğim onun cipsini
uyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzz neden yaptı ben de bilmiyorum bugün gittim aldım bir küvet ama beğenmeden aldım benim ki çok güzeldi :2:
vereyim hemen adresini şekerim silivri belediyesi bodrum kat harita planlama
kesemem şekerim çünküm ben aldım eşofmanlarını dün akşam sigaram evde mi dedi evet dedim gitttim tüllerin altından aradım buldum sigarasını sonra sandığın altından çakmağını buldum verdim gördü yerlerde olduğunu anlamıştır fırlattığımı bişey deseydi en azından kırılmadılar sağlamlar diyecektim
canım o denk gelmesin gitsin kafasını vursun duvara çok kızdıysa neye kızdım anlamadım
bakın olay şu banyomun tavanından sıva düştü üst katta su kaçağı var şimdi o katın banyosu tamamen kırıldı yapıldı fayans yapılıyor tabi yukarısı kırılırken benim banyoya da toz dökülüyor girdim banyoya baktım yerde eski bir battaniye toz içinde bu ne yaa ddim annem koymuş tozlar dökülüyor diye dedi ama bir işe yaramaz bak gene yer toz oluyor ekstradan bunu silkelemek var dedim klozetin üstüne seriliydi ben yere attım dedi klozet kırılmasın tıkanmasın diye dedi ama zaten toz bu klozete birşey olmaz ayrıca ne bileyim yerde duruyordu her yer toz olmuş dedim bu arada fırçayla süpürüyorum kızda orada tamam ya kes allah aşkına dedi bende tamam be of dedim aldım kızı attım fırçayı çıktım gittim oturdum zeyneple oynamaya başladım kavgayı anlamasın diye banyoda tangırtı koptu sonra çıktı gitti
iyi ki doğdunnnnnnnnn prenses nasıl büyüdüler yaaa nice yaşlara yavru kuş sevdiklerinle hep mutlu huzurlu sağlıklı ol inşallah
aman maşallah kuduruk paşama yerim ben onu
bacım helal olsun maşallah sana da
iyi ki doğdun prenses herşeyin gönlünce olduğu mutlu huzurlu ve sağlıklı bir hayatın olur inşallah
ben kullanıyorum zeynebe almıştım yorganı daha örtmedim hiç ama yastığı kullanıyorum memnunuz yok bir sorun biz ordan almıştık doğumdan önce
Ay Allahım sabahtan beri açık sayfanın sonunu yeni buldum otur kalk.
BiLGE ciğim Umut Paşa nın ilk adımları hayırlı olsun canım artık kim tutar Umut u bilemiyorum hadi bakalım.
kız olmasından yana şansımı kullanmak istiyorum ama
hani allahda gönlüne göre versin ama
sağlıkla kucağına al tabede ben erkek diycem(üzülerek)
uyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzz neden yaptı ben de bilmiyorum bugün gittim aldım bir küvet ama beğenmeden aldım benim ki çok güzeldi :2:
canım o denk gelmesin gitsin kafasını vursun duvara çok kızdıysa neye kızdım anlamadım
bakın olay şu banyomun tavanından sıva düştü üst katta su kaçağı var şimdi o katın banyosu tamamen kırıldı yapıldı fayans yapılıyor tabi yukarısı kırılırken benim banyoya da toz dökülüyor girdim banyoya baktım yerde eski bir battaniye toz içinde bu ne yaa ddim annem koymuş tozlar dökülüyor diye dedi ama bir işe yaramaz bak gene yer toz oluyor ekstradan bunu silkelemek var dedim klozetin üstüne seriliydi ben yere attım dedi klozet kırılmasın tıkanmasın diye dedi ama zaten toz bu klozete birşey olmaz ayrıca ne bileyim yerde duruyordu her yer toz olmuş dedim bu arada fırçayla süpürüyorum kızda orada tamam ya kes allah aşkına dedi bende tamam be of dedim aldım kızı attım fırçayı çıktım gittim oturdum zeyneple oynamaya başladım kavgayı anlamasın diye banyoda tangırtı koptu sonra çıktı gitti
aman maşallah kuduruk paşama yerim ben onu
hadi iiiinşallah
ay bende ağzın bal yesin diyorum
iiiinnşalllaaaaaaaaah
allah eli yüzü düzgün eksiksiz kusursuz sağlıklı hayırlı evlat versin tabi ilk olarak hayırsız olcaksada kız olcaksa olmasın tabi
kızdır gönlümdeki amma velakin müzeyyen gibi iki aslan anası olmakta güzel olur tabe![]()
kızlar bişey sorcam siz yastık kullanıyormusunuz ben kaanı hep yastıksız yatıırıyorum acaba artık yastıklı yatırmakmı gerekli :44:
kızlar bişey sorcam siz yastık kullanıyormusunuz ben kaanı hep yastıksız yatıırıyorum acaba artık yastıklı yatırmakmı gerekli :44:
selam kızlar bende liste yapıcam neler yollayabilirim diye bu akşam yazarım inş.
benim kızım buaralar hem grip hemde 4 diş birden çıkarıyor oyüzden sıkıntısı var yerinde duramıyo hep mıkır mıkır gecede doğru düzgün uyumuyor gerçi ne zaman uyudu kiallah sağlık versin de uyumasın
ben 2 yaşına kadar yastık kullanılmaz diye biliyorum oyüzden yastıksız yatırıyorum ama arada acaba daha ii uyur mu diye yastıklı yatırdığım oldu![]()
kızlar izin aldım bn kaçıyorum. bu gece uzun olacak. kalbim atıo sabah beri.çok heyacanlıyım. inş. sorunzsuz geçer dua edn baNA:18:
![]()
canım dedim ya sen bana bakma diye benim de tepemdeydiler bir de senin mesajı okuyunca coştum birdenkesemem şekerim çünküm ben aldım eşofmanlarını dün akşam sigaram evde mi dedi evet dedim gitttim tüllerin altından aradım buldum sigarasını sonra sandığın altından çakmağını buldum verdim gördü yerlerde olduğunu anlamıştır fırlattığımı bişey deseydi en azından kırılmadılar sağlamlar diyecektim
biz de sizi öpüyoruzben geldimm. vede aalıntılarımın hepsi gitmiş. doğum günü tebrikleriniz için çooooooooooook teşekkür ederim. kızlar hepicinizi öpüyorum![]()
canım beniimay bende ağzın bal yesin diyorum
iiiinnşalllaaaaaaaaah
allah eli yüzü düzgün eksiksiz kusursuz sağlıklı hayırlı evlat versin tabi ilk olarak hayırsız olcaksada kız olcaksa olmasın tabi
kızdır gönlümdeki amma velakin müzeyyen gibi iki aslan anası olmakta güzel olur tabe![]()
aamin canım. maaşallah hepsine kuzuların tekrar tekrar.tüm yürek oynamalarımız sevinçten olsun inşallah
aynen öyle valla müzeyyen dün suratını mı seyredeyim devrilmeden yakalayayım mı ayaklarına mı bakayım bilemedim gözümün önünden gitmiyor yavrumun heyecanı sevinci
doğumgünü telaşı var diye ses etmiyorum ama artık gündeme alın yavaş yavaş canlarım benim
10 dakikada eskişehire mektup gider ba ne özel mesajıhiç abartma huyum yoktur
o perhiz ve turşu için emzirme manifestosu diye bir şey var internet üzerinden destek olabiliyorsun google'a sor bulursun
Her "başarılı"erkeğin arkasında bir kadın.her "başağrılı"kadının arkasındada bir erkek vardır :d
bizde yastık kullanmıyoruz ..
çokk geçmiş olsunn .. incilerinizde hayırlı olsun ağrısız sızısız çıkarırı inşll.
herşey gönlünce olsun allah içine sindirsin inşallah tülaycımkızlar izin aldım bn kaçıyorum. bu gece uzun olacak. kalbim atıo sabah beri.çok heyacanlıyım. inş. sorunzsuz geçer dua edn baNA:18:
![]()
Her "başarılı"erkeğin arkasında bir kadın.her "başağrılı"kadının arkasındada bir erkek vardır :d
kullanmıyorum sadece mama yedikten sonra hemen uyursa ilk bir saat kullanıp sonra alıyorum yinekızlar bişey sorcam siz yastık kullanıyormusunuz ben kaanı hep yastıksız yatıırıyorum acaba artık yastıklı yatırmakmı gerekli :44:
selam kızlar bende liste yapıcam neler yollayabilirim diye bu akşam yazarım inş.
benim kızım buaralar hem grip hemde 4 diş birden çıkarıyor oyüzden sıkıntısı var yerinde duramıyo hep mıkır mıkır gecede doğru düzgün uyumuyor gerçi ne zaman uyudu kiallah sağlık versin de uyumasın
ben 2 yaşına kadar yastık kullanılmaz diye biliyorum oyüzden yastıksız yatırıyorum ama arada acaba daha ii uyur mu diye yastıklı yatırdığım oldu![]()